Şimdi Ara

Değişik Bir Arıza Bir Bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başka bi sitedeki ilandan(ABD den alınma) aldığım yeni aldığım canon A570 de aşağıdaki resimlerdede görüldüğü gibi sağ üst köşesindekoyu gri bi iz var LCD ekrandan bakılırlkende sürekli görünüyor hafıza kartını çıkardım gene Lcd ekranda görünmeye devam etti ve fotoğraflardada çıkıyor. Objektifi sildim v.s hiç bir şey fayda etmedi

Bu nasıl bi arızadır bunu düzeltmenin bi yolu varmıdır?

• Merhaba ; Nasıl olduysa sensörünüz ile mercek arasına iplik parçası girmiş. Açık diyaframda çok az belli ilk fotoğrafta olduğu gibi , Kısık diyaframda ise çok daha belli ikinci fotoğrafta olduğu gibi. Servise verirseniz makinenin içini açarlar ve o iplik parçasını oradan çıkarırlar.
  • yani hocam kesin böylemidir bazı fotoğraflarda çok belirgin bazılarında flu bazılarında ise tabi mekanın rengine göre hiç görünmüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Merhaba ; Nasıl olduysa sensörünüz ile mercek arasına iplik parçası girmiş. Açık diyaframda çok az belli ilk fotoğrafta olduğu gibi , Kısık diyaframda ise çok daha belli ikinci fotoğrafta olduğu gibi. Servise verirseniz makinenin içini açarlar ve o iplik parçasını oradan çıkarırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 25 Mayıs 2008; 19:43:52 >
  • Büyük ihtimal öle birşeydir veya sorundur ama en mantıklısı ip her halikarda servise gitmesi lazım.
  • bizim burda yakınlarda bile canon servisi yok ama canon bayi si olan bi fotoğrafçı var belki o yapabiliyordur ama ben açsam içini bozmadan yapıp tekrar takamazmıyım içleri çok komplike hassas mıdır

belkide sensörde kalıcı bi iz kalmıştır ilk defa internetten alışverişde yanlışa geldim hemde ünlü bir 2. el alışveriş sitesiydi bu zamana kadar hiç tereddüt etmeden alıyordum netten artık kolay kolayda netten alışveriş de yapamıyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 25 Mayıs 2008; 19:54:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: askan22

yani hocam kesin böylemidir bazı fotoğraflarda çok belirgin bazılarında flu bazılarında ise tabi mekanın rengine göre hiç görünmüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Merhaba ; Nasıl olduysa sensörünüz ile mercek arasına iplik parçası girmiş. Açık diyaframda çok az belli ilk fotoğrafta olduğu gibi , Kısık diyaframda ise çok daha belli ikinci fotoğrafta olduğu gibi. Servise verirseniz makinenin içini açarlar ve o iplik parçasını oradan çıkarırlar.

%99 dediğim gibi , makinenin içini açmayı sana tavsiye etmem , Canon servisine göndermek istemiyorsan da en azından bu işin ehli , iyi bir fotoğrafçıya göster.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.