Şimdi Ara

delikanlılık bitmiş böyleleri adam olmaz.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: Kutay_

ben liseye gidiyorum bugun bizim sınıfta bi çocukla bi kız tartıştı ve cocuk kıza bir tokat attı ki oanda benim tepem attı..kızıda tanımıyorum cocuğuda ama kalktım ve utanmıonmu lan diyerek cocuğu yerden yere vurdum...sizce kıza el kalkar mı..??

bence kalkar ben haklı olduguma inaniyosam ve kendime o an hakim olamassam kaldırabilirim yani ve ordan biri ciksa hop kardesim nabiyon deyip ustume yuruse (bkz:sen) onuda pataklarim...

Eheheheh Koptum ya..

• duruma göre yaptığın doğru ya da yanlış olabilir. bazı kızlar vardır adamı zıvanadan çıkartır. diyorlar ya eşitlik yok diye. ben eşitliği gösteririm. gerekirse patlatırım azının ortasına o zaman eşit davrandığımı anlar
  • ben dövmeye karsıydım ama bu yeni nesil kızları bi acaip bunlar laftan anlamıyorlar ehehe

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trip1LikeDo -- 30 Eylül 2006; 0:16:44 >
  • ya tokat atmam heralde ama canını acıtacak başka birşeyler bulurum çünkü karşındaki erkek deil çok narin bir bünye dokundun mu morarıyo bole bişi.. ne bileyim ısırmak ve sıkmak en çok kullandığım işkence yöntemlerimdir
  • Şimdi benim sana 2 Sorum war

1-Dayak nedir?
    2-Neden atılır?

Gerçekten seni kutlarımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 30 Eylül 2006; 0:27:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kutay_

ben liseye gidiyorum bugun bizim sınıfta bi çocukla bi kız tartıştı ve cocuk kıza bir tokat attı ki oanda benim tepem attı..kızıda tanımıyorum cocuğuda ama kalktım ve utanmıonmu lan diyerek cocuğu yerden yere vurdum...sizce kıza el kalkar mı..??

sanane kardeşim elalemin kızından karısından sen bak dalgana anası var ablası var müdürü var sen peki biliyormusun hiçbir kızın kadının önündede adama vurulmaz! delikanlı ya gel
  • Sen yanlış yapmışsın. Düşene bi tekme de benden diyip, kıza girişmeliydin.

Kız erkek ne farkeder ki? Belki kız bunu fazlasıyla hakedicek bişey yapmıştır ama sen olay hakkında hiç fikrin olmadan dayak atmışsın. Eğer maksat güçsüz olanı korumaksa eğer, senin dövdüğün kişiyle olayını o an görüp ve dayak yiyene acıyıp, olayın ne olduğunu bilmeden gelip, seni döven biri olsa, bu durumu nasıl karşılıycaktın o zaman?
  • Hey yavrum be küçük Kartal Tibet
  • KIZINI DÖVMEYEN DİZİNİ DÖVER KIZLARA

kızların hakkı kötektir vurvur pötektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

hakkettiyse bende döverim.kadın erkek tanımam.

• kıza kesik bence bu gaza gelmiş adamlık moduna girmiş keferemidir fake midir nedir ya
  • ikisinin yaptığı da zorbalık. kız da kaşar bi tiptir allah bilir haketmiştir dayağı.
  • şimdi anlamadım kıza el kalkarmı diyosun haklısın.eee erkeğin ne ayrıcalığı var sende ona el kaldırmışsın.yoksa kahramanlık mı yaptın lem.
  • eğer şeref ve haysiyeti ile oynanırsa kim olursa olsun (anne-baba hariç) temiz bir dayak atılır. o kızın hakkı demekki sadece bir toktamış. o delikanlınında o kadar bozuk olduğunun sanmam. bence sen zceleci davranmışsın. eğer o kızla çıkmaya başlarsan dikkat et seni dilediği gibi kullanmaya kalkabilir. sonra sende 2 tokatla ondan uzaklaşırsın.
  • abi bilmediğin bi konu hakkında direk olaya girmek yanlış..belki o kız onu çok rahatsız ediyor ve peşini bırakmıyor..belki çocuk ta son nokta olarak bunu yapmış olabilir..olayı bilmeden kimsenin işine karışmayın
  • helal olsun ben olsaydim bi guzel pataklardim ondan sona sigara yakim sodururdum kafasinda en yakin tualetin oraya atardim butun gun iskence ede ede tualeti yalatirdim yalamadimi daha cok iskence
  • şunu anlamadım çocuk ve kız sizin sınıfda ve sen onları tanımıyosun öylemi?
    ilginç
  • Kadına Şiddet Mağra Adamları Zamanında Vardı Anlayan Anladı....
  • Artık devir değişti, insanlar bir arızalı oldu, eminim o çocuğun kızı dövmesi, kızın hoşuna gitmiştir, sorsan eşitlikten vs den dem vurur, ama içinden hoşuna gitmiştir, kendisine tokat atan erkeğin ne kadar mükemmel, ne kadar güçlü vs bir erkek olduğunu düşünmüştür!!!

Artık kibarlık efendilik para etmiyor yani!!!.. Yarın onları yine sarmaş dolaş yanyana görürsün..
  • Kutay_
    Er

29 Eylül 2006; 21:24:41

--------------------------------------------------------------------------------

bu kızlara varya böyle artis ve seseri olacaksın yaa delikanlılık en son hatta HİÇ...böyle sistemin ben içine.............

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.