Şimdi Ara

Rage delete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yetti artık valve gibi.3 oyun kaybettim yine sinir yapmadım.Sonra bi oyun kazandım ne oyun işlendi ne derece geldi.Sonra bi oyun attım oyunda 3 mid vardı.Tabi free win oldu karşı taraf için.Köpek valve bunu hemen işler tabi.Ulan kaç oldu bu daha önce da kazandığım oyun işlenmedi kaç kere.Dandik lolde bile böyle sorunlar olmuyor.Oyun güzel olsa başlardım şimdi.En azından sorun daha az.Gerizekalı valve bi riot kadar değil gözümde.Neyse içim dolmuş beyler kusura bakmayın.Dota1e geri dönüyorum.

• Nereden blogunu takip edebilirim? Daha fazlasını okumayı çok istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Nereden blogunu takip edebilirim? Daha fazlasını okumayı çok istiyorum.

yazarım senin için buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

şu adamı umursamayın ya,gidecem dediği halde hala 3 aydır burada anasını satayım

forumun ne olduğunu bilmiyor herhalde.illa her konuya bir şeyler yazacak burnunu sokacak.iki üç ingilizce kelime de araya sıkıştırınca kendisini dota topluluğunun kralı zannediyor.konularda bir yanlışlık olsa yöneticiler gerekli işlemi yapar zaten.birilerinin yazdıklarını sen okumak istemiyorsun diye silelim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 24 Mart 2014; 23:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

quote:

şu adamı umursamayın ya,gidecem dediği halde hala 3 aydır burada anasını satayım

forumun ne olduğunu bilmiyor herhalde.illa her konuya bir şeyler yazacak burnunu sokacak.iki üç ingilizce kelime de araya sıkıştırınca kendisini dota topluluğunun kralı zannediyor.konularda bir yanlışlık olsa yöneticiler gerekli işlemi yapar zaten.birilerinin yazdıklarını sen okumak istemiyorsun diye silelim mi?

Bunun gibi bir iki kişi daha var.Çok iyi bilenler bile bu herifler kadar konuşmuyor.Cidden iyi olsa bari

• ? Oradan laf atmak kolay, yardım konusu açılınca hiç biriniz ortalıkta yoksunuz ama, sonra gelip "üff troll, çok kötü :((((" demeyi bilirsiniz. Dota 2'yi bıraktığın gibi forumu da bırakmanı isterdim de ne yaparsın. İşiniz gücünüz forumu böyle saçma saçma mesajlarınızla doldurmak. Sanki kendimize iyi dedik adama bak. Asıl kanser kendisi gelmiş bana laf ediyor. İngilizce kelime nerede kullanıyorum ayrıca söyleyin bakayım. Daha okuma yazmanız da yok, onu geçtim sanki ben adama "sil, görmek istemiyorum" dedim adama. Ki bu forumda böyle mesajları ciddi ciddi zevkle okuyan, gerekli bulan şahıslar varsa hayatını bir gözden geçirsin. Cidden iyi olsun nedir lan ben oyunculuğumu mu tartışıyorum burada?
    Siz ikiniz istediğinizi düşünün benim hakkımda, umursamayın, zaten benim açımdan iyi olur. Forumda beni tanıyan da tanıyor sonuçta, benim saygınlığım sizin ellerinize kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 25 Mart 2014; 0:21:06 >

• Valla ben gayet memnunum Valve'dan. MMR sistemi de benim maçlarımda gayet iyi işliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Just Cause 3 Tools
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

? Oradan laf atmak kolay, yardım konusu açılınca hiç biriniz ortalıkta yoksunuz ama, sonra gelip "üff troll, çok kötü :((((" demeyi bilirsiniz. Dota 2'yi bıraktığın gibi forumu da bırakmanı isterdim de ne yaparsın. İşiniz gücünüz forumu böyle saçma saçma mesajlarınızla doldurmak. Sanki kendimize iyi dedik adama bak. Asıl kanser kendisi gelmiş bana laf ediyor. İngilizce kelime nerede kullanıyorum ayrıca söyleyin bakayım. Daha okuma yazmanız da yok, onu geçtim sanki ben adama "sil, görmek istemiyorum" dedim adama. Ki bu forumda böyle mesajları ciddi ciddi zevkle okuyan, gerekli bulan şahıslar varsa hayatını bir gözden geçirsin. Cidden iyi olsun nedir lan ben oyunculuğumu mu tartışıyorum burada?
    Siz ikiniz istediğinizi düşünün benim hakkımda, umursamayın, zaten benim açımdan iyi olur. Forumda beni tanıyan da tanıyor sonuçta, benim saygınlığım sizin ellerinize kalmadı.

Ciddi ciddi herkesi eziyorsunuz ama.Şurda ne zaman bi yardım konusu olsa tokatçılar hemen geliyor.Nereye ne mesaj atacağım da seni ilgilendirmiyo.Kurallara uygun olduğu sürece istediğimi yazarım.Girip yorum yazmazsın bu kadar sevmiyosan.

• quote:

quote:

? Oradan laf atmak kolay, yardım konusu açılınca hiç biriniz ortalıkta yoksunuz ama, sonra gelip "üff troll, çok kötü :((((" demeyi bilirsiniz. Dota 2'yi bıraktığın gibi forumu da bırakmanı isterdim de ne yaparsın. İşiniz gücünüz forumu böyle saçma saçma mesajlarınızla doldurmak. Sanki kendimize iyi dedik adama bak. Asıl kanser kendisi gelmiş bana laf ediyor. İngilizce kelime nerede kullanıyorum ayrıca söyleyin bakayım. Daha okuma yazmanız da yok, onu geçtim sanki ben adama "sil, görmek istemiyorum" dedim adama. Ki bu forumda böyle mesajları ciddi ciddi zevkle okuyan, gerekli bulan şahıslar varsa hayatını bir gözden geçirsin. Cidden iyi olsun nedir lan ben oyunculuğumu mu tartışıyorum burada?

Ciddi ciddi herkesi eziyorsunuz ama.Şurda ne zaman bi yardım konusu olsa tokatçılar hemen geliyor.Nereye ne mesaj atacağım da seni ilgilendirmiyo.Kurallara uygun olduğu sürece istediğimi yazarım.Girip yorum yazmazsın bu kadar sevmiyosan.

aç bak bakalım ne yazmışım. ben yeni olmasına rağmen çok bilmiş gibi konuşanlar hariç herkese düzgün cevap verdim.
    ya yaz banane, hala aynı şeyi söylüyor ya, ne yaparsan yap, yazma mı dedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.