95 yıllık geçmişiyle Cumhuriyet tarihinin en köklü kurumlarından Türk Hava Kurumu’nda (THK) yapılan atama dikkat çekti. AKP’li Harun Karacan’ın oğlu, 17 Haziran’da THK’ya üye oldu. 1 ay sonra da THK’nın en yüksek gelire sahip olan Eskişehir Şubesi’ne başkan atandı... TEK BİR SORUM VAR ,akpli arkadaşlarım SİZ İŞ BULAMAZ ,eşiniz dostunuz atama beklerken birilerinin birden fazla işte başka ,müdür olması size dokunmuyor mu ? GENÇ KARDEŞLERİME TEK BİR LAFIM VAR ,sinemaya ,eğlenmeye ,temel ihtiyaçları bile alırken zorlanırken sizin hakkınızı yiyen bu şahıslara mı oy vereceksiniz instagram hesabına bakar mısınız kendini FAHRİ KONSOLOS ilan etmiş ,insanlar iş beklerken , parasızlıktan aileler dağılırken kendi oğlunu BAŞKAN yapanlara diyecek söz yok , haksız yere kazanılan ne varsa haram zıkkım olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_ -- 16 Temmuz 2020; 15:0:7 > |
AKP’li vekilin oğlu 26 yaşında THK’da BAŞKAN oldu
-
-
Yiyin efendiler yiyin. Aksırıncaya kadar yiyin, tıksırıncaya kadar yiyin. -
Eskişehir vatandaşları pamık eller cebe -
Yillardir normallesen bisey zaten.. niye bu kadar sasirdiginizi anlamis degilim.. -
Böyle yapıyorlar, sonra da gençlerden destek beklerler.
Gençler savaş zamanı kaymağı yiyen kaymağı korusun diye savaşmazsa sonuna kadar haklıdır. Neyi var ki kaybetmemek için canını ortaya koysun? -
insanlar asgari ücretin altında bile işe girmeye uğraşırken ,kaç yerden maaş alan vasıfsız insanların böyle yapması ... -
Halk olarak bu yiyici , hortumculara güçlerini göstermedikçe sesimizi çıkarmadıkça yemeye devam edecekler
-
Yakında
The end -
Hainden hırsızdan paralı köpeklerden hesabını sormayan bunlardan daha şerefsizdir! -
Kıskanmayın, adam çalışmış kazanmış, siz de çalışın sizin de olsun
-
Adaletin, hakkın ve hukukun terazisini öyle bir bozdular ki ileride bu terazi kendilerini tarttığında çok ağlayacaklar.
-
26 yaşındaymış baktım.. şaka gibi arkadaşlar
Belki bilmeyenler vardır THK gerçekten KPSS ile en yüksek puanlarla alan kaliteli bir kurum(du). 26 yaşında buraya ancak yeni memur olarak atanırsın neyse ya ben bir şey demiyorum
Edit: Arkadaşlar başlıkta ilk önce yaşı yoktu hatta arkadaştan ben rica ettim yaşını da koyar mısın diye. o yüzden ilk satırım o şekilde yazılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 14 Temmuz 2020; 14:7:5 > -
Bu ülke zor düzelir. -
Adamlarda,çok zıpladık, dikkat çekiyoruz biraz vitesi azaltım düşüncesi de yok. Akp ve mhplileri seviyorum. :)
-
o kadar tepki geleceğini bile bile böyle bişey yapmaları cidden şaşırtıcı ,paraya ihtiyacı da yok ki ama gözleri doymuyor -
Bu arada ben bu sene 2 danaya gireceğim, biri kızılaya biri türk hava kurumuna Allahın(C.C.) izniyle.
-
26 yaşında ve Kızılay yönetim kurulu üyesi!Tecrübelerinden çok istifade ediyorlardır bunun
-
Massallah Mustafa kemal Ataturk'un "Istikbal Goklerdedir" sozunu cok iyi benimsedi AKP. Once THY'yi bir ucusa gecirdi simdi de THK yi. 26 yasindaki bu kardesimizin en az 10.000 saat ucus tecrubesi vardir diye dusunuyorum.
-
Adamların evlatları ne kadar başarılı hayırlı - ben o yaşta üniversiteden mezun olamamış , anamdan-babamdan para alıyordum.
tek örnekte değil :
Hemen aklıma gelenler
Babasına 16 milyn borç veren hayırlı evlat
"oğlu Rahmi Bayraktar’dan 16 milyon TL borç aldığını belirtmesi oldu."
terfi rekortmeni başarılı evlat , o kadar başarılı ki , üniversite bitmeden uzman , devlet havada kapmış
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpnin-aciktan-atama-yontemiyle-kariyer-cok-kolay-159830h.htm
linkte daha çok A.K. kardeşimiz var
Eski Bakan Muammer Güler'in yeğeni Özel Kalem Müdürlüğü'nde memur oldu, sonra da AB uzmanlığına atandı. AKP'li Alpaslan Kavaklıoğlu'nun oğlu Kırşehir Belediyesi'ne Özel Kalem Müdürü oldu. Ardından da Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne uzman yapıldı.
dağılın fakir muhalifler , gölge etmeyin eminim aranızda babasına 10000 tl borç veren bile azdır.
Yiyin efendiler yiyin. Aksırıncaya kadar yiyin, tıksırıncaya kadar yiyin.
|
Böyle yapıyorlar, sonra da gençlerden destek beklerler.
Gençler savaş zamanı kaymağı yiyen kaymağı korusun diye savaşmazsa sonuna kadar haklıdır. Neyi var ki kaybetmemek için canını ortaya koysun? |
26 yaşındaymış baktım.. şaka gibi arkadaşlar Belki bilmeyenler vardır THK gerçekten KPSS ile en yüksek puanlarla alan kaliteli bir kurum(du). 26 yaşında buraya ancak yeni memur olarak atanırsın neyse ya ben bir şey demiyorum Edit: Arkadaşlar başlıkta ilk önce yaşı yoktu hatta arkadaştan ben rica ettim yaşını da koyar mısın diye. o yüzden ilk satırım o şekilde yazılı |
Hainden hırsızdan paralı köpeklerden hesabını sormayan bunlardan daha şerefsizdir!
|
Akplilerin bir kısmı bu yüzden destekliyor zaten. Bir şekilde çıkarı var veya olmasını umuyor. Bu ilk değil ve seçmenden gerekli tepki gelmediği için son da olmayacak. |
Eskişehir vatandaşları pamık eller cebe
|
Adaletin, hakkın ve hukukun terazisini öyle bir bozdular ki ileride bu terazi kendilerini tarttığında çok ağlayacaklar. |
insanlar asgari ücretin altında bile işe girmeye uğraşırken ,kaç yerden maaş alan vasıfsız insanların böyle yapması ...
|
Halk olarak bu yiyici , hortumculara güçlerini göstermedikçe sesimizi çıkarmadıkça yemeye devam edecekler |
Benzer içerikler
- savaş çıkarsa banka borçları ne olur
- elif can yetim
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- aliexpress 30 euro
- reisten sonra kim gelecek
- telsiz kullanım ücreti 2024
- bina yıkım kararı sorgulama
- adima sirket acilmismi
- bluetooth kulaklık patlaması
- noter araç tescil işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X