Şimdi Ara

delete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waxell -- 25 Haziran 2010; 22:49:00 >

• Benim de oluşturulmasını istediğim bir oluşumdu bu. Hemen üye oluyorum, herkes konuya ilgili çevresinden arkadaşlarını çağırırsa kısa sürede uğrak mekanlarımızdan biri olabilir.
  • Bu tarz sözlüklerim sayısı arttıkça, kaliteleri de düşüyor diye düşünüyorum. Ama bu demek değil ki kimse benzer girişimlerde bulunmamalı. Size iyi şanslar ve başarılar diliyorum. Ben de ilk fırsatta üye olacağım.
  • kaliteli bir şeyler ortaya çıkacak gibi duruyor, ben de bu oluşumda yer almak isterim. bilgisayar hakkında tüm deneyimimi birikimimi paylaşabileceğim, hem kendime hem de teknolojiye meraklı insanlara fayda sağlayabileceğim bir oluşum olması dileklerimi sunduktan sonra hemen kayıt aşamasına geçiyorum.
  • ben de en kısa zamanda üye olacağım. kendi içinde ortamı olacak bir oluşum olacaktır, bakış açısı benzer insanların oluşturacağı bir topluluk olması sebebiyle 15 kişilik bir yapılanmayla bile güzel zaman geçirelecek bir ortam oluşacaktır.
  • sitenin kurulu olduğu ana server üzerindeki bazı yenileme ve iyileştirme çabaları sebebiyle zaman zaman sitede donmalar meydana gelebilir. bu sorun kısa bir süre içinde ortadan kalkacaktır. saygılarımla.
  • güzel bir yapılanma olması dileğiyle. en kısa zamanda aranıza katılacağım. bol şans.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cmd msg komutu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. gelişim aşamasındaki destekleriniz sözlük formatının gelişmesi için büyük önem taşıyordu.
  • gelmeyi düşünen çok kişi var. bir haftaya kadar uğrak bir mekan yaparız burayı. konuyla ilgileneceğini düşündüğüm herkese bahsettim siteden.
  • Umarım herkesin bilgi almak için başvuracağı bir mekan hatta tek mekan olur. Hemen üye oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.