Şimdi Ara

Delirecem alamadık gitti bi araba yaw (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
8.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault Kangoo Multix 1.5 dizel 105 Hp full + full 32-33 Bin'e sıfır alabilirsiniz, incelemenizi öneririm..

http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=573
  • http://www.sahibinden.com/orjinal_!!!_1999_model_avensis-09WQQaXQQ15360388WQQpXQQdisplayitem

üstünkörü arattım bunu buldum. bu kasa avensislere veya sonraki kasaya da bakabilirsiniz. 2004-2005 lerde 25-30 bin arası.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Nfyc83

Arkadaşlar 3 senedir araba almaya çalışıyoruz. bizde şu an 78 model Anadol var. 35000 max nakit var. 17000 - 35000 arası sedan 5 kişilik aile arabası istiyoruz.

Valla 35bin nakit parayla 3 senedir araba alamadıysanız işiniz zor.Allah kolaylık versin
  • renault megane sedan dci 80 yada 100 lük bat onlarında donanımları düşük olanların fiyatı uygun bde vw polo ların fiyatı da çok uygun 1.4 TDİ 70hp
  • http://www.araba.com/2184444.html

bu güzel incele derim..
  • ya napacaksın versoyu falan al 30 liraya 2007 -2008 yeni kasa honda civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 2 Ağustos 2009; 17:57:09 >
  • D segmentinde temiz bir arac alin derim. Konfor , surus zevki ve kaliteyi gorunce pisman olmayacaksiniz.

Toyota Avensis ya da Laguna 2 ilk onereceklerim

Özellikle Laguna 2 ler o kalitesine ragmen 2.el de cok hesapli.Ikinci el derdinizde olmaz cunku zaten ucuza aliyorsunuz.Bende Laguna 2 var, kesinlikle tavsiye ederim.
  • 35 BİNİ VEREBİLİYOSAN CHEVROLET CRUZE LS HİÇ DÜŞÜNMEDEN AL DERİM
  • babamı hala ikna edemedik. aylar yıllar geçti hala anadola talim ediyoruz. Şimdide hurda araç indirimini bekliyor. yardım edin en son güncel önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Öncelikle 35.000 liranız olup 17.000 liralık araçlarada bakıtıgınız için sizi kutluyorum

Bakınız bizim foruma hep 33-35 arası önerilerde bulunyor, bizim millet böle cebinde 1 lira girse araba alır hatta cebine giricek para ile kredi çeker onunlada araba alır

Hatta 35.000 diorsunuz millet 1 daha werir 3 daha werilir diye 36 38 bin liralık arabalar önermiş

Bizim millet araba alırken biraz daha sakin olsa daha güzel olucak bence

Araba olarak elinizdeki paranın hepsi ile alıcagınızı değil IHTIYACINIZ olanı, size en az ZARAR ettiricek olanı wede size en çok FAYDA saglıcak olanı alınız

evet ama bu senin yorumun herkes dişini biraz daha sıkıp istediği kafasına yatan keyfine göre araç alır...Öyle konuşması olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: mrnfyc83

babamı hala ikna edemedik. aylar yıllar geçti hala anadola talim ediyoruz. Şimdide hurda araç indirimini bekliyor. yardım edin en son güncel önerilerinizi bekliyorum

Ben de kendimi kararsız zannedip haksızlık ediyordum, iyi oldu Hocam bu başlığı görüp okuduğum. Ben de 6 ay karar verme aşamasından sonra almıştım herkes makara geçmişti. Arkadaşımın biri bigün araba almaya karar verdim dedi, Ertesi sabah oturup ilanlara baktık işyerinde.. Baktım 2 saat sonra adamlarla görüşmeye başlamış telefonda. Ertesi gün gidip aldı herif. 5 dakikada Beşiktaş

Sana benim aracı satayım, üzüldüm haline..

• quote:

Wolswagen Golf-Passat

• araba almak için 35bin keş para var ve 78model arabayla boğuşup duruyonuz. enteresan bi durum
  • 35 bin tlye titanium donanım 1.6 focus hb var inceleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: superxp

Chevrolet Cruze full 35.000 TL alabilirsiniz.
     Delirecem alamadık gitti bi araba yaw

Abs + EBD + ESP 8 hava yastığı, cruze control, yağmur ve far sensörü, digital klima , sunroof vs. vs.

• 3 yıl zaman geçtikden sonra gidip şahin alırsanız şaşırmam
    Şaka bir yana araba almak basit bir iş değil.aracı gördün beğendin içine bindin eğer senin duygularına karşılık veriyorsa işte budur senin aracın.Ama senin çeken bir durum yoksa bence o arac sil kafandan.

Bende mazda 3 hastası olarak gidip megane 2 aldık.Ama mazda hep içimde kaldı.Nerde görsem döner döner bakarım.Babalar bu konularda biraz ön yargılı oluyor ve çevre önemli etken bu konuda.Eğer bu araba çok yakar parçası pahalı, ikinci eli zayıf dendimi sen ağzınla kuş tutsan o araç baban için ölmüşdür.

Sana tavsiyem babanı kandırabiliyorsan mazda kandıramıyorsan gidip lancer al.Pişman olunacak araçlar değiller.İki araçda piyasada çok fazla olmadığı için bir ayrıcalığın olur.

• siz bi 10 sene daha araba alamazsınız. milleti bari meşgul etmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnfyc83

babamı hala ikna edemedik. aylar yıllar geçti hala anadola talim ediyoruz. Şimdide hurda araç indirimini bekliyor. yardım edin en son güncel önerilerinizi bekliyorum

baban almayacak belli, boşuna heveslenme. oyalanma, boşver.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.