Şimdi Ara

Degıstıryorum..son sozlerımı eklıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet benı sallamayanlar olarak soruyorum..

Ben size ne yaptımda beni iplemez hale geldınız..Suan kararım oldukca cıddı.eger şahmeran benı ıkna etmesse aranızdan sonsuza dek cekılcem..Suan beklıyorum...

Ben dıger topıcde 2 uyarı da bulundum..3 uncusunde cekılıyorum dedım.

Jogo sızın anlamsız laflarınızdan dolayı bugun cektıgım acıyı ınsallah sızde cekersınız(sız cogul degıldır).Herkesın dusuncesıne saygım var.ama bır yere kadar..sızı cok uyardım.Pm attım.sus dedım dınlemedın..bu forumda soz dınletmek ıcın ılla kufur edıp bırılerını kırmak mı gerekıyo???

Istegınız oysa onu da yaparım.Eger cok ıstıyosanız , haz alıyosanız kufur de ederım.burda kımseden korkum yok..Forum benım ıcın dunyanın sonu degıl.ceza almam onemlı degıl.Eger sevdıgım ınsan benı takmıyorsa , dusuncelerıme bıraz olsun onem vermıyorsa bu benım ıcın en buyuk cezadır..

Sımdı sıze son kez dıyorum.Su anlamsız laflarınıza bır son verın.ve kavga etmeyı kesın(sız gene cogul degıldr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamkinos -- 17 Nisan 2005, 22:50:36 >

• Seni Salamadıgım Dogru
  • zogel olayı biraz fazla abartmıyonmu, internettesin gelçek hatata diil...
    dediğin gibi dünyanında sonu diill...

sen işine bak olur böle kavgalar bunlar ciddi bile diil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samotth

Seni Salamadıgım Dogru
    ınan aynı seylerı senın ıcın dusunuyorum..Senı sallamayı bırak gordugum zaman suratına tukurmek gelıyo ıcımden..senn kadar gereksızı daha bu foruma hıc gelmedı..ve gıt salladıgın adamların topıclerıne.benımkılerde dolasma

Senı BlackDevil kende sevmedım sımdıde sevmıyorum.aynı gereksız ınsan aynı gereksız laflar aynı gerekszı sahsıyet.

insallah bı gun aklın basına gelırde sende bız ınsanlar gıbı yasarsın..
  • ya, JOGO bana neler diyo duymuyomusunuz. öğretmenliğime bile laf attı.NE DEMEK ERKEK ÖĞRENCİLERİNE ACIYORUM, BENİ NE ZANNEDİYO, BEN HANGİ ERKEĞE SARKMIŞIM Kİ, ERKEK ÖĞRENCİLERİME SARKACAM.BU KADAR PİSLİK BİR İNSAN GÖRMEDİM ÖMRÜMDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ş/A/H/M/E/R/A/N -- 17 Nisan 2005, 22:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ş/A/H/M/E/R/A/N

ya, JOGO bana neler diyo duymuyomusunuz. öğretmenliğime bile laf attı.NE DEMEK ERKEK ÖĞRENCİLERİNE ACIYORUM, BENİ NE ZANNEDİYO, BEN HANGİ ERKEĞE SARKMIŞIM Kİ, ERKEK ÖĞRENCİLERİME SARKACAM.BU KADAR PİSLİK BİR İNSAN GÖRMEDİM ÖMRÜMDE
    Burası sadece bir sanal dünya herşeyi ciddiye almayın Keyfinize bakın
  • quote:

ya, JOGO bana neler diyo duymuyomusunuz. öğretmenliğime bile laf attı.NE DEMEK ERKEK ÖĞRENCİLERİNE ACIYORUM, BENİ NE ZANNEDİYO, BEN HANGİ ERKEĞE SARKMIŞIM Kİ, ERKEK ÖĞRENCİLERİME SARKACAM.BU KADAR PİSLİK BİR İNSAN GÖRMEDİM ÖMRÜMDE
    halen laf atıyosun.ama artık karısmıyorum..sız rahat edın..Yeterkı sen mutlu ol..eger mutlu olacaksan ıstedıgınle kavga et..Ama sunu bıl.ne olursa olsun arkandayım...

Tabı ızın verırsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamkinos

halen laf atıyosun.ama artık karısmıyorum..sız rahat edın..Yeterkı sen mutlu ol..eger mutlu olacaksan ıstedıgınle kavga et..Ama sunu bıl.ne olursa olsun arkandayım...

Tabı ızın verırsen

Alıntıları Göster
    kankam senı takmıyan mı var bu forumda
    yapma bole seyler
  • quote:

arkadaşlar ben biraz konuya fransız hatta alaman kaldım şimdi bu arkadaş kimdi zogel yazıo imzasında o zogel bi binbaşı diilmiydi onun bunla bi alakası varmı bu onun fake nicki mi biri bana anlatsın yaf
  • quote:

Tabı ızın verırsen

Alıntıları Göster
    Sen Beni Takmayanlar Gelsin Dedin Bende Geldim Simdide Yüzüne Tükürccem Diyon
    quote:

Orjinalden alıntı: zamkinos

Tabı ızın verırsen

• quote:

Orijinalden alıntı: samotth

Sen Beni Takmayanlar Gelsin Dedin Bende Geldim Simdide Yüzüne Tükürccem Diyon
    quote:

Orjinalden alıntı: zamkinos

Tabı ızın verırsen

Alıntıları Göster
    buraya cagıradımkı yuzune tukurıım..

ayrıyetten ben fake falan degılım..dıger nıck ımı kapattırdım.

• quote:

buraya cagıradımkı yuzune tukurıım..

ayrıyetten ben fake falan degılım..dıger nıck ımı kapattırdım.

Alıntıları Göster
    peki merak ettim niye kapattırdın o binbaşı nickini,ben walal seni sever sayardım forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalke®

peki merak ettim niye kapattırdın o binbaşı nickini,ben walal seni sever sayardım forumda

Alıntıları Göster
    sagol soyledıklerın ıcın..gecen gunlerde bı kavga daha olmustu..bırısıne cok agır laflarda bulundum..sonra kendımı sıkayet ettım ve forumdan ayrılma kararı aldım..nıck ıme kılıt vurdurttum..sonra arkadaslar ıkna ettı gerı dondum.ama degısen bısı yok.gene aynı.

ve suan bınbası olmusum olmamısım onemlı degıl.bunu daha oncelerıde forumda yazdım.kımse rutbe olayına fazla takılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

ben demiştim böle böle diye ama yinede anlatamadık

• quote:

sagol soyledıklerın ıcın..gecen gunlerde bı kavga daha olmustu..bırısıne cok agır laflarda bulundum..sonra kendımı sıkayet ettım ve forumdan ayrılma kararı aldım..nıck ıme kılıt vurdurttum..sonra arkadaslar ıkna ettı gerı dondum.ama degısen bısı yok.gene aynı.

ve suan bınbası olmusum olmamısım onemlı degıl.bunu daha oncelerıde forumda yazdım.kımse rutbe olayına fazla takılmasın.

Alıntıları Göster
    çok üzüldüm yaw geçmiş olsun eski nicke
    senin eski nick altına altın rengi yıldızlar bide o avtar muhteşem duryodu yaw acaip karizmaydıneyse artık çok da önemli değil doğru diyosun rütbe fln,ben konuya cevap veriyorum seni sallıyorum(iyi anlamda)

• quote:

Orijinalden alıntı: Daywalke®

senin eski nick altına altın rengi yıldızlar bide o avtar muhteşem duryodu yaw acaip karizmaydıneyse artık çok da önemli değil doğru diyosun rütbe fln,ben konuya cevap veriyorum seni sallıyorum(iyi anlamda)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Daywalker19

sagolasın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalker19

sagolasın

Alıntıları Göster
    kanka naper nassın bireye gidemezsin olm zogel ölmez fatan bölünmez bölemeye calışanı böleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gti

kanka naper nassın bireye gidemezsin olm zogel ölmez fatan bölünmez bölemeye calışanı böleriz

Alıntıları Göster
    bunlar ceza almadan oncekı son sozlerımdır..bı daha ne zaman donerım bellı olmaz..aranızda guest olarak dolasıcam..ama herkes sunu ıyı bılsın ve aklına kazısın

Kımse benım deger verdgım bır ınsana ımalı da olsa hakarette bulunamaz..Eger buna tesebbus ederse karsısında tanımadıgı sekılde benı bulur...

Unutmayın...

Ayın aydınlık yuzu olsada bırde karanlık yuzu vardır..Sız onu gormemeye calısın...

Sızlerı rahatsız ettıgım ıcın ozur dılerım

• quote:

bunlar ceza almadan oncekı son sozlerımdır..bı daha ne zaman donerım bellı olmaz..aranızda guest olarak dolasıcam..ama herkes sunu ıyı bılsın ve aklına kazısın

Kımse benım deger verdgım bır ınsana ımalı da olsa hakarette bulunamaz..Eger buna tesebbus ederse karsısında tanımadıgı sekılde benı bulur...

Unutmayın...

Ayın aydınlık yuzu olsada bırde karanlık yuzu vardır..Sız onu gormemeye calısın...

Sızlerı rahatsız ettıgım ıcın ozur dılerım

Alıntıları Göster
    bende herkese hoşçakalın diyorum ceza alcakmışım öle deniyor, ama şunu söyliyim biz ceza alıyorsak jogoda almalı oda bana hakaret etti, hemde kutsal mesleğime herkese sevgilerrr dostlarım sizi seviyorum

• quote:

bende herkese hoşçakalın diyorum ceza alcakmışım öle deniyor, ama şunu söyliyim biz ceza alıyorsak jogoda almalı oda bana hakaret etti, hemde kutsal mesleğime herkese sevgilerrr dostlarım sizi seviyorum

Alıntıları Göster
    ya gitmeyin ya barışın yaaaa ağlıcam şimdi duygulandım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.