Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 860 (Bu ay: 1)
356156 gün 23 s. 24 dk. kaldı
arkadaşlar asla yatırım tavsiyesi olarak değil de öneri olarak kabul ediyorum.
Herkese faydalı olsa lütfen 250 bin lira civarı bir sepet hisse senedi öneriniz var mı ?
İnstagram hesabıma telefon eklendi giremiyorum ,yardım lütfen
Arkadaşlar instagram hesabımıza gelen bir mesaja yeğenim tıklamış ve hesap çalındı , mail bizde giriş maili geliyor ama iki faktörlü doğrulama açılmış ve numara bize ait değil .
Bu konuda mail gönderdik fotoğraf ile çekim yaptık gene olmadı lütfen yardımcı olur musunuz
İnstagram hesabıma telefon eklenmiş Yardım lütfen
Arkadaşlar instagram hesabımıza gelen bir mesaja yeğenim tıklamış ve hesap çalındı , mail bizde giriş maili geliyor ama iki faktörlü doğrulama açılmış ve numara bize ait değil .
Bu konuda mail gönderdik fotoğraf ile çekim yaptık gene olmadı lütfen yardımcı olur musunuz
Çözüldü teşekkür ederim .biraz baskı altına alıp ciddi bir rakamla abonelik yapılmaya çalışılmıştı ama arayan yetkili kadın sorunu çözdü .
Turknet Fiber , abonelik süresi ve bağlantı
Turknet 100 MBPS Bağlantı için internet üzerinden başvurdum ve evrakları ücretsiz olarak kargoya verdikten tam 2 gün sonra adrese gitmişler .
Öncelikle pubg oynayan arkadaşlar için 24-30 ms arası olduğunu belirteyim .
Bağlantı hızım ortalama 105-148 MBPS sanırım bina boş olduğu için bu olabilir , Telekom alt yapısı ile bağlantı gerçekleşti .
Bütün bu işlemler TurkNetDestek sabırla mesajlarıma hızlı bir şekilde yanıt verip bilgilendirdi .
Eski Başbakan Mesut Yılmaz vefat etti
Eski Başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz hayatını kaybetti.
Sevenlerine ve akrabalarına başsağlığı diliyorum.
AKP’li vekilin oğlu 26 yaşında THK’da BAŞKAN oldu
95 yıllık geçmişiyle Cumhuriyet tarihinin en köklü kurumlarından Türk Hava Kurumu’nda (THK) yapılan atama dikkat çekti. AKP’li Harun Karacan’ın oğlu, 17 Haziran’da THK’ya üye oldu. 1 ay sonra da THK’nın en yüksek gelire sahip olan Eskişehir Şubesi’ne başkan atandı...
TEK BİR SORUM VAR ,akpli arkadaşlarım SİZ İŞ BULAMAZ ,eşiniz dostunuz atama beklerken birilerinin birden fazla işte başka ,müdür olması size dokunmuyor mu ?
GENÇ KARDEŞLERİME TEK BİR LAFIM VAR ,sinemaya ,eğlenmeye ,temel ihtiyaçları bile alırken zorlanırken sizin hakkınızı yiyen bu şahıslara mı oy vereceksiniz
instagram hesabına bakar mısınız kendini FAHRİ KONSOLOS ilan etmiş ,insanlar iş beklerken , parasızlıktan aileler dağılırken kendi oğlunu BAŞKAN yapanlara diyecek söz yok , haksız yere kazanılan ne varsa haram zıkkım olsun
Hayatınızı değiştirecek bir sınav var SINAVA GEÇ KALMAK NEDİR? BİRAZ ERKEN ÇIKIN, birisi kimlik yüzünden alınmıyor, kaç gündür nüfus müdürlükleri bile açık böyle dangalaklık acizlik olur mu, birisi taksiye binip taksi ücretini vermiyor kavga ediyor
BU KADAR ACİZ İNSANLAR OKUSA NE OLUR Kİ
PAZAR GÜNÜ için ekleme yapıyorum, YANLIŞ OKULA GİDEN, NÜFUS KAĞIDINDA FOTOGRAF OLMAYAN, GEÇ KALAN, bir sürü genç daha, hayatında bu kadar önemli sınava YANLIŞ Okulda girmeye kalmak nedir, sorumsuzluk.
sabah 5 yaşında ki yeğenim sınav giriş belgesini çıkarttırmamış boş kağıt vermiş onu öldürürüm diyen şahıs tiktok videosu, YouTube videoları yapan ve daha önce de kamera karşısına geçen bir sahtekar çıktı
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/youtuber-gorkem-varliktan-yks-rezaleti-5899503/
42 ilde maske zorunlu oldu
Parkta, avm de, dışarıda dolaşan insanlara mesafe diyorlar fakat toplu taşıma ağzına kadar dolu ve birine maske tak derseniz kavga çıkıyor,sanırım aşı çıkana kadar baya zorluk çekilecek...
ayrıca 37 ilde maske zorunluluğu 3 haziran tarihinden bugüne devam ediyor, sayı ona rağmen bu halde...
Bakan Koca açıkladı! 42 ilde maske zorunluluğu
Son günlerde artan corona vakaları sonrası 5 ilde daha maske takma zorunluluğu geldi. Bakan Koca, alınan kararı sosyal medya hesabından da duyurdu. Koca, "42 ilimizde maske, yaptırımı olan bir sosyal sorumluluk. Virüsle maskesiz mücadele edemeyiz" dedi...
Kulaklık tamiri yapan bir abimiz vardı, yardım lütfen
|
GAÜ HUKUK , GAÜ TIP |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 515
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 35.573 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.238 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic