Şimdi Ara

Değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir aradan sonra wow a tekrar dondum ancak benim canımı sıkan bır kac soru sormam gerekıyor sanırm..

Onceden belli levellarda belli yerlere gıdılır quest lerı yapar roleplay ıde fazlasıyla yerıne getırırdık ancak orc karakterımle stonetalon ashenvale dolastıgımda quest gıver ların ya artık olmadıgını yada cok az oldugunu gordum su an karakterımle dungeon fınder sayesınde dungeonlarda farm yaparak level kasıyorum dungeon fınder onceden de kullanılan bır ozellıktı ama mage ın dungeon gırısıne gıdıp tp atmasınıda beklerdık..

Uzun sozun kısası su an ılk oyun hakkında ılk ızlenımlerım roleplay ın oyun ıcındekı cıddı azalısı ve fena bır kolaylasması gıbı geldı yanlıs mı dusunuyorum ılerıkı levellarda benı neler beklıyor sımdıden tesekkurler ..

• düşük lvlleri öldürdüler. sana hak veriyorum. yeni lvl kasan bir char acıyorum , ama questlerin tadına varamıyorum. 2 dungeon 10 quest yapıyon , bir bakıyon 1-2 lvl atlamışssın. questler hemen yesil oluyor. harita degistirmen gerekiyor. role playing eskiye gore cok azaldı. millet 85 olma derdinde. benim ilk charım gnome pembe saclı kız rogue idi ve sanırım 6 ayda lvl 60 olmuştum. onunla oynadıgımda oyunun yarısı roleplaying ile gecerdi.

eski roleplaying havası fazla kalmadı. ÖSS maratonu gibi gear maratonuna dönüştü oyun. blizardın sana gosterdigi dungeonları bitir sonra yenisi gelsin onu da bitir sonra yenisi gelsin... ha birde aylarca milletin ugrasıp didinip aldıgı gearları sonraki patchde yeni 85 olanlar 1 haftada dizsin..

aynı dungeonlara normalinde gir, sonra hc mode da gir sonra alt char acıp aynı yerleri birde altcharlarla yap.. WOTLK zamanı 25man hc de profesoru kesince oyunu bırakmıştık. 4 ay sonra geldigimde millet hala icc yapıyordu.. millette ne mide varmış.

vanilya zamanı hep özlemle anılır. 1 goldun bile degerli oldugu, 1 mountun bile degeri olan, minik pet aldıgımızda sevincten ortalıkda dolandıgımız, epic giyen elemanları gorunce vay beh! dedigimiz, hunterıma lokhdelarımı aldıgımdaki hazzı..(şimdi hcde en iyi itemleri alsamda cok anlamı olmuyor) her clasa ait özel questler (ki harbi zor questler idi, şimdiki legendary itemlerin questleri gibi) ....

şimdi mount eflasyonu, gold eflasyonu, binlerle ifade edilen statların eflasyonu var..

yeni oyunun zamanı geldi ama hala wow dan iyisi yok. pvpsi hala çok zevkli. eskiden hersey 60da 70 de filan baslıyor lvl kas denilirdi, şimdi harbi düsük lvllerde birsey kalmadı, direk 85 olmak gerekiyor. questlerden alınan cins itemler filanda eskisi kadar yok.

ayrıca eskiden adamın birinde bir item gorurduk nerelerden bulmuş bunu diye hayal ederdik. şimdi bosslar gelmeden tüm dropları biliyoruz. droplar süpriz olmuyor bizim için.. ahhh aaahh..

neyse wow un eski fantastik tadı kalmadı ama hala en iyisi ne yazıkki! (bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 23 Haziran 2011; 12:32:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackpuzzle

Uzun bir aradan sonra wow a tekrar dondum ancak benim canımı sıkan bır kac soru sormam gerekıyor sanırm..

