Evet beyler böyle giderse 300k'dan aşağı düşecektir ve bu durum tüm oyuncuların işine yarayacak. Temennim yakın zamanda 280k civarına düşmesi yönünde |
WoW Token an itibariyle 305k'ya geriledi!
-
-
Forumdaki yorumlardan gördüğüm kadarıyla game time in fiyatı oyunun oynanabilirliğinden daha önemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ne yazık ki token fiyatı oyunun kendisinden daha önemli
-
250k'ya düşerse evi & arabayı satar, kredi çeker token'a girerim. Alım fırsatıdır.
Sonra da ana paramı çeker keyfime bakarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Ağustos 2022; 20:42:59 > -
6 aylık sub yapın 250k her ay kasın ve goldu satın ayda 250k programsız golddan ban yemezsiniz zaten. Ne token fiyatıymış cidden.
Edit: bu hesapla 450 tl cebinize kalıyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 11 Ağustos 2022; 0:38:15 > -
Nasıl yapacaksın onu Türkiye'den alıma kapalı token.
-
Espri yaptım hocam hani kripto paralarda diyorlar ya arabamı sattım katladım, ana paramı çektim unuttum falan
-
Mesajını tam anlamadım. 6 aylık sub yapın derken gerçek parayla 6 aylık mı satın alıcaz? Sonra ayda 250k gold kasıp gerçek parayla gold mu satıcaz?
-
Bu ayın sonuna doğru classic wolk pre patchi geleceği için fırsatınız olduğunda 300klardan almak faydalı daha sonrası yine yükseleceltir muhtemelen...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
260k ya kadar yolu var 1 ile 2 ay arasını bulur gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: dehsetfatih260k ya kadar yolu var 1 ile 2 ay arasını bulur gibi
İner mi oraya kadar?
-
2 ay sonuda büyük ihtimal iner
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın ki WoW güncellemelerinden sonra bakalım neler olacak acayip merak içinde bekliyorum.
-
dikkatimi çeken ah güncellemesi yıllar önce telefon uygulamasından girebiliyorduk tekrar güncelleyerek geri getirmişler bakalım nasıl olucak
-
Şu an 363k. 400k geliyor gibi.
-
Multiboxlar artık büyük serverlarda olmasına gerek yok gider kuytu köşe boş bir server a farmını yapar. Birleşmiş olan AH ye de oradan atar malları tamam. botları da salarlar artık
yaptıkları bence bu adamlara daha çok yaradı :D
-
1 haftaya geri inişe döner bugune özel açılış yaptı 😃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
299k ya kadar düşmüş 5 saat önce :D
-
dün bir an 360 oldu 2 saat sonra 300 oldu. sonra yine 315 - 320 arası gidip geldi. güya kendi otomatik ya :D
ne hikmet hiç aşağı düşmüyor :D millet wotlk geçmiş retail de adam yok doğru dürüst. 300 lerin altına inmiyor çıkınca da fazla durmuyor hemen iniyor ne kadar garip.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X