Şimdi Ara

DEĞİŞECEK OLAN PSUMU HOLLANDAYA NASIL EN UCUZ ŞEKİLDE YOLLARIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar cümleten iyi forumlar yakın zamanda bilgisayarımda açılıp -açılmama sorunu vardı sorunu deneme yanılma yöntemiyle ocz fatal1ty 700 watt psumun arızalı oldugunu anladım sorun burada:
    http://www.youtube.com/watch?v=5-oryYbVwj0&feature=player_detailpage
    ocz nin destek kısmı ile yardım talebinde bulundum gerekli ispatı yapınca ürünü değiştireceğini söylediler ürünü HOLLANDAYA yolluyacağım fakat bilinen kargo firması 140 dolar ücret istedi 100 dolar daha koyar yenı psu alırım saçmalık desem yeridir...şimdi sizden tecrübeli arkadaşlarımdan ricam orjınal kutusunda bu ürünü Hollandaya en hafif maliyetle yollarım adres bu

OCZ Technology Group Inc. - EMEA
    Coenecoop 89B
    2741 PH, Waddinxveen
    The Netherlands
    T: +31(0)182-624020

yollayacakları ürün de buymuş:
    http://www.ocztechnology.com/ocz-750w-fatal1ty-series-power-supply.html

• En hesaplı PTT ile gidecektirhttp://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=calculatingDeliveryPrice_tr
    En hesaplı olmanın yanında gümrük vs işleri uğraşmassınız. PTT yaklaşık 40 TL gibi bir maliyeti olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: law1979

En hesaplı PTT ile gidecektirhttp://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=calculatingDeliveryPrice_tr
    En hesaplı olmanın yanında gümrük vs işleri uğraşmassınız. PTT yaklaşık 40 TL gibi bir maliyeti olur

TEŞEKKÜRLER BAKALIM NE OLACAK DURUM :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

En hesaplı PTT ile gidecektirhttp://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=calculatingDeliveryPrice_tr

Öncelikle geçmiş olsun hocam peki siz Türkiye de hangi firmadan aldınız acaba ve Türkiye deki distiribitör ü kim acaba inşallah sorun en kısa zamanda hallolur.

• quote:

Peki kardeş bu amazon alışverişleri için de geçerli mi?
    Yani atıyorum yurtdışından bilgisayar satın almak istiyoruz.
    Herkes gümrüğe takılır diyor.
    Ptt gümrüğe takılmıyor mu ya da fiyat sınırı ve benzeri kriterler mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: glscgn

quote:

quote:

Öncelikle geçmiş olsun hocam peki siz Türkiye de hangi firmadan aldınız acaba ve Türkiye deki distiribitör ü kim acaba inşallah sorun en kısa zamanda hallolur.

ürünün garantisi tr de 2 yıl ve bitti 2010 da almıstım ama ocz nın garantisi 5 yıl ona istinaden yolladım ocz ile kontak kurdum ve bana yolla değiştireceğiz dediler....olaybu çok teşekkürler

• değişim yapılıp geri döndüğünde kargoya gümrük masrafı çıkarmasınlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

değişim yapılıp geri döndüğünde kargoya gümrük masrafı çıkarmasınlar....

hocam ocz yollama ücretini kabul etti bakalım gümrük masraf çıkarır mı bilemem ama sanmam zira onlar karşılıycak bütün geri gönderim ücretini bu sözle yolladım yoksa 300 yl lik psu bi daha bu kadar uğraşacağıma gider yenı alırım.bakalım inşallah pişman olmayız gelir sanırsam ssd yollayanların ki gelmişse sıkıntı olmaz bunda da sanırsam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ürünün garantisi tr de 2 yıl ve bitti 2010 da almıstım ama ocz nın garantisi 5 yıl ona istinaden yolladım ocz ile kontak kurdum ve bana yolla değiştireceğiz dediler....olaybu çok teşekkürler

Peki abicim sen zaten bunu düşünmüşsündür ama ben birdaha söylemek istiyorum 750 W olan fatal1ty modelini bende aldım vatandan kullanıyorum çok sessiz ve iyi ama senin psu yu Türkiye de bir distiribitör yok mu ona verseler onlar baksa böylelikle kargo masraflarından kurtulursun acaba ocz nin distiribitör ü kim ?

