Şimdi Ara

Şehit Ailesinden Mhp'li Vekile: Zehir zıkkım olsun bu yemek sana karaktersiz, Öcalan'ın yanında ye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Afyonkarahisar’da 18 Mart için verilen iftarda bir Şehidimizin ailesi, teröristbaşı Öcalan’a “beyefendi” diyen MHP milletvekili Mehmet Taytak’a tepki gösterdi:

“Zehir zıkkım olsun bu devletin yemeği sana, karaktersiz!

“Benim evladım öldü, evladım. Hakkımı helal etmiyorum. Bebek katili lan o! Git Öcalan’ın yanında yemeğini ye!”

x (formerly twitter)
    Türkçü Paylaşım (@TurkcuPaylasim) on X
    https://x.com/TurkcuPaylasim/status/1902126202925486570?t=6JhuFHU9wJR08-jlgDx17Q&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi şey olmaz, seçim zamanı unutur.

• Suratına tükürsen şükreder karaktersiz

• İttifak zihniyeti böyle tam olarak, sağa sola yalpalar. Köpürür, hiddetlenir, yalpalamayı sever. Herkes tanısa bunları, ifşa etse. Öyle reziller ki, öyle numaracılar ki.

• Afyonkarahisar’daki iftar yemeğinde Abdullah Öcalan ile yürütülen sürece tepki gösteren şehit babası Süleyman Üye, bugün bazı siyasi partiler tarafından “Provokasyonla” suçlandı.

Süleyman Amca ve şehit evladıyla son görüşmesini böyle anlatmıştı.

x (formerly twitter)
    Batuhan Çolak (@batuhancolak33) on X
    https://x.com/batuhancolak33/status/1902418281639682093?t=uwYpDJjVlyCHPPQDndcxAQ&s=19

• "Şehit aileleri de süreci destekliyor, gerekirse Öcalan'a kahvaltı veririm diyor" dememişler miydi? Bana şehit aileleri durumdan pek memnun değil gibi geldi.

• "Öcalan'ın yanında ye". Bundan daha iyi bir ifade kullanılamazdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elliki adamı sürmek falan ister.

• Az bile yapmışlar.. Seçim zamanı kapıya gelirlerse yemin olsun bende kovacağım.

• Bu ülkede hala umut var böyle insanlar oldukça.

• Sehit ailelerini umursadiklarini mi dusunuyorsunuz, adamlar daha buyuk kitleye oynuyor... Kisaca cayi daha demli icecekler. ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkücü sandıklarımız meğerse apocuymuş, kaç seçim mhp ye oy verdim, kendimden utanıyorum.

• supreius S kullanıcısına yanıt

neye şaşırıyorsunuz anlam veremiyorum aponun geçmişini bilmiyorsunuz galiba abdullah öcalan ülkü ocaklarından çıkma ülkücülerle kaç kere kol kola yürüdü tarihte bakın anlarsınız

• Koks34 kullanıcısına yanıt

bahçelide apo da milli türk talebe birliğinde yetiştirilme, komünizmle mücadele adı altında cia nın devşirdiği kişiler, ancak böyle olduğu son birkaç yılda ortaya çıktı, devlet bahçeli 1999 yılında başbakan yardımcısı iken birisi çıkıp sen gençlik yıllarında apoyla birlikteydin diyen oldu mu?

• az bile demiş. tüm ailelerin bu şekilde tepki koyması gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.