Şimdi Ara

Dekaron Online Skiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar kuzenimle beraber kore dekaronuna başladık ama bi sorumuz olacak biz yeni skil açamıyoruz hep ilk skili güçlendiriyoeuz lvlimiz ezik 18 kuzeninki benimki 13:D ama merak ettik yani summoneriz o kaplanı kaçıncı lvl de açabiliriz ya da diğer skillleri yardımcı olursanız çoookkk sevinirizz

• ya arkadaşlar 9 kişi okumuş ama cevap yok bu ne iş yaaa lütfen bilen birileri şu sorumuza bi cevap............
  • burada Dekaron aynayan pek yok hemen cevap gelmesini bekleme
  • Şehre git ve senin clasına uygun skil kitabı satan npcyi bul satın al inventordeyken sağ tıkla skil açılmış olarak göreceksin skil kitabı satan npclar haritada açık mavi olarak gösteriliyordu yanlış hatırlamıyorsam bayadır girmedim
  • çoook teşekkürler şimdi bakıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NeveR__

Ya arkadaşlar kuzenimle beraber kore dekaronuna başladık ama bi sorumuz olacak biz yeni skil açamıyoruz hep ilk skili güçlendiriyoeuz lvlimiz ezik 18 kuzeninki benimki 13:D ama merak ettik yani summoneriz o kaplanı kaçıncı lvl de açabiliriz ya da diğer skillleri yardımcı olursanız çoookkk sevinirizz

quote:

Orjinalden alıntı: ander

Şehre git ve senin clasına uygun skil kitabı satan npcyi bul satın al inventordeyken sağ tıkla skil açılmış olarak göreceksin skil kitabı satan npclar haritada açık mavi olarak gösteriliyordu yanlış hatırlamıyorsam bayadır girmedim

(ander),e katılıyorum
    haritada mavi renkli npc ler skil kitabı satıyor senin skil kitabinın rengi sarı kafve rengi ve pet skili 15 lvl de 2 pet skilin geliyor bi hamam böceği bide anka kuşu36 lvl de2 pet skili daha bunlar lightinig aslan ve orangutana benzeyen bi bilader 58lvl ateşli bi bayan ve dev bi pire son pet skillerinde ise alevi tüten bi ejder ve alevi tüten bi iskelet ejder

• ya arkadaslar bende kore serverına kayıt oldum ama oyuna girmeyi beceremedim bana mail geldi kore serverından acaba acc kabul edildimi edilmedimi nerden anlıcam birde oyuna giriyom baska kafadan a cc yazıyom kabul etmiyor ama benimkini yazınca kabul ediliyor ama oyuna girip charakter acamıyorum lutfen bi yardım edin cooooook tesekurlerr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    4 ay önce açıldı
    Metin2 pvp serverler
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bugün oyuna gircem ayer charcter ekranında foto çekilebiliyosa nasıl alıcanı ss ile gösterem.
    SS ile olcak iş deyil yaw.eğer ID:PS: yazıp login olabiiyosan sorun olmaması lasım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 19 Kasım 2006; 18:11:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.