Şimdi Ara

Deli Numarası Yapsam Askerlik? :D :D (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Kontrole gideceğin gün siyah zeytini tüm şekilde yut ciğerinde leke var sanırlar almazlar askere. Gene iyisin kereta kaptın tüyoyu

Ay sayende günüme neşeli bir başlangıç yaptım

yerim seni

• Askeri hastaneye eşcinseller geliyor çok görüyorum Eşcinsel kılığına girip öyle numara yaparsan sana çürük raporu verirler
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    almanya fransada mı amerika çıkarları için orada mitin pkk ile yaptığı anlaşma şehit sayısının artırılması için mi yapıldı neyin kafasındasın

http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1158960

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 17 Ocak 2014; 23:00:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Neresi komik bahane? Ben askerdeyken komutanların resimlerinin olduğu tabloda necdet özel vardı.Birçok arkadaşım ona küfür ederek resme bakıyordu.Onu da hükümet oraya getirdi.Hükümetten adamı olan askeriyede sürünmedi.Torpilsizler süründü.
    Başkomutan, yasalar, yönetmelikler cumhurbaşkanı falan bu ülkede hikaye.Yargı da bağımsızdı gördük ne hale geldiğini.Suriye ile çatışma olan hükümetin yüzünden boşuna ölecek askerler.

Şu an askere giden zaten mustafa kemalin değil necdet özelin askeri oluyor malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Kontrole gideceğin gün siyah zeytini tüm şekilde yut ciğerinde leke var sanırlar almazlar askere. Gene iyisin kereta kaptın tüyoyu

Ay sayende günüme neşeli bir başlangıç yaptım

yerim seni

Noluyo lan

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    Cevap veriyorum , afkanistana 2 asker gönderen nato üşkeside var sen niye 720 tane yolluyorsun , afkanistanda uyuşturucu ticaretini kontrol edebilmek için sözde taliban için ordalar , biraz araştır afkanistanı . 2. Mit pkk ile şehit vermek içinmi anlaşıyor demişsin , hayır siyasi irade seçimlerden önce oyları artsın diye anlaşma yaptırdı seçim geçtikten sonra anlaşma neyse buna uymadı ve pkk eylem yapıp şehit verdik. Amerikan çıkarları geregi o bölgeye özerlik verecekler ileride göreceksin , bütün şehitler unutulacak. Benim oğlum askere gidipte bunların parçası olmuyacak , niye uzatıyorsunki senin oğlun gitsin işte , farklı düşünüyoruz , aynı düşünmek , dünyaya aynı açıdan bakmak zorunda degiliz

• Ula kofti Ben aslan gibi 18 ay yaptım sen 12 aya askere gitmeye korkiyorsın
    Vay be Atatürkün kemikleric sızlıyordur şimdi
    Pardon ama orasi afganistan degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

Cevap veriyorum , afkanistana 2 asker gönderen nato üşkeside var sen niye 720 tane yolluyorsun , afkanistanda uyuşturucu ticaretini kontrol edebilmek için sözde taliban için ordalar , biraz araştır afkanistanı . 2. Mit pkk ile şehit vermek içinmi anlaşıyor demişsin , hayır siyasi irade seçimlerden önce oyları artsın diye anlaşma yaptırdı seçim geçtikten sonra anlaşma neyse buna uymadı ve pkk eylem yapıp şehit verdik. Amerikan çıkarları geregi o bölgeye özerlik verecekler ileride göreceksin , bütün şehitler unutulacak. Benim oğlum askere gidipte bunların parçası olmuyacak , niye uzatıyorsunki senin oğlun gitsin işte , farklı düşünüyoruz , aynı düşünmek , dünyaya aynı açıdan bakmak zorunda degiliz

afkanistan

ne yani mitin pkk ile anlaşması tamamen seçim propagandası için mi seçimden sonra eskisi gibi mi olcak eğer öyle olcaksa seçimden sonra alıntı yap kardeş özür dilerim o zaman birde koskoca türkiyeyi 2 asker gönderen izlanda ile bir tutuyorsan dahada bişey demiyorum

