quote:Orjinalden alıntı: Peacifullord quote:Orjinalden alıntı: çaaari Senin gibi adamlar yüzünden böyle oluyor ya zaten. Rahatlamışındır şimdi. Aferim süpersin ;) benım yuzumden mı hocam? Gördük 11 Türkü Avrupada diyen ben değilim.sizin renkdaşlarınız. onların yüzünden dagıldı konu boşver kardeş takma kafana zaten çıkıyorum bence gidip film izlicem ders çalışıcam malum vizeler hadi kolay gelsin sana :)
quote:Orjinalden alıntı: Peacifullord quote:Orjinalden alıntı: çaaari Senin gibi adamlar yüzünden böyle oluyor ya zaten. Rahatlamışındır şimdi. Aferim süpersin ;) benım yuzumden mı hocam? Gördük 11 Türkü Avrupada diyen ben değilim.sizin renkdaşlarınız. onların yüzünden dagıldı konu Lafım sana değil..
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: Peacifullord quote:Orjinalden alıntı: çaaari Senin gibi adamlar yüzünden böyle oluyor ya zaten. Rahatlamışındır şimdi. Aferim süpersin ;) benım yuzumden mı hocam? Gördük 11 Türkü Avrupada diyen ben değilim.sizin renkdaşlarınız. onların yüzünden dagıldı konu Lafım sana değil.. Tamam