Şimdi Ara

DELİKANLI GİBİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır federasyonla da alakadar bir yazı göremiyorum orda.

Demek istediğim sizin şuanda bizle şampiyonluk yarışı yampanızın yegane sebebi Fenerbahçenin avrupa maçları olmasıdır.

Yeternce lige konsantre olamamasıdır. Bunu nereden anlıyoruz hemen bir ispat

Fenerbahçe GS, BJK, Sivas, TS takımlarından kaç puan aldı ? Peki hiç yenildi mi ? (kupa maçı hariç)

Demek ki Fenerbahçe sıkı gördüğü maçları alıyor. Bu sene eğer avrupadan erken elenmiş olsaydık, ligde her maç önemli olacaktı.

Şimdi anlatabildm mi ?

Ali Sami Yen de göreceğiz.. Biz de eskiden asıldığımızın 3 katı daha fazla asılıcaz maçlara o kesin.hele derbi maçına... Derbi maçında neyin ne olacagı belli olmaz. Maç Ali Sami Yen'de,eksiklerimizin bir kısmı derbi maçına kadar yetişir,Haftaya İ.B.B'yi de yenersek Samiyen'deki maç finaldir zaten... Finallerde Galatasaray'ın 1 adamı 2 adam yerine oynar. Göreceğiz bakalım.Bence Şampiyonluga tek engel olabilecek mac fb macı.Ama derbi maçı..hep beraber izleyip göreceğiz.

• Fenerbahçe eğer o maça iyi konsantre olursa alır.
    Ben Galatasarayın;
    Inter, Sevilla, PSV,Chelsea den daha iyi bir takım olduğunu hiç zannetmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizil_shaman

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

federasyon mu demeliydim? başka birşey dediğiniz yok haftalardır çünkü.

11 Türkle oynuyoruz diye övünmüyoruz
    Bunca aksiliğe bunca aksaklığa rağmen 11 Türkle çıkıyoruz yeri geldiğinde eksikler yüzünden yedeklerle maça çıkıyoruz Teknik direktörsüz oynuyoruz ama yine de şampiyonluğa oynuyoruz diye övünüyoruz

Hayır federasyonla da alakadar bir yazı göremiyorum orda.

Demek istediğim sizin şuanda bizle şampiyonluk yarışı yampanızın yegane sebebi Fenerbahçenin avrupa maçları olmasıdır.

Yeternce lige konsantre olamamasıdır. Bunu nereden anlıyoruz hemen bir ispat

Fenerbahçe GS, BJK, Sivas, TS takımlarından kaç puan aldı ? Peki hiç yenildi mi ? (kupa maçı hariç)

Demek ki Fenerbahçe sıkı gördüğü maçları alıyor. Bu sene eğer avrupadan erken elenmiş olsaydık, ligde her maç önemli olacaktı.

Şimdi anlatabildm mi ?

Ligin ilk maçları hep sizin evinizde idi aldıgınız maçlarıda nasıl aldıgınızı gördük sen boşuna laf salatası yapma bence hani bi söz vardır gençler arasında .......... aşağı

yavaş hocam yavaş

konunun da içine ettik ha. derbi topicinde konusuruz derbiyi.

• quote:

Fenerbahçe eğer o maça iyi konsantre olursa alır.
    Ben Galatasarayın;

Ben de Fenerbahçe'nin PSV,Inter,Chelsea,Sevilla gibi takımlardan daha iyi bir takım oldugunu hiç zannetmiyorum. Bence de Galatasaray iyi konsantre olursa alır maçı.. bakalım işte derbi topici açılınca orada konusuruz.

-KONUYU BEN AÇAYIM KİMSE AÇMASIN BENI BEKLEYIN-
  • quote:

Fenerbahçe eğer o maça iyi konsantre olursa alır.
    Ben Galatasarayın;

Yo dostum yo yanılıyorsun.
    Gs bu saydığın takımlardan bir, Leverkusen ise beş gömlek üstün takımlardır. Bu sebeple aldıkları sonuca bakmak yerine nasıl olur da Chelsea gibi bir takıma eleniriz diye kara kara düşünmemiz lazım. Zira Gs yine bu rakiplerden 2 gömlek üstün olan ismi hatırlanması zor dünya devlerin bile arada bile olsa devirebilen bir kulüptür. Lütfen haklarını yemeyelim.
  • Hakem olmadan galatanın fenerin karşısında hiç şansı yoktur.Bunu galatalılarda bilir.

Dua edin hakemi ayarlasın adnan abiniz yoksa o maç sizin için sonun başlangıcı...
  • quote:

Fenerli arkadaşlarımız neden bu kadar endişeli merak etmeyin canınızı çok yakmayacağız arkadaşlar korkmayın bu kadar ADNAN babamı korkutuyo sizi aadam ne dese çıkıyo yaa değilmi bu arada sezon sonu saatleri 20:45 e kurduk yine biz eylencemize bekleriz

korkmak mı sizden korkan sizin gibi olsun senelerdir tokatladığımız adamlardan niye korkalım

• kizil_shaman

Terbiyesizlik yapma. Adam kibi konuşacaksan bu forum var.
    Yok ben adam değilim o yüzden öyle konuşamam diyorsan başka forumlar da var.

