Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fatura tutarın yüksekse 20 iş gününü geçince Tüketici hakem heyetine başvur 2-3 ayda parnı al
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyphos -- 17 Ocak 2019; 15:4:14 >
  • Skyphos S kullanıcısına yanıt
    �mei i�in teleservisi aray�nca hallediyorlar 1 hyaftada
  • lumia 640xl ın flaşı hiçbir şekilde yanmıyor, garantiye göndersek sonuç ne olur acaba tahmin edebileniz var mı?

not: sadece kamerayı parmağımla tamamen kapatınca yanıyor ve parmağımı çekince geri sönüyor. yazılımsal değil 8,1 ve 10 da sorun devam ediyor.
  • 925 i servisden değişim yapıp 930 yollamışlardı servisde 3 ay geçmişti cihazımın garantisi mart 2017 de bitti fakat 3 aylık servisde geçen süre garantiye eklendiği için şuan garantisi devam ediyor. 930 umda sorunlar var yollamak istiyorum ama tutupta uyduruk bir model ile değişim yaparlarmı diye düşündüm. son zaman 930 yollayan varmı servise ne yapıyorlar tamir yada değişim ne yolluyorlar
  • eğer tamir edemezlerse muhtemelen 640xl ile değişim yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 24 Nisan 2017; 0:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzerinde genpa etiketli, microsoft tr garantili l535 telefonum var . Dokunmatik , sarj soketi vs problemleri var . Hangi servise gondereyim ? İşlemler nasıl ilerliyor . Hiç bilgim yok nette hangi servise gonderilir bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.