Şimdi Ara

DEKARON dk square savaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşalr ben dekaron oynuyorum ve süper bir oyun bence görsel efecktleri seviyorum her ne kadar hileli çokta olsa slotuma karışan oldumu kesiyorum :D ve şunu söyliyim türk oyunculardan yüksek seviyeye ulaşmış bazı kişiler türk oyuncuları oyundan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama gereken seviyeye ulaştığımda ben onlara onu yapacağım neyse sadete gelelim umarım yardımınız dokunur ben dekaronda her ışınlıyıcıdan [DK]square diye bir savaş sistemi var ben buraya bir türlü giremiyorum nedenini bilmiyorum şöyle gösteriyimhttp://imageshack.us/f/819/dekaron2011111022h01m00.jpg/ bu çıkıyor join diyorum ondan sonra öylece kalıyor savaşa girmiyor sonra altta şöyle bir yazı çıkıyor tekrar girmek istediğimde tıkladığımda yanihttp://imageshack.us/f/208/dekaron2011111022h12m11.jpg/ solda alttaki yazıyı görüyorsunuz böyle bir yazı çıkıyor giremiyorum sinir oluyorum buraya girmek için ne yapmalıyım babamın charı 46 o girebiliyor ancak benim 3. hesap oluyor özellikle deniyorum ama bir türlü giremiyorum bu son hesabım olucak lütfen bu hatayı nasıl çözerim bana yardımcı olun lütfen
    :(

• anladıgım kadar ilk pencerede ok a tıklayıp sana sıra gelmesini beklemekten başka yapabilecek bişiyin yok...
  • ancak sıra bekleme ne oluyor :D babam sıra hiç beklemiyor dk squareye giriyor direk tıkladığında kişi sayısı tuttuğunda 10 un üzerinde olduğunda yani ancak bendede aynı odaya girmek için 30 sn süre veriyor ok diyorum öylece bekliyor char bir daha adama tıklıyor dk square diyorum bu seferde 2. resimdeki hata gibi şeyi veriyor sinir oluyor bir türlü giremiyorum 67 lwl oldum daha hayla giremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.