Şimdi Ara

DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
11
Favori
86.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Neden memnun kalmadınız?
    tam randıman alamadım, çabuk bitmeey başladı şarjı, başka marka taktırdım
  • eg90 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kasım 2017 den beri sorunsuz kullanan biriyim.İletişime geçin ücretsiz yenisini gönderirler muhtemelen.
  • Arkadaşlar merhaba, iphone 6 cihazımı 1 sene önce garantisi varken servise vermiştim ve telefon değişimi yapılıp sıfır cihaz verildi. 1 senede telefonumun pil sağlığı %55 oldu. Normalde gün içinde çok fazla şarja takan biri değilim. Sizce telefonun bataryasını yine serviste 199 TL ye mi değiştirmeliyim yoksa Deji bataryayı mı taktırayım? Zaten orjinal bataryalar da 1 sene sonra sıkıntı yaratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitcetinkaya -- 3 Kasım 2018; 0:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitcetinkaya

Arkadaşlar merhaba, iphone 6 cihazımı 1 sene önce garantisi varken servise vermiştim ve telefon değişimi yapılıp sıfır cihaz verildi. 1 senede telefonumun pil sağlığı %55 oldu. Normalde gün içinde çok fazla şarja takan biri değilim. Sizce telefonun bataryasını yine serviste 199 TL ye mi değiştirmeliyim yoksa Deji bataryayı mı taktırayım? Zaten orjinal bataryalar da 1 sene sonra sıkıntı yaratıyor.
    Deji

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s takali 25 gun oldu bir sorun yasamadim kapsitesi 100 hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5S kullananlar bu bataryadan memnun mu acaba?
  • Razer kullanıcısına yanıt
    ben sipariş verdim. gelince montajlayıp tecrübemi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.emin

ben sipariş verdim. gelince montajlayıp tecrübemi yazarım.
    Teşekkür ederim. Hangisinden aldınız hocam? 1700 Mah olanından mı?
  • 1800 yazıyor üzerinde. akşam batarya geldi, youtubeden bakıp montajladım zor değil ama dikkat istiyor.
  • quote:

1800 yazıyor üzerinde. akşam batarya geldi, youtubeden bakıp montajladım zor değil ama dikkat istiyor.
    montaj yaparken hangi videoyu izledin banada faydası olabilir

• umitcetinkaya U kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyor bu iş anlamdım. Benim telefon 3.5 senelik iphone 6 pili hiç değişmedi, Pil sağlı %90. Nasıl sıfır telefon vermişler böyle?
  • kafatopu07 K kullanıcısına yanıt
    youtubedan bir yabancının videosunu izlemiştim hatırlamıyorum. bu arada bi süredir kullanıyorum, bataryadan memnun kaldım.
  • SE'ye takan var mı ? Pil yüzdesi kısmı çalışıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride Or Die

SE'ye takan var mı ? Pil yüzdesi kısmı çalışıyor mu ?
    Niye çalışmasın 6s 7-8 ekran süresi var

• quote:

Orijinalden alıntı: drkengin

Niye çalışmasın 6s 7-8 ekran süresi var

Alıntıları Göster
    Sonradan değiştirilen bataryalar'da pil kısmında pil sağlığının - şeklinde yazdığı oluyormuş ondan sordum
  • quote:

youtubedan bir yabancının videosunu izlemiştim hatırlamıyorum. bu arada bi süredir kullanıyorum, bataryadan memnun kaldım.
    Bataryayı aldım ve taktım memnunum ama takmak kolay olmadı.Öncelikle saç kurutma makinesiyle iyice ısıtın biz az ısıttık cıkarması zor oldu o yüzden bıçak yardımıyla aşagıdan kazıdık.Bıçagın sivri ucu bataryaya degidi duman ve kıvılcım cıktı yani yapacaksanız bıcakla yapmayın gelen plastik ile cıkarmaya çalısın batarya cıkmayınca aşagıdan bıcakla zorlayınca açma kapama düğmesinin bandını yırtmısım o yüzden açma kapama düğmesi çalısmıyor pek önemli değil assivite touchtan hallediyorum onu eğer acemiyseniz bu işlerde bataryayı telefoncuda değiştirin ve bataryanın yanında gelen bantları kullanmayın yani bataryayı bantsız şekilde koyun ki diğer degiismde ugraşmayın hemen çıkarın ve takın batarya cok iyi uzun süre kullanım sağlıyor

• 1 hafta önce 7 aldım eski telefonumda 6s kullanıyordum mükemmeldi performansı 6.30 7 arası kullanım alıyordum 7 de 5.30 zor görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ride Or Die

Sonradan değiştirilen bataryalar'da pil kısmında pil sağlığının - şeklinde yazdığı oluyormuş ondan sordum

Alıntıları Göster
    DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!!

pil sağlığım %100 oldu değişimden sonra..

deji pil konusunda en iyi marka olacak yakında herkes bu pillerden satın alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: whypicture

1 hafta önce 7 aldım eski telefonumda 6s kullanıyordum mükemmeldi performansı 6.30 7 arası kullanım alıyordum 7 de 5.30 zor görüyorum
    Hangi sürüm kullanıyordunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Hangi sürüm kullanıyordunuz ?

Alıntıları Göster
    İkisinde de 12.0.1

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.