• quote:

2 yıl bittiğinden dolayı Türkiye distribitörü konunun dışında kalıyor.. çoğu firma garantili ürünlere ilgi ile bakmıyor satana kadar diyor, garantisi bitmiş bir ürün için kimse uğraşmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

2 yıl bittiğinden dolayı Türkiye distribitörü konunun dışında kalıyor.. çoğu firma garantili ürünlere ilgi ile bakmıyor satana kadar diyor, garantisi bitmiş bir ürün için kimse uğraşmaz...

vay şerefsizler vay insanlara böyle hizmet veriyorlar demek ben vatandan alırken sordum kutuda 5 yıl garanti yazıyor ama ilk 2 yıl bittik den sonra arızalanırsa kime götürücem dedim vatandaki eleman bize getirebilirsiniz demişti inşallah doğrudur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

vay şerefsizler vay insanlara böyle hizmet veriyorlar demek ben vatandan alırken sordum kutuda 5 yıl garanti yazıyor ama ilk 2 yıl bittik den sonra arızalanırsa kime götürücem dedim vatandaki eleman bize getirebilirsiniz demişti inşallah doğrudur.

her ürün böyle değil, mesela corsair ve seasonic markalarının 7 ve 5 yıllık garantileri oluyor ve bu garantiler Türkiye içinde geçerli oluyor.. ama ocz tarzı ürünlere 2 yıl Türkiye, 3 yıl da uluslararası garanti veriyorlar.. 2 yıl bittikten sonra yurtdışı ile muhattap oluyorsunuz.. hdd lerde de böyle mesela..

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

hikaye dostum onlar benim corsair güç kaynağımın 5 yıl garantisi vardı bozulunca aradım garanti türkiyede 2 yıl falan filan hikaye anlatıyorlar kısaca ancak arkadaşın yaptığı gibi direk iletişime geçersen çzöüme ulaşabilirsin onun dışında marka 5-7yıl garanti pek farketmiyor.

siz nereden aldınız yani bu olayı hangi firm ile yaşadınız? çünkü burda bunun bayağı tartışmasını yaptık bi ara.. hatta dijital trende sordular 7 yıl dendi Türkiyede geçerli olmak üzere.. geçenelrde de corsair yetkilisi vardı o da aynısı söyledi...
  • eski sanırım sizin yaşadığınız olay.. çünkü dedğim gibi burda özellikle corsair ile seasonic markalarının verdiği 7 ve 5 yıl garantinin burda mı yoksa 2 yılı burda diğerleri dışarda mı diye uzun uzun çok tartışıldı, firmalara soruldu vs...
  • ilginç gerçekten de..
  • ürünün tr de garantisi 2 yıl o yüzden direk ocz de arıza formu oluşturdum forumdaki ingilizce mesajıma bunuda ekledimhttp://www.youtube.com/watch?v=5-oryYbVwj0&feature=player_detailpage
    sonra bana onu bunu şunu denedin mi dediler sonra 2. 3. yazısmamdan sonra serdar diye bi arkadaş çıktı yazısmaya türkçe olarak devam ettim diğer başka psu ile denediğimi sorunun kesinlikle psudan oldugunu söyledim.
    o da bana bi kod verdi psuyu değiştircez dediler üstelik benımkı 700 watt olan modular olmayan modeldi yerıne 750 watt modular modelle değişecek dediler fakat onlara gönderim ücretini ben karşılamam gerektiğinide söyledi bunun üzerine biraz kızsamda kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali kargo firmalarını araştırmaya başladım logitech ürünlerinde yurt dısı bağlantı kurarken loginin bana ürün yollarken değişim için ups ile çalısıyordu tabi ücret onlara aitti ups yi aradıgımda 170 dolar dediler 2-3 kg ye kaldiki psu paketiyle 3476 gramdı sonra ptt ile 68 tl ye yolladım ürünü hollandaya ürün 4-5 gün içinde ulaştı oraya şansım yaver gitti sonra ocz bana ücretsiz olarak psumu geri yolladı şimdi sorun yok olay bundan ibaret 68 tl ye psu değişti diyelim yenisiyle ...OCZ GERÇEKTEN TÜKETİCİSİYLE İYİ İLGİLENİYOR.unutmadan Türk temsilcileride var yazısmaya türkçe olarak devam etmek ayrı bi güzellikti herkese iyi günler....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.