Şimdi Ara

Değişim raporu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir arkadaştan asus gtx 780 dcu2 ekran kartı aldım ekran kartı bozulde ve servise gönderdim onlarda ürün için değişim raporu düzenlediler bu raporu ve faturasını aldığım yere vermem durumunda yeni ekran kartı vereceklerini söylediler benim sorunum kartın faturası yok n11 de webden al mağazasından alınmış ama ne alan kişinin nede üyeliğin bilgileri yok webden al mağazasını aradım seri numarasından faturasını çıkaramayız dediler . Sizce ne yapabilirim fikri olan varsa lütfen yardım bekliyorum.

Aynı mağazadan yada başka mağazadan alınmış fatura bulursak değişim sağlarlarmı çokmu mantıksız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bir fikri bilgisi önerisi olan :)

• cudim C kullanıcısına yanıt
    Başka fatura bulsan dahi seri numarası tutmayacağı için yine olmaz. Aldığın kişiyi bulacaksın faturası yoksa dahi, kredi kartı numarası, isim vs.den faturasına ulaşılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Başka fatura bulsan dahi seri numarası tutmayacağı için yine olmaz. Aldığın kişiyi bulacaksın faturası yoksa dahi, kredi kartı numarası, isim vs.den faturasına ulaşılabilir.

Adam uyuzun teki cevap vermiyor. Allahından bulsun zaten sorunlu olduğunu bilel bile satmıştı bana. Yenisini almam onun zoruna gidiyor galiba yardımcı olmuyor

• cudim C kullanıcısına yanıt
    tabi testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur misali bu tür alış verişlerde faturayı almak gerekli. Tabi bazı durumlarda faturayı almak da pek bir çözüm değil bazı firmalar fatura sahibini istiyor, onun için fikrim üç kuruş fazla olsun birinci el olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Adam uyuzun teki cevap vermiyor. Allahından bulsun zaten sorunlu olduğunu bilel bile satmıştı bana. Yenisini almam onun zoruna gidiyor galiba yardımcı olmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.