Merhaba arkadaşlar; Bir çok oyun oynadıktan ve test ettikten sonra artık eski oyunların tadını alamaz olduk neden mi? yeni oyunlar yeni nesle hitap ediyor çoğunlukla diyeceksiniz ki bu adam ne oynuyorda beğenmiyor.
3 günde indirdiğim oyunlar: skyforge-devilian online-Archage-Aion-Dragon Prophet-Gw2 gibi oyunları indirdim denedim ve bir türlü zevk alamadım ya saatlerce başında duracaksınız yada oyundan zevk alamıcaksınız içinde en beğendiğim devilian online diablo 3 zevki var ve baya değişik sistemleri mevcut ama yine p2w kazanan bir tarzı var değişen birşey yok diyebiliriz.
Benim aklıma dekaron online geldi şuan ana sunucunda her serverında 30k oyuncu bulunuyor pazarlarında ve bu oyun bence kendi döneminde baya iyidi ama ses getiremedi.Simdi sağlam bir sunucu ve ekip ile bu oyun açılsa ne olur yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.Kötü veya iyi yorum diye ayırt etmiyorum herkezin fikrini merak ediyorum.Ve bir oyun olarakda
Runescape 'i de düşünüyorum.
Aynı şekilde düşünüyorum eskiler hakkında, dekaron da aşırı zevkli ve underrated bir oyundu baya zaman oynadık private serverlarında ama bi diriliş olmaz heralde yeni sunucu vs ile.
Diyelimki bi şekilde ayarlandı bişeyler seve seve katılırım.
(Runescape için de geçerli)
Dekaron çok eskiden oynadığım bir oyundu, yanlız ozamanlar oyunda hile öyle bir hal aşmıştı ki resmen ÖLÜMSÜZLÜK vardı :D Ve çok kolay ulaşılan bir hileydi indirip denedim. Tüm Mapteki mobları topluyosun senden 897987 lvl yüksek sana vuramıyorlar sonra bitane skil atıp alayını kesiosun vs. Orjinal serverden bahsediyorum. şimdi nedir ne değildir bilmiyorum. Aklıma geldi yazmak istedim (: