Şimdi Ara

Gw2 PvP Ve Wow PvP si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PvP yapmayı çok seven biri sizce hangisini oynamalı?Ve WoW da pvp yapanlar neden gw2 değilde wow u tercih ettiklerini söyleyebilirler mi?Bu soruları sormamın nedeni iki oyunuda çok sevmem fakat SİZCE iki oyunu PvP yönünden karşılaştırırsak hangisini neden tercih ettiğinizi merak ettim....Bu arada combat mekanikleri olarak sizce hangisi daha başarılı?

• gw2 nereden bakılırsa bakılsın yarı non target pvp mekaniklerine sahiptir. alışıla gelmişin dışındadır yani.

burada bir seçim yapılacaksa target mı yoksa non target pvp mi yapmak istersin buna cevap bulmalısın diye düşünüyorum.

yenilikçi oyun stili açısından gw2 bu konuda bence daha iyi.

wow'u yıllarca oynayan biri olarak söylüyorum wow'uda efsane bulan biriyim açıkcası. ama gw2 gerçekten çok iyi pvp konusunda. gerek wvw gerek 5v5 pvp conquest çok güzel fightlar dönüyor.
  • Gw2'de kullanıcı az diye biliyorum. Bu yüzden wow daha çok dikkatimi çekmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi kullanıcı gerçekten az mı peki?
  • wow ile kıyaslıyorsanız baya az kalır ama oyunu oynamak için yeterli bir topluluga sahip. Oyuncu kalabalıgı az derken ,piyasaya sürülüpte ilk 3 ayda patlayan MMO lar gibi değil. Senelerdir sağlam bir kitle oynuyor GW serisini.
  • gw2 nin bence en iyi yanı pvp. başka bi iyi yanını bulamadım onca zaman oynadım. wowun ise pvp sini hiç beğenmedim yıllardır. şu heal basma olayı bitek bana mı saçma geliyo. 2 kişi kapışıyo, diğer 2 kişi heala abanıyo. gw2 de böyle bi durum olmadığından çok daha zevkli pvp bence.
  • Olurda Pve içerği istersen GW2 de büyük pişmanlık yaşarsın. WoW'a alışmış biriside başka mmo da tutunamıyor. Bilmiyorum belki sadece bende olmuştur, Gw2 yi denedim 4 gün felan dayanmışımdır anca, yada ben tam olarak oyun içeriğine ulaşamamışımdır o yüzden de olabilir.
    Oyun mekanikleri ise çok farklı yukarıdaki @zaris arkadaş iyi özetlemiş durumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW’daki PVP Eksikliği
    geçen yıl önce açıldı
    Usko açıkken pvp oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Hocam dediği heal olayı knight online'da da vardı. Pk atarken çok iyiydi. Ws yaparken kimse kimseye heal atmazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeris

Yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi kullanıcı gerçekten az mı peki?

Akşama doğru WvW ye girerken muhtemelen sıra bekliyorsunuz.
  • quote:

Yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi kullanıcı gerçekten az mı peki?

hocam oyun azımsanmayacak derecede oyuncuya sahip wvw'ye girerken denildiği gibi sıra bekliyoruz. karınca gibi oyuncu oluyor. ha wowla kıyaslanırmı bilemem ama. az oyuncu olmadığı kesin.
  • Cevaplar için herkese teşekkürler...Bu arada arkadaşlar WoW için birkaç sorum var.Örneğin 3s için istediğim anda ve zamanda premade groupstan grup bulabilir miyim?Herkes partnerine mi bağlı?Yoksa partnerleri yokken de istediği zaman rahatça arena yapabiliyorlar mı?(Partnere bağlı derken, tanıdığı kimse yokken diğer oyunlarda ki gibi group finderdan adam rahatça bulunuyor mu demek istedim.)
  • quote:

Cevaplar için herkese teşekkürler...Bu arada arkadaşlar WoW için birkaç sorum var.Örneğin 3s için istediğim anda ve zamanda premade groupstan grup bulabilir miyim?Herkes partnerine mi bağlı?Yoksa partnerleri yokken de istediği zaman rahatça arena yapabiliyorlar mı?(Partnere bağlı derken, tanıdığı kimse yokken diğer oyunlarda ki gibi group finderdan adam rahatça bulunuyor mu demek istedim.)

Rahatça bulursun, ama tanıdık oyuncuyla oynamak ayrı rastgele birisiyle oynamak ayrı.
  • dungeon, fractal, world boss, champion train falan yapmadan Gw2'nin pve yanı yok demek doğru değil bence. Ha diğer oyunlara kıyasla level up sistemi aşırı pve dayalı bir sistem değil o ayrı konu tabi. ama diğer oyunlarda genelde mob keserken fazla zorlanmazsın ve rahat bir şekilde kesersin, ancak gw2'de mob keserken bile öyle skillerini doğru bir şekilde kullanman gerekebiliyor. tek düze skillere basıp farm yapmıyorsun.

wow oynamadım o yüzden karşılaştırma yapamayacağım.
    gw2'nin pvp mekaniği çok ayrıntılı. skill cooldown bitsin hemen basayım mantığı yok, her bir skilli doğru zamanda doğru yerde kullanmalısın. ayrıca weapon üzerinden build yapabilme özgürlüğü oldukça güzel. elemantalist tarzı mage karakterlerde dagger/dagger kullanma isteğim knıght zamanından beri vardı.

gw2 mekaniği bana biraz moba-rpg karışımı gibi geliyor.

• wow'da da öyle skill cd bitsin direk basayım değil zaten. Kendi cd'lerini ve karşı cd'lerine göre oynuyorsun. WoW'un pvp'si de gayet ayrıntılı bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaaBurak

Hocam dediği heal olayı knight online'da da vardı. Pk atarken çok iyiydi. Ws yaparken kimse kimseye heal atmazdi

Zaten vs de health yok sadece battle de takım oyunu olduğundan health atmak var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.