evet arkadaşlar..müzik hayatım boyunca böyle bir piyano ile karşılaşmamıştım.. http://www.oooooouch.com
quote:Orijinalden alıntı: bolu_beyi_141.sayfa acılmıyor 2.muzık hayatım derken heralde unlu bı sanatcı olmalısın1.gayet açılıyor arkadaşım.. flash lazım sadece 2.evet hayatımı müziğe adamış bir sanatçıyım
quote:Orijinalden alıntı: bolu_beyi_141.sayfa acılmıyor 2.muzık hayatım derken heralde unlu bı sanatcı olmalısınÇok deli keklenmişiz gibi bir his var içimde
quote:Orijinalden alıntı: bolu_beyi_141.sayfa acılmıyor 2.muzık hayatım derken heralde unlu bı sanatcı olmalısın puhaha zuhaha yuhhaha hahaha hohoho huhuhu höhöhö hühühü hihihi bu en ya manyak bişi. kızlara basıyonnn
quote:Orijinalden alıntı: SmT #çok feci keklendik ama Alıntıları Göster aşağıda 'change sound' dan tonunu da ayarlayabiliyorsunuz
quote:Orijinalden alıntı: LITHIUMaşağıda 'change sound' dan tonunu da ayarlayabiliyorsunuzAlıntıları Göster 3.parça güzelmiş sodla judeboz mı ne var tıklatın ona 3. parçayı seçin
quote:Orijinalden alıntı: troy3.parça güzelmiş sodla judeboz mı ne var tıklatın ona 3. parçayı seçin Alıntıları Göster beyler daha elinizde var mı böyle siteler,kızlara basmalı,çekmeli
quote:Orijinalden alıntı: |Mustafa|.Zooken değildir umarımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: |Mustafa| .Zooken değildir umarım bende öle zannetim ama deilmiş
quote:Orijinalden alıntı: can9bjkquote:Orjinalden alıntı: |Mustafa| .Zooken değildir umarım bende öle zannetim ama deilmiş Alıntıları Göster sağdan 2. si benim fazla mıncıklamayın