Şimdi Ara

Değişik bir Warlock Raid Dps Talenti Üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdaki amacım Succubusu sacriface edip immolate+Corruption+Curse of Agony ardından SB spamlayarak raidde dps yapmak, Nightfall ile Corruption dan gelicek extradan +1 SB instant castden faydalanmak birde bir meta gem var onuda head da kullanıyorum yani oda ismini şimdi hatırlamıyorum oda belli bir şans ile %50 castin time düşürüyor buda SB i 2.5 yerinde 1.25 sn hızla cast etmeye extrada fayda. Demon da 1 adet fazldan puan var elimde onuda imp e verdim belki arada sırada imp kullanmak gerekirse diye. Şimdi böyle bir spec. ile uygun Dps gidilirmi?
    Düşünmeden kimse cevap yazmasın lütfen..
    http://www.wowhead.com/?talent=IAMbbRbZdxczIbzZxx0tr0z
    Bu talenti biraz daha geliştirmek isteyen Lock arkadaşlar kendi fikirlerini de kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeedLoveGoodLove -- 14 Mart 2008; 11:24:05 >

• Burdada CoA yerine CoS kullanıp 2 puanı Drain Life yatırıp Raid de gerektiği takdirde Health depolamak için

Edit:http://www.wowhead.com/?talent=IyMr0zcZdxczIbzZxx0tr0z ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeedLoveGoodLove -- 14 Mart 2008; 11:32:12 >
  • Shadow DS/S&F buildiyle kıyaslarsak, %3 crit kaybı %20 damage ve belli bir yüzde de spell coefficients kaybın olur . Pure affliction olmadığın için corr ve coa gcd kaybıdır yaptığı az dpse nazaran(empowered corruptiona versecek puanın kalsaydı belki corr dpsi tatmin ederdi seni).Coa kullanacağına Shadowbolt spam için Cos veya Cod daha uygun olur.Ayrıyeten Corr kullanırsan o gcd kaybını nf proclaması kurtaramaz dotun ticki başı %4 şans .Pvpde çok proclar drain life ile birleşirse, ama tek corra güvenip destrodan önemli talentleri kaybetmek risktir. Avantajın ise improved life tap ki kaybettiklerinle kıyaslarsak çok önemsiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 14 Mart 2008; 11:37:48 >
  • Kimi Lock larda bu talenti görmüştüm gearlarıda epic dizili ama çokda azınlıkta nadir görüyorum bu tür lockları bende merak ettim belki bir bildikleri vardır diye. Yinede sağol, dediğin gibi bencede 0/21/40 en sağlam dps talent her zaman :\ü
    http://www.wowhead.com/?talent=IZdxczIbzZxx0tr0tVuV
    her 10 sn de bir Confglagrate patlattığımda 5k+ dmg vuruyorum hatta bazen bufflar sağlam olunca 7k yı da görmüştüm o zmn oha olmuştum =S Tekrar Dps talentine dönücem lock u 0 21 40 FTW!

Benim bir diğer tavsiyemde Dest. den Emberstormdan 3 puan alıp Nether Protection a yatırım yapmak. Sürekli %30 şans ile Fire ve shadow spelleriniz size Ateş ve Shadow damage lara karşı 4sn ile ölümsüzlük kazandırması. Birçok 25 man raid bölgelerinde çok işgörücek bir skill düşüncem.

http://www.wowhead.com/?talent=IZdxczIbzZxx0tr0tGuV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeedLoveGoodLove -- 14 Mart 2008; 11:52:00 >

• 0/21/40 ile oynamak için sağlam bir tank olması gerekiyor. helede grupta bir Spriest varsa warlock aggro da baya sorun yaşayabiliyor çünkü über dps çıkarıyor.
    Yeterli hit rating ve crit ile en iyi raid dps buildidir denebilir 0/21/40 için.dediğim gibi tank iyiyse. ben tanklar konusunda sıkıntı yaşadığım için,0/40/21 ile raide giriyorum. imp %20 threat reduce işe yarıyor.
    Bu aradada max dmg için trash moblarda fire, bosslarda shadow uyguluyorum hep.
  • Evet o yüzden Tankadin ler benim favorilerim salvation ise FTW! -%30 Threat =) birde Shadow pri var ise grupta tamam dır o iş Boss da CoS+im.+SB+SB+SB+Conf. u patlat sonra yine İm sb sb vs. Normal moblarda ise CoE+incen le giriş basit taktikler ve sağlam dps
    Birde bu gem i şiddetle tavsiye ediyorum
    Mystical Skyfire Diamond
    Chance on spellcast - next spell cast in half time
    Requires more Blue gems than Yellow gems
    "Only fits in a meta gem slot."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeedLoveGoodLove -- 14 Mart 2008; 12:27:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeedLoveGoodLove

Evet o yüzden Tankadin ler benim favorilerim salvation ise FTW! -%30 Threat =) birde Shadow pri var ise grupta tamam dır o iş Boss da CoS+im.+SB+SB+SB+Conf. u patlat sonra yine İm sb sb vs. Normal moblarda ise CoE+incen le giriş basit taktikler ve sağlam dps
    Birde bu gem i şiddetle tavsiye ediyorum
    Mystical Skyfire Diamond
    Chance on spellcast - next spell cast in half time
    Requires more Blue gems than Yellow gems
    "Only fits in a meta gem slot."

o gemi kullanmadım ben ama o bahsi geçen şans ne kadarlık bir şans? yani sürekli sb spamlarken ne oranda proclanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 14 Mart 2008; 14:24:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece SB de değilmesela dot attın herhangi birşey castledin, Dreadsteed summonladın yada pet summonladın yani %15 oranda casting ile alakalı ne yaparsan denk geliyor. Tabi Thottda kimi %5 demiş ama gelen yeni patch ler ile %15 e çıkarılmış şans oranı ki %15 olmalı çünkü bir boss fightda sık sık denk geliyor sanki critic denk gelir gibi bu da 2.5 sn olan SB 1.25 e takabül ediyor yada immolate atıcam 0,75sn gibi. Tavsiye ederim bu gemi hiç pişman olmazsınız eğer olursanız Silvermoon a gelin gem parasını geri öderim =P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeedLoveGoodLove -- 15 Mart 2008; 10:18:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.