Şimdi Ara

Deli Gibi Sevdiğim kız reddetti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortak bir arkadaşımız vardı, anlattım durumu. Başkasını seviyormuş. En son dün gece konuşmaya karar verdim. Neden ben dedi, bilmem dedim. Sana ümit vermek istemiyorum daha çok üzülürsün dedi.

Eyvallah dedim. Sevdiği bebede malın teki beyler. Dızzo kılıklı herifin teki. Biz delikanlı olduğumuzdan mı kaybediyoruz, adam gibi sevdiğimizden mi beyler?

Bile bile imkansızı istedik ama olmadı, şimdi ne yapacağız bilmiyorum. Akıl verinde kurtulalım şu durumdan.

• Dostum yani bırakıcaksan başkasını seviyorum dediyse. Kimseyi sevmiyor olsaydı ne bileyim ısrarcı davranırdın ama yapabileceğin şey yok bence. Nasıl unutursun, işte zaman gerekiyor.. Çok kötü bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorlama bence yoksa kullanır seni aynı durumu yaşıorum şuan o yol vermeden ben yol verdim.

• Zaten hocam farkettin mi, nerde böyle değişik kensini beğenmiş erkek var genelde sevgilileri var. Delikanlı olırsan saygılı biri olursan zor buluyorsun.

• aynen öyle dostum, kızın kimseye karşı bi ilgisi olmasa zaten pek pürüz olacağını sanmıyordum ama yok yani hiçbir yerinden tutulacak bir iş değil. unutmak lazım desen hergün yüzyüzeyiz kızla. beklesem desem o kız ne zaman soğur, ne zaman eder onu kestirmek hiç mümkün değil. zor bir durum. feci hatta.
  • DiegoAngelo kullanıcısına yanıt
    zamana bırak hocam önüne ne kızlar çıkar bir bilsen. Hayırlısı de geç ben çok geçtim eninde sonunda unutuyorsun karşına biri çıkınca :) Kendi kaybeder adam olana değer verilmiyor

• akıllı gibi sev üstüne atlasın

sonra em onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 22 Kasım 2015; 9:26:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kızı seviyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya ne olcagdi? Kimin sevdiği, sevenini sevmiş ki?

• Olayın delikanlılık veya dızzolukla alakası yok o kız sizle sevgili olup ne yapsın ki? Asosyal takıntılı veletlersiniz ama dızzo dediğiniz çocuk en azından eğlenmeyi biliyor sizin gibi sıkmaktan bir yerlerinde ceviz kırmıyor, Akıllı olun gözünüzü açın zamanınız varken tomurjukları toplayın
  • DiegoAngelo kullanıcısına yanıt
    Kardeşim inşallah acıtmaz ama gerçeklerde acıtır maalesef..
    Bence kız senden bir gıdımcık tattı sonra tad değiştirdi. Yani biraz senden yedi şimdi başkasınınkini...
    Fazla abartmıyorum. Başıma geldi de..
  • Boşver zaten aşık olman zor olur tanımadan.Sadece hoşlandın 2-3 güne unutursun başka kızlarla uğraş.
  • çevremde 3,4 kalbi kırık arkadaşım var bende dahil hani şu hayatta şanslı olduğum tek konu iyi arkadaşlara sahip olmam diyebilirim hepsi birbirinden iyidir bende şahsen kötü birisi olduğumu düşünmüyorum yani burdan çıkardığım sonuç iyi insanlar üzülüyor hocam

• Dizzo ne hocam, tirrek gibi bisey mi?

• Neden ben dediğinde bilmem dersen bu cevabı hakketmişsin bro
  • Takma hiçbir yaptığınıza değmeyecek net söyleyeyim.Sandığın gibi biride değil olmayacakta.Senin yerinde olmuş biri olarak diyorum.Boş ver başka aşklara yelken aç.En kötü başka birini takıntı haline getir.Zaten onu düşünecek vakit kalmaz.
  • kurtulalım şu durumdan demişsiniz kaç kişi kurtulacaksınız ve kaçınız seviyordunuz yengeyi? bir kişi olsaydınız kabul edebilirdi. olmadı delikanlı olan siz değil de insan olan sen gitseydin. o zaman kesin kabul ederdi..

•  Deli Gibi Sevdiğim kız reddetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBlock -- 23 Kasım 2015; 10:34:17 >
  • takma seni de bi seven çıkar. o kaybetti ilerde düzgün iyi birini arar; mok bulur ilerde seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #mosoko -- 23 Kasım 2015; 10:58:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.