Onceden belli levellarda belli yerlere gıdılır quest lerı yapar roleplay ıde fazlasıyla yerıne getırırdık ancak orc karakterımle stonetalon ashenvale dolastıgımda quest gıver ların ya artık olmadıgını yada cok az oldugunu gordum su an karakterımle dungeon fınder sayesınde dungeonlarda farm yaparak level kasıyorum dungeon fınder onceden de kullanılan bır ozellıktı ama mage ın dungeon gırısıne gıdıp tp atmasınıda beklerdık..

Uzun sozun kısası su an ılk oyun hakkında ılk ızlenımlerım roleplay ın oyun ıcındekı cıddı azalısı ve fena bır kolaylasması gıbı geldı yanlıs mı dusunuyorum ılerıkı levellarda benı neler beklıyor sımdıden tesekkurler ..

Sen başlangıç questlerini yapmamışsın büyük ihtimalle. Şu anda başka questler diğerlerini açacak şekilde olan bir sistem var. Sen quest giverları o yüzden görmemişsindir. Quest sayısı şu anda 1-60 bölgelerinde eskiye göre daha fazla. Bölgelere başlatan questler için Orgrimmardaki Warchief's Command tahtasına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annihilan -- 23 Haziran 2011; 17:04:06 >

• Üzerinizde heirloom item yoksa,guildinizden gelen exp bonusu yoksa,rahatlıkla tüm maplerde ki questleri bitirip.Kademe kademe ilerleyebilirsiniz.
    Ama heirloom+guild bonusuyla kasıp,sonra da oyunun kolaylığından dem vurmayın lütfen.
    Cataclysm ile birlikte o kadar çok quest geldi ki.Yapmaya doyamıyorsunuz.En azından ben öyleyim.Mainde haftalık cap'imi doldurduğum zaman alt karakterlerle oynuyorum.Atıyorum birini Kalimdor'da biride Easter Kingdoms'da yapıyorum.Birini Winterspringde birini Silithus'da yapıyorum.Oyundan zevk almak hala mümkün.85 olup SW'de Orgi'de dungeon,BG beklerseniz tabii ki sıkılırsınız.Ya da günde 10 saat oynarsanız.Oyun olduğunu hatırladığınız zaman zevk alacaksınızdır

@druen
    Vanilla'yı özleyen birinin,şuan ki content'ten hoşlanmayan birinin İmza'sına yazdıklarıyla çelişiyor olması düşündürücü

• Öneriler icin saolun sanırım bılgısızlıgımden kaynaklandı cevaplar ıcın tesekkurler ..
  • quote:

Uzun bir aradan sonra wow a tekrar dondum ancak benim canımı sıkan bır kac soru sormam gerekıyor sanırm..

Mage ? tp? vat dı fak?

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

düşük lvlleri öldürdüler. sana hak veriyorum. yeni lvl kasan bir char acıyorum , ama questlerin tadına varamıyorum. 2 dungeon 10 quest yapıyon , bir bakıyon 1-2 lvl atlamışssın. questler hemen yesil oluyor. harita degistirmen gerekiyor. role playing eskiye gore cok azaldı. millet 85 olma derdinde. benim ilk charım gnome pembe saclı kız rogue idi ve sanırım 6 ayda lvl 60 olmuştum. onunla oynadıgımda oyunun yarısı roleplaying ile gecerdi.

eski roleplaying havası fazla kalmadı. ÖSS maratonu gibi gear maratonuna dönüştü oyun. blizardın sana gosterdigi dungeonları bitir sonra yenisi gelsin onu da bitir sonra yenisi gelsin... ha birde aylarca milletin ugrasıp didinip aldıgı gearları sonraki patchde yeni 85 olanlar 1 haftada dizsin..

aynı dungeonlara normalinde gir, sonra hc mode da gir sonra alt char acıp aynı yerleri birde altcharlarla yap.. WOTLK zamanı 25man hc de profesoru kesince oyunu bırakmıştık. 4 ay sonra geldigimde millet hala icc yapıyordu.. millette ne mide varmış.

vanilya zamanı hep özlemle anılır. 1 goldun bile degerli oldugu, 1 mountun bile degeri olan, minik pet aldıgımızda sevincten ortalıkda dolandıgımız, epic giyen elemanları gorunce vay beh! dedigimiz, hunterıma lokhdelarımı aldıgımdaki hazzı..(şimdi hcde en iyi itemleri alsamda cok anlamı olmuyor) her clasa ait özel questler (ki harbi zor questler idi, şimdiki legendary itemlerin questleri gibi) ....

