Şimdi Ara

Değişim Hikayesi(SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan tam 6 ay çok önemli bir karar verdim,zayıflayacaktım o günün akşamında tartıya çıktığımda tam olarak 127.7kg gösteriyordu ertesi gün spora yazıldım.Hayatı boyunca abur cubur vs. ile geçinen gecenin bir yarısı kalkıp ''pastırmalı yumurta'' bile yapabilecek bir adamdım.İlk ayımda 11kg birden verdim kimse inanamıyordu her gören bir daha bakıyordu.Her geçen gün antremanların zorluluğunu arttırdım 20km yürüyüş koşu karışık yapıyordum sürekli arttı 6 ayın sonunda tam 38.7kg verdim ve şu an 89 kiloyum ama ben bunu yolun çeyreği olarak görüyorum boyum 1.85 hedef kilom 84 ama kilodan ziyade yağ oranımı düşürmeyi amaçlıyorum 3 aylık yaz tatilinde sporu bıraktım(siz siz olun bırakmayın)vücutta biraz sarkmalar oldu okul açıldığı zaman salonuma başlayacağım.Her neyse şu an sizden yardım istediğim şey saç meselesi.
    Kendimi bildim bileli hep okul traşı.Fotoğrafları aşağıya koyuyorum yüz şekline saçıma göre hangi modeller gider sizce?

Değişim Hikayesi(SS)
     Değişim Hikayesi(SS)
     Değişim Hikayesi(SS)
     Değişim Hikayesi(SS)
     Değişim Hikayesi(SS)

Yüzüme yerleştirdiğim kırmızı banttan dolayı ayrıca özür diliyorum
    Bu arada fotoğraflarda pek belli olmuyor ama saç rengim sarının çok koyu bir tonu kumral gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzattt35 -- 8 Eylül 2013; 22:10:09 >

• Bu sefer resim koyabilmişin..
    Sac olarak yanlari kisa turup ustleri uzatabilirsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 8 Eylül 2013; 21:50:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Değişim Hikayesi(SS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Sonunda resim koyabilmişin..

Dostum yıllardan beri DH'yi takip ederim ama hiç hesap falan almamıştım dolayısıyla forum tecrübemde olmadı :)
    3 numara yakışırmı diye merak ediyorum bu yüz hatlarrına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzattt35

quote:

Dostum yıllardan beri DH'yi takip ederim ama hiç hesap falan almamıştım dolayısıyla forum tecrübemde olmadı :)

Guzel olmus bence yuzune uygun olmus

• Nasıl şekil verebilirim onuda bilmiyorum kullandığınız ürünleri falan yazabilirseniz memnun olurum
  • quote:

quote:

3 numara hakkinda pek bisi diyemem ama bence yakismaz. Ustleri uzatirsan yakisir bence
    Wax kullanirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 8 Eylül 2013; 21:54:12 >
  • 3 numara olmaz bence bu arada 700 madde buraya gelecek.
  • quote:

quote:

quote:

3 numara hakkinda pek bisi diyemem ama bence yakismaz. Ustleri uzatirsan yakisir bence
    Wax kullanirsin...

Yanları kazıtmayı düşünüyorum ama pek cesaret edemiyorum açıkçası

• balenin saçı gibi yap gider sana.Yanları baya kısalt üstleride aramakas atsın bide fönle sağa doğru yatırır tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanali16

balenin saçı gibi yap gider sana.Yanları baya kısalt üstleride aramakas atsın bide fönle sağa doğru yatırır tamam

Bu aklıma yattı biraz daha uzasın dediğinn gibi yapıcam daha sonra atarım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanali16

balenin saçı gibi yap gider sana.Yanları baya kısalt üstleride aramakas atsın bide fönle sağa doğru yatırır tamam

Kulaklarda çıkık benim birazama hoşuma gitti saç stili
     Değişim Hikayesi(SS)
  • kafayı komple all
  • quote:

Orijinalden alıntı: scofield95

kafayı komple all

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.