Şimdi Ara

DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
11
Favori
86.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: whypicture

İkisinde de 12.0.1

Alıntıları Göster
    Hocam deji bataryalar hakkında merak ettiğim birşey var, zamanla pil yıprandıkça pil sağlığı ekranında da düşüş yansıyormuydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Hocam deji bataryalar hakkında merak ettiğim birşey var, zamanla pil yıprandıkça pil sağlığı ekranında da düşüş yansıyormuydu ?

Alıntıları Göster
    Ben dikkatli kullandım 8 9 ay hiç yüzde yüz olmadan çekmedim hala yüzde 100 de çok memnundum 6s le 7 arasında benim için fark YÖK daha kötü oldu 6s de aldığım süreyi alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whypicture

Ben dikkatli kullandım 8 9 ay hiç yüzde yüz olmadan çekmedim hala yüzde 100 de çok memnundum 6s le 7 arasında benim için fark YÖK daha kötü oldu 6s de aldığım süreyi alamıyorum

Alıntıları Göster
    Hadi ya o kadar iyi olmasına sevindim garantim bitince deneyeceğim bakalım, acaba pil yıprandıkça pil sağlığı kısmında orjinal pil gibi düşme olacakmı onu merak ediyorum
  • Arkadaşlar pili bugün değiştirdim iphone 6 ilk şarzı yaptım pil salığı yüzde 94 görünüyor yeni pilde bu normal mi sürüm ios 12.1

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Hadi ya o kadar iyi olmasına sevindim garantim bitince deneyeceğim bakalım, acaba pil yıprandıkça pil sağlığı kısmında orjinal pil gibi düşme olacakmı onu merak ediyorum

Alıntıları Göster
    Ben dediğim gibi 8 9 ay kullandım zaten 2 3 hafta önce güncellenmiştim pil sağlığı %100 dü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whypicture -- 28 Kasım 2018; 23:11:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malahit

Arkadaşlar pili bugün değiştirdim iphone 6 ilk şarzı yaptım pil salığı yüzde 94 görünüyor yeni pilde bu normal mi sürüm ios 12.1
    Normal değil

• deji batarya kullanıp batarya sağlığını görebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

deji batarya kullanıp batarya sağlığını görebilen var mı?
    Ben görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    ilk taktığınız anda görünüyor muydu? belli bi süreden sonra mı belirdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

ilk taktığınız anda görünüyor muydu? belli bi süreden sonra mı belirdi?

İlk taktığımdan beri görünüyodu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar deji 6s bataryası için hiçbir yerde stok bulamıyorum her yerde tükendi mi nereden bulabiliriz?
  • 6S için Deji batarya aldım . 2 ay geçer geçmez şarjı su gibi gitmeye başladı . O yüzden tavsiyem piyasadaki kötü bir bataryayıda alsanız aynı sonucu verir düşüncesindeyim .İlla Deji almanıza gerek yok 👍🏻

• Bende 2 saat fazla gidiyor deji batarya tavsiye ederim son sürüm yüklü

• EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Ben de bulamıyorum kendi sitesinde de stok yok hocam

• gaisensei kullanıcısına yanıt
    Stoklara girmiş hocam ben sipariş ettim bugün yarın geliyor. 6S cihazıma takıcam gelişmeleri yazarım.
  • Arkadaşlar bugün araştırmaya başladım, deji markasını gördüm ve bu konuyu buldum.
    iphone 6s ve 6 plus telefon var eşim ve bende, bataryaları değiştirmeyi düşünüyoruz. 6s de pil sağlığı %74, 6plus da %69.
    6 plus yavaş ve genelde sapıtıyor, sizce deji pil takayım mı?

birde deji takınca pil sağlığında % olarak değer gösteriyor mu? kimisi gösteriyor kimisi göstermiyor diyor ios son sürümde?
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Bende 6s plus telefonum için kararsız kaldım. Aslında 200 liraya orjinal şansım var ancak hem uzun sürmesi hem telefonun başına iş gelme olasılığı hemde 1.5 senelik cihazın bataryasının ölmesi sebebi ile uzak duruyorum. Bu arada bataryayı %87 gösteriyor sistem ama sıfırladım vs ne yaptıysam düzelme olmadı, 5 saat ekran süresi ya alıyorum ya alamıyorum.

Gelelim sorularınızın yanıtına,

Arkadaşımın 6s plus telefonuna taktım, yıpranma yüzdesi görünmüyor. İos 12.1.1 yüklüydü yaparken, sonradan temiz kurulumda yaptık ama değişiklik olmadı. Sanıyorum bazı modellerde görünürken bazılarında görünmüyor. Birde iki modeli var biri orjinal kapasite, diğeri daha yüksek kapasite. Yüksek kapasiteli olanda durum böyle, diğerini bilmiyorum.

Yaklaşık 1.5 ay olacak, arkadaşım günde 3-4 kere şarja takardı şuan 1 kere takıyor gün bitiyor. Memnun ancak 6 ay sonra ne olur bilemeyiz tabi.

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!!

Bende 2200 mAh kapasitelisinden taktırdım 6S hocam cihaz aşırı memnun kaldım ve bende gözüküyor tuhaf direkt taktığımda pil sağlığına girdim sonra bi yükleniyor simgesi falan çıktı 15 dk sonra gösterdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle 6s ile plus modelin çipi farklı

• İphone 7 plus için batarya değiştirmek istiyorum. Orjinal taktırayım dedim ama servis 319 TL e çekmiş fiyatları. Tavsiyeniz ne olur ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.