Şimdi Ara

delete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waxell -- 25 Haziran 2010; 22:47:40 >

• Güzel bir çalışma olacağını hissediyorum. Elimden geldiğince yardımcı olacağım. Konuyla ilgileneceğini düşündüğüm çok fazla arkadaşım var onlara siteyi önereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanaLAB -- 9 Haziran 2010; 17:49:14 >
  • kaliteli bir şeyler ortaya çıkacak gibi duruyor, ben de bu oluşumda yer almak isterim. bilgisayar hakkında tüm deneyimimi birikimimi paylaşabileceğim, hem kendime hem de teknolojiye meraklı insanlara fayda sağlayabileceğim bir oluşum olması dileklerimi sunduktan sonra hemen kayıt aşamasına geçiyorum.
  • pixel'i tanımlayalım (ben değil)
  • Ben de elimden geldiğince destek vermeye çalışacağım. Özellikle piyasaya çıkan son yazılım ve donanım ürünleri hakkında kullanılabiliteleri ve işlevsellikleri hakkında tanımlarımızla bilgi alışverişi yapabileceğimiz gerekirse tartışabileceğimiz bir ortam olmasını çok istiyorum. Konuya ilgili arkadaşları siteye yönlendiriyorum. Umarım güzel bir şey ortaya çıkacak. Saygılarımla.
  • Güzel bir ortam oluşturacağımızı düşünüyorum. Konuya ilgisi olan herkesi hem eğlenmek hem öğrenmek hem de deneyimlerini paylaşması için ben de buraya bekliyorum.
  • Yukardan "Dün"e tıklayarak önceki girilen konuları da görebilirsiniz. İlk girdiğimde sol frame boştu hızla çoğalıyor valla haydi hayırlısı bakalım coşturalım biraz burayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanaLAB -- 9 Haziran 2010; 17:57:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cmd msg komutu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir çalışma olabilir.
  • yaw arkadaşım yürü git.. önce foruma bir faydan olsun bari.. adama bak.. foruma faydası yok.. kendine site kuruyor sözlük kuruyor burdan reklam yapacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waxell

Haddini bil. Bilgi sahibi olmadan konuşma kimsenin kalbi kırılmasın. Siz altınıza pislerken biz burda OC kasıp birbirimizle benchmark paylaşıyorduk. Uzun bir aradan sonra geri döndğümü ve yeni hesap açtığımı belirttim. Saygısızlık etme.

haddimi senden öğrenecek değilim.. burası forum herkes isteidğini söyler.. rahatsız olduysan "şikayet et" butonuna tıkla.. saygısızlık ettiğim yok.. ama senin bu yaptığın işte saygısızlık.. haddini bilmiş.. sana ve sözlüğüne yardım edecek insanlara diyecek sözüm yok..
  • @photo_canon1
    ortada bir emek var ve kimse kötü düşünceler içerisinde değil. sizin amacınız nedir anlayamadım. çamur at izi kalsın yaklaşımlarla gelip emeğin içine tüküremezsiniz.

"sana ve sözlüğüne yardım edecek insanlara diyecek sözüm yok".

olsaydı bari. konuyla ilgilenmediğin aşikar. ilgilenenler gelir birşeyler yazarlar, kimse ilgilenmezse kimse bir şey yazmaz. sizin yüzünüzden konu hit'i düşük bölüme alındı. bizim amacımız bu organizasyona katılmak isteyen fakat misyonsuz hareket edenleri tek çatı altına toplamaktı. içi yankılanan sorumsuz beyniniz yüzünden her şeyi berbat ettiniz.
  • @photo_canon1

yaptığın büyük terbiyesizlik. insanlar senin gibi içi boş vasıfsız mesajlar atıp sözlüğe fayda sağlamıyorlar. bakış açından ne kadar aciz olduğun ortada. yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerostyle

@photo_canon1
    ortada bir emek var ve kimse kötü düşünceler içerisinde değil. sizin amacınız nedir anlayamadım. çamur at izi kalsın yaklaşımlarla gelip emeğin içine tüküremezsiniz.

"sana ve sözlüğüne yardım edecek insanlara diyecek sözüm yok".

olsaydı bari. konuyla ilgilenmediğin aşikar. ilgilenenler gelir birşeyler yazarlar, kimse ilgilenmezse kimse bir şey yazmaz. sizin yüzünüzden konu hit'i düşük bölüme alındı. bizim amacımız bu organizasyona katılmak isteyen fakat misyonsuz hareket edenleri tek çatı altına toplamaktı. içi yankılanan sorumsuz beyniniz yüzünden her şeyi berbat ettiniz.

10 aylık üyesin.. foruma faydan yok.. sus bari..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.