Şimdi Ara

Retri Paladin Son Durum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Melee karakter oynamak istiyorum. DK Kastım, sarmadı. Warrior kasmadım. Feral'de çok hoşuma gitmedi.

Retri paladinin son durumunu merak ediyorum. Şuan aktif olarak oynayan var mı? 6.2.3'te nasıldır? Deli gibi oynayasım var ama çevremde herkes 'açma pişman olursun' diyor. Neden diyorum 'sen açma bizi dinle' diyorlar :) Çözebilmiş değilim.

Melee karakter olarak vurdulu kırdırı ashranda,bgde,arenada ölümüne dalabileceğim karakter önerisine açığım :)

• vurdulu kırdılı bir karakter değil aslında. destek manasında bir karakter. evet oyunda en iyi burst paladinde ama aralığı çok kısa buda dps'de seni kısıtlıyor anlamına gelir. Paladin arada sırada sağlam dps yapabilen bir healer gibi aslında. Yani içinde bulunduğu ekibi için tam bir destek elemanı diyebilirim. Ne kolay ölüyor nede kolay öldürüyor. Zevkli mi? bana göre zevkli fakat gireyim dağıtayım çıkayım hep aksiyon diyorsan aklıma warrior geldi benim...
  • 2.7 rating 3v3 te retri oynadım geçen sezon.

OYNAMA!

PHS oyunda ki tek comp ret paladin için. Ama oyundaki en kötü complardan biri olduğu için şuan da oynayacak insan bulamazsın. Rbglere almazlar. Anasını satayım 2.7 yim adamlar 1.5 exp rbg ye almıyorlar. 2v2 düşünürsen yine berbat, adam neredeyse 6 kere r1 olmuş ama 2v2 ratingi 2k yı geçmiyor retri oynadığı için.

Ama benim oynadığım en zevkli klas herşeye rağmen. Hiçbir zaman başka bir class oynamayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamadım ama sana diyeceğim; aç 100'e kas hiç bir şey kaybetmezsin en azından merakını giderirsin, beğenmezsen yine oynama.
  • Pve değil sanırım pvp istiyorsun, bence de açma pvp için. Dk nasıl sarmadı yav pvp de god modundalar suan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de main class olarak paladin var. Yıllardır oynarım. İlk zamanlarda tank idim, daha sonra tank - healer olarak kasmaya/oynamaya devam ettim. Son zamanlarda benide sarmadığından palayı bıraktım. Rogue kastım , onuda bıraktım dudu kastım onuda bıraktım. Dediğin gibi pala bg lerde lambur lumbur dalmıyor extreme bir dps i yok. Nereye baksam ya hunter ya warriror çıkıyor karşıma. La bu warrior ne ayak dedim kendi kendime. Melee bir class olduğu için hep hoşuma gitmiştir ama hiç kasmak aklımın ucundan geçmedi. Bg lerde hep 1.2. max 3. sırada olduklarından çok pis bilenmiştim warrior a.

Legion paketi satın aldım. Lvl 100 boost veriyor. Açtım bir human warrior, 2,3 gün ashran kastım hemen hemen çoğu itemleri aldım. Class a pek hakim değilim boost la oynadığım için ama yavaş yavaş kavramaya çalışıyorum.

Mesela mage te bayağı bir zorlanıyorum ama yanındaysam catur cutur kesiyorum. Hele ki canı azaldıysa instant bir skill i açılıyor (adı aklımda değil) ölümcül bitirişi atıyorum 250 - 350 k lara kadar dps görebiliyorum.

Hakikaten warrior çok zevkli ama oynamasını bilene. Tavsiye ederim. Piskopat bir warrior oyuncusu var youtube ta.https://www.youtube.com/watch?v=y62fRnc40bg link bu. Bu elemanın zibil gibi videosu var izlemeni tavsiye ederim.

• Arenada karşıma retri gelmesi, uzun bir çalışma surecinden sonra sigara molasına çıkmak gibi bir şey. Bir caster olarak, arada bir buyu cast edebildiğimi hatırlatıyor retriler bana. Gerisini sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 11 Ocak 2016; 13:55:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gw2 PvP Ve Wow PvP si
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar da değil yav. Retri paladin her ne kadar hak ettiği değeri bulamasa da gene de bu kadar ezik olduğunu düşünmüyorum. İnş bir gün hak ettiği seviyeye geleceklerdir:)
  • Bana nedense holy paladin daha çok vuruyormuş gibi geliyor, belki de hasarını beklemediğimdendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.