TWW ek paketi nasıl sizce? Almaya değer mi?
TWW alıp oyuna geri dönsem pişman olur muyum arkadaşlar?
Şu anda 2 aylık GT almaya değer mi?
Oyuna dönmeyi planlıyorum fakat "şu anda" 2 aylık Gt almaya değer mi sizce?
Evet başlıkta da belirttiğim gibi şu anda maden ve bitki toplayarak para kazanılıyor mu yoksa AH çöp durumda mı?
Twitch izleyebilen var mı? Bugün yayınlar donup hata veriyor..
Şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı, bazı yayınlarda hiç donma yok ama bazıları donup "error 2000" hatasını veriyor. Sizde de bugün böyle mi?
Şu anda ore/herb farm yapılarak iyi para yapılabiliyor mu?
Oyuna bir süredir (2.5 ay) ara verdim çünkü en son ore/herb satışlarından elde edilen gelir düşmüştü ve sürekli farm yapmaktan da sıkılmıştım. Şu anda farm yapılarak elde edilen kar hangi düzeyde?
Bana kalırsa DF çıktığında rahat 5 mil aktif oyuncu olur gibime geliyor çünkü Shadowlands çıktığında yanlış bilmiyorsam 7.5 mil oyuncu oynuyordu ki DragonFlight önceki ek paketten kat kat daha iyi olacağı ortada olduğunu düşünürsek 5 mil bile az gibi sanki.
Sizin tahmininiz nedir?
Sizce DragonFlight almalı mıyım?
Hesabımda 1500 lira para var. DF + GT alınca toplamda 800 liram gitmiş olacak. Umarım aldığıma değer diyorum ve inş bu ek pakette iyi para kasabiliriz de hesabımı yine parayla doldurabilirim :)
WoW Token an itibariyle 305k'ya geriledi!
Evet beyler böyle giderse 300k'dan aşağı düşecektir ve bu durum tüm oyuncuların işine yarayacak. Temennim yakın zamanda 280k civarına düşmesi yönünde
Şu anda token fiyatı ve AH piyasası berbat durumda..
Evet başlıkta da belirttiğim gibi token fiyatı 300k yı geçti, AH deki itemlerin fiyatları da çok düştü. Ne olacak bu durum hiç bilmiyorum valla
Sizce yeniden WoW aylık almalı mıyım?
Ayda 4-5 token kasabilen biriyim ve şu an hesabımda baya para var fakat son dönemde token fiyatı uçtu, AH'de item fiyatları da sürekli düşüyor.
Bu halde aylık alsam yine oyuna söveceğimi bildiğim için almaya pek istekli değilim. Token fiyatı neden çıkıyor bilen var mı?
Battlenet ID: ReapeR#21522 İsteyenler beni ekleyebilirler. |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 954
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 36.986 (Bu ay: 495)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 116 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun