Şimdi Ara

DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
11
Favori
86.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 aydır kullanıyorum 2. haftasında bendede sapıttı ama şuan bende memnuunum gayet güzel gidiyor
  • https://www.deji.com.tr/
    iphone 6S Batarya Mucize Batarya Deji (2200mAh)
    https://www.deji.com.tr/iphone-6s-batarya-mucize-batarya-deji-2200

burdan mı alıyoruz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Oradan 2200luk olani aldim tesekkurler
    memnun musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

memnun musunuz

Alıntıları Göster
    Cok farkettigini dusunmuyorum, kapasitesi daha hizli dusuyor sanki orjinal pile gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cok farkettigini dusunmuyorum, kapasitesi daha hizli dusuyor sanki orjinal pile gore.

Alıntıları Göster
    tesekkur ederım hocam sorun olursa acaba apple servis ilgilenir mi? icinde dejı batartayayı gorunce orjınalı takmamak ıcın işlememe almamazlık yapar mı acaba
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Almayabilirler, disaridan mudahele yapildi sonucta telefona.

• quote:

Almayabilirler, disaridan mudahele yapildi sonucta telefona.
    el mahkum orjınal o zaman, yada bataryayı cıkartıp telefonu boş vermek lazım dejı yuzunden işleme alınmamazlık olursa diye
    öylede yer mi bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 1 Ekim 2019; 12:0:29 >
  • Deji 2200 mAh kullanıyorum 8 ay oldu. Fakat ciddi bir azalma görüyorum. Eskiden daha uzun gidiyordu.

Cihazın ekran görüntüsünü aldığım sırada toplam açık ekran süresi 100 dk idi. 100 dk kullanımla 80’e indi. Pil tasarrufuna almasam çok daha çabuk bitecek. Sizce tekrar pil değiştirmeli miyim? Bu süre sizce normal mi yoksa bana mı öyle geliyor?

DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    %20 şarjla 100 dk kullanıldıysa tam şarjla 500 dk kullanılır gibi görünüyor hadi 400 diyelim. 6 saat 40 dk ekran süresi az mı?

• İPHONE X için kullanan var mı acaba

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam seviye düştükçe süre azalıyor. Şöyle ki 100’den 80’e kadarki 20’lik bölümde 100 dk kullandıysam 50’den 30’a kadarki 20’lik bölümde 100 dk kullanılmıyor. Bir de pil tasarrufu açıkken bu süreyi elde edebiliyorum. Zaten şimdi değil de yılbaşından sonra tekrar yeni pil almayı düşünüyorum.

Yeni pil için yine Deji mi alayım Nohon mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 cihazımda deji kullanıyordum, biraz yavaş şarj olma ve ısınma dışında memnundum. 6s geçtim, batarya sağlığı %88 ama 4 saat civarı ekran süresi alıyorum. 12.3.1 bundan olabilir mi?

• 7 Plus için hangi bataryayı önerirsiniz ?

3. yılım ve sağlık oranı %78. Gün içerisinde 3 ya da 4 kere şarj etmem gerekiyor..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 3 Ekim 2019; 12:23:1 >
  • 5s %77 pil sağlığı (1200mah) var batarya değişikliği için deji (1800 mah) 90 tl orjinal seri numaralı apple batarya (1560 mah) 130 tl hangisini tavsiye edersiniz
  • Fiyat çok uygun nerden buldunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

Fiyat çok uygun nerden buldunuz
    İlk başta (Ürün %100 apple orjinal ve seri numaralı üründür, En ufak bir sorunda değişim ve iade garantilidir) yazdığı için güvenmiştim ama bazı arkadaşlar apple dışarıya batarya vermiyor deyince bi huylandım üç kağıda gelmeyelim seri numarasıyla kontrol etme şansı varmı yoksa satıcı güven kazanmak için mi öyle yazdı yan sanayi olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizmaaa1907

İlk başta (Ürün %100 apple orjinal ve seri numaralı üründür, En ufak bir sorunda değişim ve iade garantilidir) yazdığı için güvenmiştim ama bazı arkadaşlar apple dışarıya batarya vermiyor deyince bi huylandım üç kağıda gelmeyelim seri numarasıyla kontrol etme şansı varmı yoksa satıcı güven kazanmak için mi öyle yazdı yan sanayi olmasın

Alıntıları Göster
    O büyük ihtimalle yan sanayi batarya 190 liraya serviste değiştiriceğimde yeni bişey daha fark ettim ekranın sağ üst köşesi hafif kalkık ışık sızıyor bastırınca düzeliyor ama dokunmatiğinde sıkıntı yok acaba batarya şişmiş bataryadan dolayı kalkık olabilir mi 4 yıldır bataryası değişmedi sonuçta ama batarya sol tarafta fakat sağ üst ve orta yanı kalkık bataryayla alakası olmayabilir mi acaba?

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Hocam servis 320 lira yazmış?

• _em-re_ kullanıcısına yanıt
    Valla biraz araştırdım o her teknik servise göre değişiyor fiyatlar ona bakarsan kvkda da 529 ₺ yani bulunduğun bölgeye göre arayıp sorun fiyat bilgisi alın belki daha uygununu bile bulursunuz

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya şiştiyse (ki ekran hafiften köşeden yükselmiş ve ışık görüyorsanız muhtemelen şişmiş) ve yetkisiz müdahale yoksa direkt zorlu ya da akasya’ya gidin.
    2-3 yıl önce i5’imde aynı sorun vardı. Bataryasını ücretiyle değiştirmek amacıyla Zorlu’ya gittim. Ekran da kırık olmasına rağmen sıfır cihaz değişimi yapıldı. Garanti de bitmişti çoktan. Batarya şişmesinin nedenini anlayamadıklarını, inceleme için cihazı alacaklarını, anakarttan mı bataryadan mı kaynaklandığını araştıracaklarını, bu tarz hatanın önemli olduğu için garanti süresine bakmadıklarını, haliyle ücretsiz cihaz değişimi yapılacağını söylediler ve 10dk içinde yeni cihazı alıp çıktım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.