şimdi mount eflasyonu, gold eflasyonu, binlerle ifade edilen statların eflasyonu var..

yeni oyunun zamanı geldi ama hala wow dan iyisi yok. pvpsi hala çok zevkli. eskiden hersey 60da 70 de filan baslıyor lvl kas denilirdi, şimdi harbi düsük lvllerde birsey kalmadı, direk 85 olmak gerekiyor. questlerden alınan cins itemler filanda eskisi kadar yok.

ayrıca eskiden adamın birinde bir item gorurduk nerelerden bulmuş bunu diye hayal ederdik. şimdi bosslar gelmeden tüm dropları biliyoruz. droplar süpriz olmuyor bizim için.. ahhh aaahh..

neyse wow un eski fantastik tadı kalmadı ama hala en iyisi ne yazıkki! (bence)

Şekerli krema

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 23 Haziran 2011; 20:47:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parça Değişimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wow diye bi oyun vardı tüketildi >.<
    keske yeni paketleri ayrı oyun olarak yapsalardı eskiye kıymasalardı !
  •  Değişim
  • Yanlış anlamayın ama dg finder sistemini beğenmiyorsanız kullanmayıp, quest yaparak level atlayınız. Zor bir şey olmasa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

Mage ? tp? vat dı fak?

yanlış hatırlamıyorsam kı hatırlamıyorm dungeonların onunde bır zamanlar summon stone (ısmı yanlıs olabılır ) vardı ve party bu sekılde toplanırdı ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Yanlış anlamayın ama dg finder sistemini beğenmiyorsanız kullanmayıp, quest yaparak level atlayınız. Zor bir şey olmasa gerek.

dungeon questte yapmak achievement yapmak bunları atla diosun... Super!
  • quote:

Kolaylaşma demişsin ya bende onu görünce bıraktım talent kısmındaki ayrılan yerlerin ne için olduğunu gösteren simgeler konulduğunda oyunun ne kadar kolaylaştırıldığını fark etmemem çok uzun sürmedi bunun sebebinin de oyunun hitap eden kitlesinin aşağıya düşürülüşü olduğunu düşünüyorum hımm belki bizim ülkemizde bu düşüşü fark etmek zor ama sanırsam yabancılar arasında gözle görülür bir durum olduğu gözünüzden kaçmamıştır

Vanilla zamanında çok değişik şekillerde itemler elde edilirken 85 ve 80 de bunun çok daha kolay olduğuda aşikar lvl 60 ta bir çok farklı şekillerde kasılırdı item üzerinde epic olan adama boyun eğilirdi o itemide almak o kadar kolay olunmadığı bilinirdi ne günlerdiya özlem duyuyorum

• quote:

quote:

Yanlış anlamayın ama dg finder sistemini beğenmiyorsanız kullanmayıp, quest yaparak level atlayınız. Zor bir şey olmasa gerek.

Achi sistemi WOTLK'de geldi.Ağladın dönemde yoktu yani.Önemli olmaması gerek sana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

quote:

Achi sistemi WOTLK'de geldi.Ağladın dönemde yoktu yani.Önemli olmaması gerek sana göre

yeni oyuncuların çoğunun bile önem vermezken eskiyi özleyen bir oyuncunun achievementa önem vermesi ve değişimden dem vurması

• Sen uzun zamandır yokmuşsun hocam daha çooooooook yenilik var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

quote:

Achi sistemi geldiğinde dungeon finder sistemi vs.. eleştirdiğim durumlar ortada yoktu ben achi sistemi geldıgınde bu sistemi oyuna bir artı olarak görmüştüm düşünceleremi ve ilerki levellarda bu durumun devam edip etmeyecegını sordum ki insanlar farklı triplere girmişler.. Kimse birbirinin canını sıkmasın cevaplar için teşekkürler konu kilitlenebilir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.