Oyuna dönmeyi planlıyorum fakat "şu anda" 2 aylık Gt almaya değer mi sizce? |
Şu anda 2 aylık GT almaya değer mi?
-
-
7 Kasımda yeni patch geliyor, oyunun durumu genel olarak leş gibi ama yeni sezon için açılabilir gametime. Ben açıcam şahsen
-
Hesabımda 2k para var önceden kasmıştım şimdi oyuna ufaktan döneyim diyorum fakat AH çöp durumdaymış bu yüzden para kasılmıyor sanırım..
-
Evet çöp durumda. Boost satmak en iyi getirisi olan.
-
Mesela şu anda AH'den 1 ayda ortalama ne kadar gold kasılır?
-
O konuda bir şey diyemem hocam çünkü ben de daha geçen hafta gametime kapattım diğer sezon açmak üzere. Ama her şeyin fiyatı çöp diyebilirim sanırım "genel bir kanı" oluşturması açısından.
-
Sadece 2 haftada gametime alabilecek yöntemi kullanıyorum. 1 ayda 2 token.
17 karakter ile sadece race ve gold haftalık görevlerini yapıyorum.
Bu yazdığım karakter sayınız fazla ise işe yarıyor.
Aynı görevleri çok karakter ile yapmak sıkıcı gelir ise; diğer tavsiyem;
Albino Duskwatcher satışı olacaktır.Gerçekten iyi getirisi var.Bunun içinde Seafarer's Dubloon farm yapmalısınız.(Bunu yaparken ghost petlerde düşüyor.Ekstra gold)
200 Seafarer's Dubloon karşılığı bu peti alıp 35k-40k arası çok rahat satabiliyorsunuz.
Ah diğer ürünler için gerçekten çöp durumda.
-
Doğrudur ben de oynadığım süre içinde gametime çıkartmak için alt karakterlerimle dragon yarışı olan world quest'leri yapıyordum. Alliance ve Horde tarafında toplam 20 60lvl+ karakterim var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 18 Ekim 2023; 20:5:40 > -
AH için mi dönüyorsun
Oyunu oynamak için mi ilk önce biz sana bu soruyu soralım?
-
Aslında şimdilik oyunu oynamak için dönmeyi düşünüyorum ama arada da para kassam hiç fena olmaz bence.
-
WoW'un en oynanır zamanı Ekim-Kasım-Aralık-Ocak aylarıdır
tavsiyem oynamandan yönünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 21 Ekim 2023; 16:20:21 > -
Yani şimdiden GT al diyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X