Şimdi Ara

DELİKANLI GİBİ ATI KESİP ANAHTARI ÇALMAYACAK ADAM ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET VARMI ÖYLE Bİ DELİKANLI ARKADAŞLAR
    EĞER VARSA 10GB VAR SADECE
    TABİ EMEĞİNİN KARŞILIĞI DEĞİL BELKİ AMA MAALESEF KOLLUK G3 AMA KLANDA PELERİN YO :)
    CHAR: HACKTHOR 59 LVL PRIEST
    CLAN: HECTORS
    SERVER DIEZ

• bizde beramus'ta arıyoruz öyle birisini..
  • ben geçenlerde açmıştım bu topiki işte abim dediğim buydu lütfen yardım edin plss sevaba girersiniz ben 500m yazmıştım 10GB ye çıkartmış valla biz ciddiyiz SAYGILAR
  • kimse yokmu nerde bu kral nerde bu kınayt kardeşliği yardım edin yawwwwwwwww
  • valla mertian kardeş umarım bulursun
  • saol umarım sizde bulursunu..z ama güvenilir birisini bulmak zor oluyor biz yaptık bir kere ama çaldılar anahtarı
  • iyi dileklerin için teşekkürler mertian kardeş saolasın aynen bizimde anahtar çalındı işin garibi kim çaldı diyosun kimseden ses yok sonra tespit ettik tabi ve derhal klandan bann...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarım Kafalı Adam (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertian

bizde beramus'ta arıyoruz öyle birisini..

eğer healerlarınız varsa yeterli ve drainer sanırım ben yardımcı olabilirim,1 warriorla kesmiştim daha önce yine keserim sanıyorum,ha birde karusum ben siz necisiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieForYouu -- 1 Mart 2007; 13:04:28 >
  • healer ayarlamak sorun değil eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten şu anda b1'deyim nickim imzamda yazıyor

yine şans tutmadı humanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertian -- 1 Mart 2007; 13:08:08 >
  • quote:

healer ayarlamak sorun değil eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten şu anda b1'deyim nickim imzamda yazıyor

karus el morad ? ayrıca şimdi olamıyo sen oyundasın ben şirkette :))
  • YÜZBAŞIM VALLA BİZ YANİ BÖLÜMÜ AÇANLAR OLARAK BİZ HUMANIZ :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

healer ayarlamak sorun değil eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten şu anda b1'deyim nickim imzamda yazıyor

karus el morad ? ayrıca şimdi olamıyo sen oyundasın ben şirkette :))

humanız maalesef
  • KONUYA İLGİ GÖSTEREN VE ELİNDEN GELEN YARDIMI YAPABİLMEK İÇİN KONUA MSJ YAZAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM.
    UMARIM BİZE YARDIMCI OLABİLECEK BİR ARKADAŞ BULABİLİRİZ (HUMAN VE DİEZDE) İŞİN GERÇEĞİ YAŞ BİRAZ KEMALE ERDİĞİ İÇİN (33) HERKESTEN DE YARDIM DİLENİLMİYOR. SÖYLEMEKTE Bİ SAKINCA GÖRMÜYORUM (HATTA BELKİ DE ALAY KONUSU BİLE OLABİLİRİM AMA YAPAN UTANSIN) Bİ VATANDAŞ BEN KESERİM DEDİ TOPLANDIK, GİTTİK ÖNDEN 200M OYUN PARASI İSTEDİ OK DEDİM. DELİKANLI GİBİ VERDİM SONRASINDA DA 8 GB VERECEĞİMİ BEYAN ETTİM AMA HEHE ADAM AYNEN VOLTA :) DEMEK KAZIK BU YAŞTA DA YENİYOMUŞ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafikertr -- 1 Mart 2007; 13:14:53 >
  • ben varım kardes almıcama daır her turlu yamınıde ederım
  • YELLOW ŞAKA YAPMIYOSUN DİİMİ :)
  • VALLA ARKADAŞIM ÖYLE Bİ DELİKANLILIK YAPARSAN YAKLAŞIK 10 SAĞLAM ARKADAŞIN OLACAKTIR EMİN OL. BİLMİYORUM YAŞ KAÇ AMA Bİ DE ABİ SAHİBİ OLACAKSIN :) GÜLÜMSEMEME BAKMA BU KONUDA CİDDİYİM. BİZE YAPILAN İYİLİK ASLA KARŞILIKSIZ KALMAZ VE ASLA UNUTULMAZ....
    (Basit bi örnek, adamın biri varmış HACKTHOR'a görevinde yardım etmiş. Bigün adam delosda expe yatmış. Ve HACKTHOR'dan rezz bulmasını rica etmiş HACKTHOR ARAMIŞ FAKAT BULAMAMIŞ VE GİDİP KENDİSİ REZZER OLMUŞ. 7. KATA ÇIKMAK VE O ADAMI KALDIRMAK İÇİN TAM 45 DAKİKA ANAHTAR ÇIKARTMAK İÇİN UĞRAŞMIŞ VE ÇIKARTMIŞ VE ARKADAŞI 30 TAŞ İLE KALDIRMIŞ.)
    İŞTE HİKAYE BÖYLE KARDEŞ...
  • ya soyuk bi char var diesde.
    aslında diesde 3-4 tane soyuk charım var hepsi 55+ ve human.
    zaten giremem ki pre.yok.
  • ciddi bir atı kesmek için para isteyenler var dimi? birde alıp kaçanlar varmış en komiğide bu :) ben rougeyim gecenlerde bir arkadaş rica etti kesermisin dedi bilmiyorum ama denerim dedim girdik kesin sorunda olmamıştı,1 hafta önce karus oldum 1 hafta önce demiş olsaydınız yardımcı olabilirdim ama adam bulmak çok zorun değil knightonline.gen.tr ye girin kendi serverlerinize açın bir konu mutlaka yardım edicek birileri çıkıcaktır..
  • eyvallah yinede ilgine teşekkürler FearFroMe
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

ciddi bir atı kesmek için para isteyenler var dimi? birde alıp kaçanlar varmış en komiğide bu :) ben rougeyim gecenlerde bir arkadaş rica etti kesermisin dedi bilmiyorum ama denerim dedim girdik kesin sorunda olmamıştı,1 hafta önce karus oldum 1 hafta önce demiş olsaydınız yardımcı olabilirdim ama adam bulmak çok zorun değil knightonline.gen.tr ye girin kendi serverlerinize açın bir konu mutlaka yardım edicek birileri çıkıcaktır..

ilgin için teşekkür ederim DieForYouu.. bi de oradan deniyim şansımı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.