Şimdi Ara

Delirecem alamadık gitti bi araba yaw (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
8.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Nfyc83

akşam eve gidip arabanın cezası varmı diye internetten bakınca arabanın aslında 2003 olduğunu gördük

nerden bakılıyor buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Nfyc83

akşam eve gidip arabanın cezası varmı diye internetten bakınca arabanın aslında 2003 olduğunu gördük

nerden bakılıyor buna?

http://trfdenetleme.iem.gov.tr/sorgulamalar.aspx
    bu kısımda aracın sorgulamalarını yapabilirsiniz
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 6 Şubat 2010; 10:37:05 >

• Linea mantıklı

• Ben bir aydır kararsızım diye üzülüyordum. Millet 3 senedir alamıyomuş

Şaka bir yana umarım kafanıza göre bir araç alırsınız hocam. Anadol'dan sonra ne alırsanız alın emin olun pişman olmazsınız. Seçiciliğinizi anlayabilirim. Para kolay kazanılmıyor, biriktirilmiyor. Fakat bu kadar didiklemek de hiç hoş değil. Bütçenizin yettiği sıfır bir araç alın bence hiç başınızın ağrıma derdi olmasın
  • OFFFF OFFFF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.Nfyc83 -- 27 Temmuz 2009; 21:35:06 >
  • yaw MR.Nfyc83 off off diyeceğine gnderdiğimiz modellere bi cevap yaz bizde ona göre yardım etmeye çalışalım yada sen git baban gelsin(şaka yanlış anlama)
  • Kesinlikle Passat aLın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

Bence; Anadoldan şaşmayın, paslanmaz çürümez.

Çarpılınca, biraz fiberle onarılır.

Eski olduğu için, kimse çizmez.

Rotili, rotu, balatası, 3-5 milyonu geçmez.

Taş gibi arabadır, taş.

At eşek götürmesin sonra.
  • http://www.sahibinden.com/46_000_km_de_2006_model_307_sw_premium-32WQQaXQQ15453317WQQpXQQdisplayitem

Bu arac guzele benzıyor. Vurugu kırıgı da yok gıbı. Fıyat-performans ve genıslık konusunda bence degerlendırmeye alınabılır.
  • Bu ilanı görmüştüm .
    Evet güzel araba temizede benziyor.
    Forumda peugeot hakkında özelliklede 307 ile ilgili güzel şeyler duymadım :-(
    Ayrıca biz Ankara arabalarına bakıyoruz.
  • tercihlerin arasından bence opel vectra 2004 2005 yerine 2006 modelini al derim çünki ön aksamı makyajlı bende 2006 model opel vectra almaya karar verdim ama benim param yetmediği için bayram sonrasını bekliyorum o zamana inşallah biraz daha düşer fiyatı. şuan ki fiyatı 26 binden başlıyor ...
  • 1.6 kasaya ağır kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

1.6 kasaya ağır kalıyor

hocam ne olur hayallerimi suya düşürmeyin gerçekten çokmu agır kalıyor yani bi ara primera 2005model düşünüyordum onada agır kalıyor kamyon kullanıyormuş ğibi oluyor dediler onun kadar agırmı
  • inanmassan forumda bi ara veya ben bayağ konu gördüm bulursam yollarım eşşek arabası gibi oluyor diyenler bile vardı
  • 2el pejo patrner combi 2.0 hdi dizel geniş ve performasnlı
    17 18 bintl dolu piyasa bobin arabalara para verilmez
  • newerdais
    bobin araba derkennn
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.