Şimdi Ara

Lucy-Limitless tarzı filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
27.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu tarz hangi filmleri önerirsiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lucy Tarzı Filmler: Bilincin Sınırlarını Aşmak

Lucy tarzı filmler, insan bilincinin sınırlarını ve gerçekliğin doğasını keşfeden bir bilim kurgu alt türüdür. Bu filmler genellikle yapay zeka, nöroteknoloji veya ilaçlar aracılığıyla insan potansiyelinin arttırılması temasını işler.

Lucy tarzı filmlerin bazı temel özellikleri şunlardır:

• İnsan Bilincinin Arttırılması: Bu filmler, insanların bilinçlerinin normal sınırlarının ötesine geçmelerini konu alır. Karakterler, bilişsel yetenekler, hafıza ve hatta telekinezi gibi olağanüstü güçler kazanırlar.
    • Gerçekliğin Doğası: Lucy tarzı filmler, gerçekliğin doğasını sorgular. Karakterler, algılarının sınırlarını aştıkça, gerçekliğin mutlak olmadığını ve aslında esnek ve öznel olabileceğini keşfederler.
    • Birey ve Toplum: Bu filmler, bilincin arttırılmasının toplum üzerindeki etkisini de araştırır. Karakterler, yeni yetenekleriyle mücadele ederken, toplumda yerlerini bulmaya ve güçlerinin sorumluluğunu almaya çalışırlar.

Lucy tarzı filmler, bilim, felsefe ve teknolojinin kesiştiği noktada düşündürücü ve heyecan verici deneyimler sunar. İnsan potansiyelinin sınırlarını keşfetmek ve gerçekliğin doğası hakkında sorular sormak isteyenler için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up. Bunu ben de merak ediyorum.
  • Bu tarzda fazla film yok ama benzer tarzda adrenalin bağımlılığıyla ilgili jason statham crank filmi var izlemediyseniz tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fa362 -- 11 Ağustos 2014; 15:35:11 >
  • Bu tarzda bu ikisi var zaten bir sürü olsa diğerleri klişe olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa362

Bu tarzda fazla film yok ama benzer tarzda adrenalin bağımlılığıyla ilgili jason statham crank filmi var izlemediyseniz tavsiye ederim

Teşekkürler hocam seriyi izledim
  • Lucy'yi şimdi izledim, fena olmuş. Varsa o tarz filmler yazarsanız sevinirim
  • lucyiyi izlemedim nasıl bir film ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chuck Tarzı Dizi Arıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dizi var kyle xy . Biraz yavaş bir dizi ama dene sevebilirsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

lucyiyi izlemedim nasıl bir film ?

Limitless gibi kaliteli değil. Lucy bana çok absürd geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucy filminin fragmanina baktim film baya guzel gibi geldi lakin imbd notu baya dusuk kararsiz kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

lucy filminin fragmanina baktim film baya guzel gibi geldi lakin imbd notu baya dusuk kararsiz kaldim

valla dostum filmin son 15 dakikası izlemezsen iyi film
  • Lucy bana güzel bi konunun nasıl batırılacağını anlatan bi film olmuş gibi geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

lucy filminin fragmanina baktim film baya guzel gibi geldi lakin imbd notu baya dusuk kararsiz kaldim

valla dostum filmin son 15 dakikası izlemezsen iyi film

sacmalamislar diyorsun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limitless çok güzel filmdi, lucy fragmanları güzel ama daha izlemedim eleştiren çok,
  • kadın zamanı boyunu yer çekimini ve tanrı gibi ( haşa ) yaratma ve kontrol gücü aliyor

tamamen illiminati film çok açık dawnrin teorisi var

hele dişi maymun var resmen komedi

insan maymundan geldi ee ? maymun kimden haa ona da cevap var

hücreler kendini senelerce çoğalarak günümüzdeki şekli aliyormu

o halde bebek nasıl 9 ayda oluyor ?

babam nerden biliyor pastayi ?

kafamda deli sorular

• TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Eleştirenleri ve düşük puan verenleri genelde dinine aykırı olaylar olduğu için, inancına ters geldiği için olumsuz düşünen dindar insanlardır. Sen izle, sen karar ver nasıl diye.
  • Limitless ile Lucy'yi neden karşılaştırıyorsunuz ki, biri ağırlık olarak evrimi ele almış, diğeri sadece beyin fonksiyonu üzerine kurulmuş senaryoya sahip.
    Lucy'nin konusu aslına bakılırsa Limitless'den daha ağır.
    @lenito'nun dediği gibi, malesef sırf inancına ters diye kötüleyenler veya düşük puanlar verenler mevcut.
    İşleniş olarak Limitless 2 gömlek daha üstün, lakin konu olarak Lucy daha önde.
    İkisini birleştirsen 10/10 eder :)
    İkisi de birbirinin eksiğini tamamlar kısacası, izlerken ona göre izle. Morgan Freeman'ın verdiği ders için bile izlenesi film
  • Next [2007] olabilir tam olarak benzemese de
  • Fight Club
  • Limitless gibi film çıkmadı daha malesef
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.