56 warrior 56 rogue 55 rogue 59 priest 54rogue bide 52mage var hangisiyle girmeye çalışayım?
DieForYou elbette ciddi artık millet parasız zr bile yapmıyor nerdeyse.. yav sanırım bi delikanlılar bizler kaldık... herkese elimizden gelen yardımı yaptık noahımızı paylaştık, klanın görevlerini birlikte yaptık çoğunlukjla da klan parti kurup arkları kastık... Heheeehehe dedim ya kanka sanırım son delikanlılar bizler kaldık
KANKA BİZ KESTİK HERKEZ DÜRÜSTÜZ DEDİ KAÇKERE YATTIK PATOSTA CESSUR BUFFER DİE BİRİ WAR HEMEN ÇALDI ANAHTARI AMA HEMEN BİDAHA KESTİK TEK ÇÜRÜK ADAM KLANDA OYMUŞ VE KURTULDUK ŞİMDİ HERKEZ ADAMIN NE MAL OLDUĞUNU TANIO BİDE BU ÇARI YENİ ALDIM AYAĞI YAPIO
Teknomw benzeri olaylar bizimde başımızdan geçit ama yukarıda da açıkladığım gibi bizde aynı çözümle hallettik klandan şutttt.... Koray kardeş bu arada ilgine teşekkürler saolasın :) ama maalesef diez deyiz. Eyvallah delikanlı arkadaşları görmek bizi sevindiriyor. saolasın ...
valla hazır fırsat bulmuşken bari klanımız için hazırladığımız ama moral bozukluğundan bir türlü tekrar el atamadığımız sitemizin adını da vermek istiyorum..
gerçi soyulan çarımdan ve soyana hitabımdan başka sadece asistleri ve eski klanımızın elemanları var ama olsun... reklamın iyisi kötüsü olmaz sanırım...
bak diğer foruma bakarsan xazox senin görevi yapıcak 77 yada 78 asas bir healer bir rez bulsan yeterli diyor ama akşam 10 dan sonra lazım 70+ warriorlardan sağlam bir arkadaştır bir kaç dakikada halleder sanıyorum.