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/04/16/turkiye-natonun-2-ordusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

ne yani mitin pkk ile anlaşması tamamen seçim propagandası için mi seçimden sonra eskisi gibi mi olcak eğer öyle olcaksa seçimden sonra alıntı yap kardeş özür dilerim o zaman birde koskoca türkiyeyi 2 asker gönderen izlanda ile bir tutuyorsan dahada bişey demiyorum

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/04/16/turkiye-natonun-2-ordusu

Türkiye Nato'nun ikinci ordusuymuş Koskoca Türkiye tabi onun için diğer ülkeler bizi sallamıyor neyse yine iyi dünyanın en büyük ülkesi filan demiyorsunuz bu da bir gelişme

• Yok daha neler
  • Taarin T kullanıcısına yanıt
    Afkanistan = afganistan

• JindaR J kullanıcısına yanıt
    Evt afganistan , yanlış oldu

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    Ok

• quote:

Ben askere gittim ,

Fakat oğlumun şuanki devlet politakası devam ederse yollamayı düşünmüyorum ,

amerika çıkarları için o ülkeye bu ülkeye asker gidecek , biri çıkıp suriyeyi karıştıracak , biri çıkıp pkk ile gizli anlaşmalar yapacak ve bu durumlardaki her türlü aksaklıkta benim oğlum pok yoluna ölecek.

bagımsızlık mücadelesi veya müdafası için olsa gitsin derdim. ama şuanda gidemez.

Forumda aklı başında insanları görmek mutlu ediyor beni. Şimdi değil bundan 10 yıl önce de aynı şekilde pisi pisine öldü milletin çocuğu.

Savaş çıksa ülkemi savunmak için en önde giderim ama prostat kanseri diye çürük raporu alıp askerliğe gitmeyip 11 ay sonra da çocuk sahibi olan diğer oğlunun da 21 gün askerlik yapıp askerde kendisine özel tek kişilik oda hazırlandığı bir durumda...

Bizim milletin pofpoflamak, kafaya almak çok basit. Heyt hüyt vatan borcu, erkek adam askerlik yapar, karı mısın askerlikten kaçacaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Ben askere gittim ,

Fakat oğlumun şuanki devlet politakası devam ederse yollamayı düşünmüyorum ,

amerika çıkarları için o ülkeye bu ülkeye asker gidecek , biri çıkıp suriyeyi karıştıracak , biri çıkıp pkk ile gizli anlaşmalar yapacak ve bu durumlardaki her türlü aksaklıkta benim oğlum pok yoluna ölecek.

bagımsızlık mücadelesi veya müdafası için olsa gitsin derdim. ama şuanda gidemez.

Forumda aklı başında insanları görmek mutlu ediyor beni. Şimdi değil bundan 10 yıl önce de aynı şekilde pisi pisine öldü milletin çocuğu.

Savaş çıksa ülkemi savunmak için en önde giderim ama prostat kanseri diye çürük raporu alıp askerliğe gitmeyip 11 ay sonra da çocuk sahibi olan diğer oğlunun da 21 gün askerlik yapıp askerde kendisine özel tek kişilik oda hazırlandığı bir durumda...

Bizim milletin pofpoflamak, kafaya almak çok basit. Heyt hüyt vatan borcu, erkek adam askerlik yapar, karı mısın askerlikten kaçacaksın...

butun dunya siyonizmin kolesi olmus. bu saatten sonra vatan demek yanlis olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

Orijinalden alıntı: peynirli tombi

Etek giy eşcinselim de.

Asker'den kaytarmayı düşünen biri için daha yakışır bir bahane bu

+1 aynen pembe tezkere de alırsın iş imkanında çok olur sivil hayatta

Pembe teskere deyince aklıma Tümer metine yapılan beste geldi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Korkmakla ne alakası var? Ben gittim de ne oldu? Boşuna sıkıntı ve stress.Bu hükümet için askere gitmek istemiyorlar.

Hocam bi kaç ay önce nasıl askere gitmeyebilirim diye bi konu vardı o konuyu açan arkadaşı rezil etmiştiniz sanırım o zamandan bu zamana fikirleriniz mi değişti yoksa ben mi yanlış anladım

• İşte bunlar Türk değildir arkadaşlar. Bizde her Türk asker doğar bu arkdaşın soyu araştırılmalı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.