< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
WoW Token an itibariyle 305k'ya geriledi! (4. sayfa)
-
-
D2'de end game filan yok ama D3'de var. Ayrıca end game çok saçma bir mekanik. D4'ü eğer D2 gibi yapmışlarsa tadından yenmez ama D3 gibi end game saçmalığı varsa çok kötü olur.
-
1.000 saat oynanilan oyuna, hakaret olur o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ah’ te satıştaki ürünleri topluca veya hızlı bir şekilde geri nasıl çekebilirim. Makro denedim olmadı var mıdır bir yolu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gibi seçenekler Tsm diye bir addons vardı onun ayarlarında mevcuttu bir ara blizz bu tür ah addonslarını yavaşlattı ve kullanımını kısıtladı ama oto sell yada buy özelliği halen çalışıyor olması lazım fakat anında işlem ahlar server bazlı olduğundan beri çokta mümkün olmuyor başında durup almaya çalışsan bile istediğin itemi görsüğün hale yok diye biliyor yinede tsm addonsuna bir bak derim...
Hocam, tsm kullanıyorum. Sadece item craftlamak için. Eski videolarda tsm ile yapılıyormuş, denedim yapamadım. Belki bende sıkıntı var diyordum. Demekki blizz el atmış. Tsm ile elle tek tek iptal ediyorum. 150-180 item olunca epey uzun sürüyor. Belki bir yolu vardır, sadece iptal etse yeterli benim için.
Varsa dahi legal olup olmadığını bilmiyorum tsm yi bile legal olmayan sınıfa eklemişti blizz o sırada bazı özelliklerini çıkartmış olabilirler çünkü ahın işleyişini çok yavaşlatıyordu ve skriptlerle çalıştığı için pc başında dahi olmana gerek yoktu hatta otomatik olmasın diye belli bir item koymayı aştığında itemleri daha yavaş ekleyebiliyorsun dikkat ettiysen muhtemelen iptal işlemlerindede aynısı vardır...
Şuan toplu iptal eden bir adon yok benim bildiğimde manual devam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne istikrarlı bir token mış hiç sekmiyor ya. 249 da takıldı biraz aşağı biraz üste gidiyor bir inmiyor..
-
3-4 ay önce 250k yı görür demiştim şimdi onunda altına iniyor gibi
-
236 tam şu anda.
-
Arkadaşlar şu anda 1 token tam anlamıyla 400k olmuş durumda Hayırlı olsun ayvayı yedik
-
Çin severları kapandı . Wow dan farm yapanlar diğer serverlara dağıldı . Fiyatlar belkide daha üst seviyeleri test edebilir.
Diablo 4 çıkışına çok az kaldığı için token fiyatı fırladı.
-
Tabi en büyük pay onun şuan.
Dün tarihi rekor kırdı Avrupa Tokeni 406K rakamını görerek.
-
Uzun süredir gold farm yapmıyorum, saatlik getiri ve bu token fiyatlarından resmen oyundan soğutma sebebi.
6 Aylık sürede 3,50€ yapıyor zaten.
-
Ne yapalım yani tavsiye nedir?
-
Zamanı daha verimli kullanmak adına, nakit almak daha mantıklı geliyor bana.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak. WoW fiyatları haliyle zamlanacak fakat oyun içinde aldığımız Wow Token şu anlık 150 lira değerinde, dolayısıyla bunun değeri de 200 liraya çıkacak mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X