Şimdi Ara

Degisik bir kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, cogu konulara göz gecirdim ama benim sorunum gibi degil.

Sorunum; Bilgisayarimda " Görev Yöneticisi " kisminda eskiden cok az svchost.exe si bulunuyordu. Sonra virüsden dolayi bilgisayarima format attim.
    Virüsun adi Ad.32.Worm gibi birseydi.

Sonra arastirmalarima göre bazi svchost.exe ler CPU'yu 100% kasiyor iletilerine rastladim. Suan bilgisayarim oyun oynarken yada 2,3 program acarken kasiyor. Formatdan önce kasmazdi. Virüs iyi silinmemistir diye, orjinal ve yedek HDD'me format attim, silip tekrar FDISK uyguladim, Güvenli Mod'da bilgisayarimi 100 programla aradim ama sonuc 0.

Bilgisayarimin Fani, Grafik Kartinin Fani, Trafo'nun fani calisiyor ve Hepsini cok iyi bir sekilde temizledim, hic birisi tozlu degil. Yani sorunum kisacasi; önceden Photoshop, Dreamweaver, Firefox, Winamp, Guild Wars'u sorunsuz takilmadan ayni anda calistiriyordu, suan ise kasiyor. Yani 4,5 defa format + FDISK sonuc getirmedi. Ne sorunum var cözemedim.

Bilgisayarimin özelligi:
    * AMD Athlon 3800+

*2,41GhZ

*1,75BG Ram

* 256MB Nvdia GeForce 8600GT

Simdiden yardimlariniz icin tesekkürler.

• Harddiskten kaynaklanan bir sorun olabilir bu
  • ben bişey sormak istiyorum...hangi bilgisayar format yedikten sonra ilk günkü performansını sağlıyor???
    siz 4-5 defa atmışsınız...ben olsam param varsa hdd yi değiştiririm...olayı bitiririim...yarımcı oldum mu bilemiyorum ama benım de hdd den ses geliyodu gittim yenisini aldım olayı bitiridm...
  • evet hdd'den son günlerde ses cikiyor, bundan kaynaklanabilir sanirim, ama belki baska yanitlarda gelebilir, cevap verenelre tesekkürler..

EDIT: Eger sorun HDD'de ise, benim bilgisayarimda 2 tane ayri HDD var. Digelimki suanki kullandigimi yedek hdd olarak, yedek hdd'yide standart olarak kullansam yine sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siwolk -- 18 Haziran 2008; 15:45:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siwolk

evet hdd'den son günlerde ses cikiyor, bundan kaynaklanabilir sanirim, ama belki baska yanitlarda gelebilir, cevap verenelre tesekkürler..

EDIT: Eger sorun HDD'de ise, benim bilgisayarimda 2 tane ayri HDD var. Digelimki suanki kullandigimi yedek hdd olarak, yedek hdd'yide standart olarak kullansam yine sorun olur mu?

denemekte yarar var hardiskin durumunu gözden geçirin badsaector filan olmuşsa oda yawaşlatabilir sistemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.