Şimdi Ara

Deliler takımı - Videolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük bir takımız, pek fazla büyümeyede niyetimiz yok :) Aramızda eğleniyoruz şimdilik. Genelde Kingston sunucunda akşamları bir kaç deli görebilirsiniz. Bunca aydır oynamama rağmen takımın en acemisi ben sayılabilirim :) Zira bir çoğunuz BF2 - BF3 vs. oynamışsınızdır, ben direkt 4'ten başladığım için çoklu oyuncu işinde acemi sayılırım.

Her neyse, takımımızda çok iyi jet kullanan (biri aktif) 2 pilotumuz mevcut. Bir diğer arkadşımız yine iyi jet kullanıyor. Genelimiz heli uçuruyoruz. Ben daha çok heli tarafındayım. Takımın konuşmayanı benim. Mikrofon vs. kullanmıyorum. Geri kalan arkadaşlar sağolsun bol bol konuşuyorlar.

Jet meselesi baştan beri ilgimi çekmedi (nedense) O yüzden hiç uçmadım denebilir. UCAV bile açmamışım, o derece. 10 tane adam vurmuşluğum yok. Ama yetti gayri diyerek ben de başladım. Eğer şu jeti ben uçurabiliyorsam herkes uçabilir. Tanışma videomuz olsun diyerek ekliyoruz. İyi seyirler ve iyi oyunlar;

http://www.youtube.com/watch?v=GxW23eoHv-4

Yeni videolarımız, montajlarımız geldikçe ekleyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 3 Ocak 2015; 8:41:25 >

• İlk kaydımızı yükledim. Aslında bizimkiler bayağı konuşkandır ama nedense bu sefer pek konuşan olmadı. Ben oyuna oldukça kötü başlamakla beraber bir süre sonra toparladım. Çok daha güzel videolarımız olacak, bunu sıkıcıda bulabilirsiniz. Aklımda enteresan montaj fikirleri var, hayata geçirdikçe yayınlarım.

Kingston sunucusunda oynadık; belirteyim bu haritada C4, her tür roket ve pompalı kullanımı yasak. Tamamen çatışma üzerine.

Bu video için ben daha çok video kalitesine odaklandım. Çeşitli render testleri yaptım ve en ideal boyut ve kaliteyi buldum. 1440p izleyebilirsiniz.

• elinize sağlık hocam, delileri daha sık görelim.
  • Uçuş videosu kullanımda değil

Diğerinde de sohbet olmayınca sıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 2 Ocak 2015; 13:52:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeti ram için kullanmaya devam edin takım olarak

• ksbrky K kullanıcısına yanıt
    Seninle polemiğe girmem. Sen helikopterine tamir için binen adamı bile azarlayan, saygısı olmayan bir arkadaşsın. Kusura bakma... Bu sadece bir oyun ve eğlenmek için oynuyoruz. Aşırı hırs yapmaya, en büyük benim, en iyi benim triplerine girmeye hiç gerek yok. Bir çok defa şahit olduğum için her ne cevap yazarsan yaz cevap vermeyeceğim. Kim sana nasıl çarptı bilmiyorum ama, kimsenin böyle bir amacı yok. Helikopteri vermezseniz, karşıya geçerim hiç birinizi uçurtmam diyebilecek kadar takım dışı bir adamsın. Takım için değil; bencilliğin, ego tatminin için oynuyorsun.

Uçuş videosu yayında, bir sorun yok.
  • TurboViperEyes'ın ne kadar iyi bir pilot olduğunu söylemeye gerek yok. Açık ara Türkiye sıralamasında helikopterde birinci sırada. O helikopterdeyken düşürmek, vurmak cidden çok zor. Dün oynadığımız oyunda en son baktığımda 90 kişiyi vurmuştu. Beni de 4-5 kez vurdu sanırım. Neyse kafayı taktık düşürmeye, sonunda becerdik.

Turbo'nun hoş görüsüne sığınarak yüklüyoruz o anları :)

1440p - 1080p izleyebilirsiniz

Neyse, Turbo'nun kendiside beğenmiş videoyu :)

TurboViperEyes TV

Tekrardan elinize sağlık beyler :) 

Turbo'nun kanalı:http://www.youtube.com/user/Leqenden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 2 Ocak 2015; 16:53:51 >

• cybernoid kullanıcısına yanıt
    Neyse uzatmayalım. Uçuş videosunda sıkıntı devam ediyor bilgine...

• cybernoid kullanıcısına yanıt

• Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Ben de bir sorun görünmüyor, anlamadım. Yine de altına ekledim linki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 4 Ocak 2015; 16:49:59 >
  • Arkadaşımız 15 yaşında ve JET ve Helide iyidir. Gün geçtikçe daha iyi bir pilot olacak inşallah;

• Türk sunucusunda, Lancag Dam haritasında oynadığımız oyunlardan biri. Ben helideydim ve oyunu kaybetsekte benim açımdan güzel bir oyundu. Ticket yüksek olduğu için oyun haliyle biraz uzun sürüyor.

Mikrofon vs. de edindiğimiz için muhabbet var artık. Hoş ben biraz rahatsız olduğum için ses biraz tuhaf çıkıyor ama idare edersiniz artık.

Aslında 2K kaydediyorum ama süre uzun olduğundan 1080p'ye düşürdüm youtube için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 5 Şubat 2015; 13:58:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.