Şimdi Ara

Modernleşiyoruz! Kocaeli’de faaliyet gösteren bir fabrikada grup seks skandalı yaşandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Kocaeli’de faaliyet gösteren bir fabrikada grup seks skandalı yaşandı!

1 kadın güvenlik görevlisi, 2 erkek güvenlik görevlisi ve 1 erkek işçi ile gece vardiyasında seks yaparken yakalandı.

4 çalışanın da iş akdi feshedildi.

evet... sosyal ağlar vs derken modernleşme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

şimdi algı kasacak meriçler olacaktır. ama şu gurupta emek harcamız emekçi kadını hanginiz çocuğunuza ana yapacak? :) hadi modern arkadaşlar bir cevap verirseniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anadolu irfanı olarak yorumladım.

• ozaman bu gurupçu abalarla evlenirdim o vakit diyorsun?

• Artarak çoğalacaktır. Herkes modernizmin parası ve refahına bayılıyor ama kimse sorumluluklarını ve problemlerini kabul etmiyor.

Sorun modernleşmeyse kapatın o fabrikayı. Tarla kadar fabrika mı olur.

Jamie Clayyoutube
    'Future Shock' is a documentary film based on the book written in 1970 by sociologist and futurist Alvin Toffler. Released in 1972, with a cigar-chomping Orson Welles as on-screen narrator, this piece of futurism is darkly dystopian and oozing techno-paranoia. Cleaned up and 'HD formatted' version of Zeroheadroom's posting. https://www.youtube.com/watch?v=vVJrJk3q3MA
    https://www.youtube.com/watch?v=fkUwXenBokU
  • Yalan deniliyor Tazminat alamamış 2 taşeron temizlikçi bayan, gidip gazeteye sallamasyon yapmışlar , fabrika gazeteyi ve bunlari dava edecekmis ama fabrikalarda buna benzer olaylar yaşanıyor şaşırmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Seni geren nedir?

Sen yapamıyorsun diye mi kızgınsın?

Başkalarının ne yaptığı bizi neden ilgilendirsin?

• Colda kullanıcısına yanıt

beni ne gersin? Ben sadece herkese soruyorum: "sen bu gurup işinde ustalaşmış kadını kendine eş olarak alır mısın?" bunu sormamda sorun nedir? maskenin ardında akan gözyaşları mı? çok şükür ben böyle birşeye mağruz kalmadım. ama benim yaşım var. yoksa şimdiki z kuşağına üzülüyorum. düşün gurup çalışması yapmış kadını alıyorsun, eveine özeline hanım yapıyorsun sonra çocuklarının anası oluyor falan. yapana diyecek lafım yok. kendi hayatı. ama ben burada "atıp" tutanların bu konu hakkında ne kadar gerçekçi olduklarını sorgulamak istiyorum.

batılı liberal bunu kabul eder. ben 2012 de londra'da hostelde kaldığım dönemde bazı ingilizlere açık açık soruyordum. eski kafa olanlar hayır diyordu. ingiliz hayır derken bizde kabul edenler çıkar mı bilmek istiyorum. bir nevi kamusal araştırma gibi düşün. ve sakin kal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Amma yazmışsın yaw, enerji birikmesi var sende. Ben uzaklaşıyorum, bize patlama.

• Colda kullanıcısına yanıt

yok bremın. bakmadan hızlı yazabailiyorum ya :) o yönden sıkıntı çıkarmıyor yani. he bazen gün içinde ingilizce yazdığımdan dolayı Türkçe cümlelerde devrikler olabiliyor.

• Çocuklara tecavüz edilen mekanların olduğu, imamların kadinlara şifali dokunuşlarin yapıldığı memlekette bu olay bana masum geldim abi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vagus35 V kullanıcısına yanıt
    merak etmeyin yeşil solcu arkadaşlar. modernleşme ile o iş yani pedofili de normale dönecek batı adlı tapnakta. belki modernleşme aşkı ile yanıp tutuşan arkadaşları memnun olacaklardır.

şeyhler yapınca yaptığınız veryansınları hem fikirdaşlarınız yapınca bakalım aynı tepkiyi verecek misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Senin baban evlenmeden önce nasıl emin olduysa millet de öyle emin olacak. Yani kimin ne yaptığını asla bilemezsin ve bilemeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Senin baban evlenmeden önce nasıl emin olduysa millet de öyle emin olacak. Yani kimin ne yaptığını asla bilemezsin ve bilemeyeceksin.

önceden kadının ilki olup olmadığını anlamanın yolları vardı. son 10 yılda bu çok değişti tabi. modernleştik sonuçta. modern tıp vs. hayır işin traji komik tarafı bu ameliyatı yaptıranlar nedense kimliklerini gizliyorlar! işte iki yüzlülük ilk burada ortaya çıkıyor.

yani babamın emin olmak için 39 yıl önce sağlam dayanakları varmış.

ama sen emin olabilecek misin? bence bunu kendine bir sor. şimdi düşünemiyorsundur ama işler ciddileşince insanın kafa yapısı da değişiyor. dedim ya. küçükken ben de batıyı çok özgür, solculuğu halkçılık millicilik vs sanıyordum. tabi o dönemlerde ecevit gibi birisi vardı. yani saygıyı hak eden birisiydi. eceviti bilmeyenler tabiki de modern solu, sol sanıyorlardır. bunu da yadırgamıyorum. amerika falan övenlerini bile görüyorum.

Bir kereden birşey olmaz diyen bakanımız var. Bizde zaten normal. Siz bırakınız Avrupa'yı ne işiniz var Avrupa ile onlar zaten sürünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamların özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.
    mekan yanlış olmuş, o kadar!

• metinsel yorumlaryoutube
    #shorts #short#keşfet #komik #komikvideolar#komedi
    https://www.youtube.com/watch?v=mKdfhG49AaI
  • Ama risklidir. Bir arkadaşım ava giderken avlandı. Çok kalabalık olunca arada ne olduğunu anlayıncaya kadar iş işten geçmiş.

• Cocuk olursa artik nafakayi aralarinda 3 e bolerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Mayıs 2024; 11:53:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kahrolsun sosyo grubist sekso fetişistler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.