Şimdi Ara

Deliler Klan Sunucumuz Açıldı - Conquest - Türkiye lokasyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul lokasyonlu - Conquest Large ağırlıklı olmak üzere Ana haritalar üzerinden oynuyoruz. Sunucumuz 64 kişilik. Henüz dün açıldık. Araçlar hızlı doğuyor. Bekleriz.

Küfür, hakaret yasak tabi ki ve bu konuda hassas olacağımızdan emin olabilirsiniz.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/ca0d3821-1f9f-4e93-97b1-7a126bbd4688/DELILER-CLAN-TURK-SERVER-MIXED-MAPS-CQ-Fast-Vehicle/

Sponsorumuz yok şimdilik, parasını cebimizden ödüyoruz. Paramız boşa gitmesin, gelin oynayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 8 Mart 2015; 1:13:30 >

• cybernoid kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Premium haritalar olacak mı?
  • Hayırlı uğurlu olsun dün servernizde 5 saat gibi bir zaman geçirdim ata ve mıt clandaki arkadaslarla oynadım rahatsız olduğum servernizda bir kac eksiklik var onlarida söyleyim chatde çok fazla server mesajı geliyor duble kıl gibi diğer arkadaşlarla iletişim kuramiyoruz böyle olunca kurallar neler onuda bir netlik kazanması lazım biri diyo rpg serbest biri yasak diyor ne yapsak bilmiyoruz küfür yasak olması çok hoş başarılar arkadaşlar serveriniza anti cheat yazılımlarını kurun eğer bu konuda bilgi isterseniz yardimcida olurum selametle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurallar inşallah bu gün uygulanacak sunucu üzerinden. Örneğin locker'da RPG yasağı gibi.

O otomatik mesajlarda düzeltilecek. Henüz 1 günlüğüz, kusurları hoş görün şimdilik :)
  • Serveriniz hayırlı uğurlu olsun umarım en güzel ortamlarda herkes eğlenerek oyununu oynar, bu işte sizlere kolay gelsin
  • Hayırlı olsun dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler :)
  • Hayırlı olsun arkadaşlar güzel vakit geçirilen bir Türk serverı. Locker için bir nuke şart yalnız. Gerekli pluginlerle bu olayıda düzenlerseniz baserape ile çıkacacak olan isyanı bir nebze azaltabilirsiniz. Mümkün oldukça uğrarız emeğiniz boşa gitmesin. İyi oyunlar.
  • Hayırlı olsun beyler iyi eğlenceler.
  • hayırlı olsun server listte görüyorum ama boştu gelip destek veririz
  • Genelde bu saatlerde boş oluyor. Malum iş günü. Akşama doğru dolar herhalde, bekleriz :)
  • Hayırlı olsun uygun bir zamanda gelip destek veririm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.