Düzgün bir şekilde konuşamıyor musun sen be adam ?
  • fakeler bastı topıcı.muhattap olmayın. BYEE DEYIN GITSINLER KENDI CAPLARINDA EGLENSINLER. BYEEEE.
  • quote:

Fenerli arkadaşlarımız neden bu kadar endişeli merak etmeyin canınızı çok yakmayacağız arkadaşlar korkmayın bu kadar ADNAN babamı korkutuyo sizi aadam ne dese çıkıyo yaa değilmi bu arada sezon sonu saatleri 20:45 e kurduk yine biz eylencemize bekleriz

Bu yazıdan aklıma birşey geldi

3 sene önce Fb-Gs maçından önce ultraslan'ın mı gs'nin mi tam hatırlamıyorum web sitesinde de aynen böyle

korkmayın, acıtmayacağız, canınız fazla yanmayacak yazıyordu

maç bittikten sonra siteye girmeye çalıştığımda SUNUCUYA ULAŞILAMIYOR yazıyordu
  • ulan kızıl erkek adam hanımından korkar mı?
  • quote:

kizil_shaman

Terbiyesizlik yapma. Adam kibi konuşacaksan bu forum var.
    Yok ben adam değilim o yüzden öyle konuşamam diyorsan başka forumlar da var.

Düzgün bir şekilde konuşamıyor musun sen be adam ?

Biz iki kişi konuşuyoduk sana ne oldu şimdi cvb a cvb bu zorunuzamı gittti de sen neden alındın şimdi zaten cezayıda yidik kesin uzatmayın artık
  • Taraftarsın sen çekersin cefa tuvaleti temizle sefa..

Konunun içine ettik. ALİ SAMİ YEN DE GÖRÜŞÜRÜZ!
  • Senin gibi adamlar yüzünden böyle oluyor ya zaten. Rahatlamışındır şimdi. Aferim süpersin ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AYABAKAN77

ulan kızıl erkek adam hanımından korkar mı?

Bu ne şimdi alakaya maydonoz bu arada sen kimsin bana ulan die hitap edebiliyosun neyse senin gibi adamlara cvb bile yazmak gereksiz KLAVYE DELİKANLISI doldu yine burası

• Şunu dinleyinde hadi biraz rahatlayalım b.. ettik :) Herkezz değil ama kusura bakmayınn herkezzden özür dilemiyorum bazı usturuplulardan

http://www.youtube.com/watch?v=Qm5GrfiO1YM&feature=related

Raul havaya atılan parayı aldı ve kaçtı :D
  • ULEN KIZIL TOPİCİN ADINIDA DELİKANLI GİBİ YAPMIŞSIN SENİ TANIMASAK NE OLDUĞUNU GEZDİĞİN YERLERİ BİLMESEK SENDE DELİKANLI DİYE YUTTURACAN KENDİNİ MİLLETEFATİH ÜREK NE KADAR DELİKANLIYSA SENDE (EN ÇOK)ONUN KADAR DELİKANLISIN
  • quote:

ULEN KIZIL TOPİCİN ADINIDA DELİKANLI GİBİ YAPMIŞSIN SENİ TANIMASAK NE OLDUĞUNU GEZDİĞİN YERLERİ BİLMESEK SENDE DELİKANLI DİYE YUTTURACAN KENDİNİ MİLLETEFATİH ÜREK NE KADAR DELİKANLIYSA SENDE (EN ÇOK)ONUN KADAR DELİKANLISIN

O fanatikte açılan konunun aşlığının adı sen beni nerden tanıyosun yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyomu hadi ben delikanlı değilim de benim derdim seni niye gerdi ben onu şey edemedim

• quote:

ULEN KIZIL TOPİCİN ADINIDA DELİKANLI GİBİ YAPMIŞSIN SENİ TANIMASAK NE OLDUĞUNU GEZDİĞİN YERLERİ BİLMESEK SENDE DELİKANLI DİYE YUTTURACAN KENDİNİ MİLLETEFATİH ÜREK NE KADAR DELİKANLIYSA SENDE (EN ÇOK)ONUN KADAR DELİKANLISIN

Bu gün geleneksel saçmalama günün belli ben kapamaya çalışıyorum ama illa laf yemek istiyosun neyse hadi uzatma artık

• quote:

Senin gibi adamlar yüzünden böyle oluyor ya zaten. Rahatlamışındır şimdi. Aferim süpersin ;)

benım yuzumden mı hocam?
    Gördük 11 Türkü Avrupada diyen ben değilim.sizin renkdaşlarınız. onların yüzünden dagıldı konu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.