Arkadaşlar internetten Sony DCR-SR37E Harddisk'li kamera aldım. 2 gün oldu geleli , hemen denedim akşam floresan lamba (beyaz ışık altında) deneme çekimleri yaptım. LCD de görüntü çok güzeldi. Ancak pc ye aktarınca ne kadar kötü bir çekim olduğunu gördüm.
Şimdi yaptığım işe pişman oldum , yeteri kadar araştırmadan işin acemisi olduğumuz için böyle bir hata yaptık. Bu durumda kamerayı geri iade etmeyi düşündüm. Tecrübelerinizden faydalanmak istedim
a - Kamerayı geri iade hakkım var mı ? (Bildiğim kadarı ile 7 gün içinde iade edilebiliyor muş ?) b- Yerine daha kaliteli hd kamera tavsiyeleriniz nelerdir ? (Satın alabileceğim yerler nelerdir ? )
Kamerayı satın aldığım yerde
quote:
Uzaktan satın alma koşulunda internet veya telefon aracılığı ile satın alma gerçekleştirdiğinizde almış olduğunuz üründe yaşadığjnız herhangi bir problemde ambalajı açılmamış ,tahrip edilmemiş, kullanılmamış kutu,etiket,belge,aksesuar vb. kaybedilmiş ve deforme edilmemişse 7 gün içerisinde sebep göstererek teslim aldığınız gibi iade edebilirsiniz.
bu ibare geri almam anlamına mı geliyor ? Yasal olarak geri almaları gerekmez mi ?