Bildirim
DELİ OLUCAM PC DEN GARİP SESLER ÇIKIYOR!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kedidir kedi -
quote:
Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07
bunu yasaklamayı untmuşlar
Onun için yazdım zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarkaMotors -- 29 Temmuz 2008; 23:47:45 > -
bilgisayarın içini kontrol et belki birileri girmiştir -
Türk Halkımızın Kullanışlı Çözümünü Dene Ses Sistemine Bi Tane Tekme At Ya da Kafa At Düzelmezse Pcnede Vur 2 Tane Yine Düzelmezse Ciddi Bi Sorun Var Demektir -
Spy falanmı acaba?Benimde fandan traktör sesinin daha sessiz olanı cinsinden bir ses geliyor..Böcek mi kaçtı arasına nedir? -
emilfiyıld derken hafif bi ürperme ,irkinti söz konusumu
eğer öleyse sein pc ye emilfiyıld trojeni bulaşmış
nod32 kur tarat bulunan virüsleri nortonla sil
hadi geçmiş olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: Knock Out
quote:
Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07
bunu yasaklamayı untmuşlar
Onun için yazdım zaten
sadece konu dışına giriyorum bu yüzden 2. sınıf insan muamelesimi göreceğim?
sizler konu dışı haricinde başka yerlerede girmişsiniz ama adam olmamışsınız
-
ıh oh oh gibi seslermi bunlar -
Bilgisayarına michael emo(L)field virüsü bulaşmış.Diğer virüslerle beraber silinen virüsün 5.000.000 mblık harddiskini bulacaklar.Ama nod32 onları yakalayacak.Bu arada be(L)ik adlı nod32 gardiyanı bunları tutuklayacak.
Veya başka biryerden media player falan açıktır.O tür tüm programlara bak.Başka biryerden sesler mi karışmış diye.Yoksa 2 seçenek kalıyor
Ya bilgisayarını yeniden başlatman lazım yada müzikde bir sitenin reklamını falan yapıyolardır.Örn:KeyÖDEMESİİİ. -
quote:
Orjinalden alıntı: egomanyak.
ıh oh oh gibi seslermi bunlar
mesaj sayısına göre insanlara değer verenlere gelsin buda, 1700 küsür mesajı olan bu arkadaşın ne kadar seviyeli olduğunu görüyoruz.. -
şeytan girmiştir.!!
bence bir dene şeytan çıkarmayı.!
Şeytan çıkarma anlatım:
kasaya 2tekme vurunuz. 2.darbe 1.den daha sert olsun eyer işe yaramıyorsa kasayı yumruklayınız.! -
quote:
Orjinalden alıntı: MrEmq
şeytan girmiştir.!!
Şeytan çıkarma anlatım:
kasaya 2tekme vurunuz. 2.darbe 1.den daha sert olsun eyer işe yaramıyorsa kasayı yumruklayınız.!
-
quote:
Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==
bilgisayarın içini kontrol et belki birileri girmiştir
-
quote:
Orjinalden alıntı: b1gRepublic
quote:
Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==
bilgisayarın içini kontrol et belki birileri girmiştir
google.com a ''IQ TESTİ'' yazın ilk çıkana tıklayın ve sonucu buraya yazın
-
quote:
Orjinalden alıntı: Scorpion_tr
quote:
Orjinalden alıntı: MrEmq
şeytan girmiştir.!!
Şeytan çıkarma anlatım:
kasaya 2tekme vurunuz. 2.darbe 1.den daha sert olsun eyer işe yaramıyorsa kasayı yumruklayınız.!
Yine Olmuyosa Kasayı Yan Yatır
bye bye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X