Şimdi Ara

Delirtecek Bu bilgisayar beni..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sorunla bugun karşılaştım lv kasmaya gırıyorm pt'ye tam mob kesıyorlar bir lag gırıyor ve oyun kapanıyor anlamadım bi türlü sebebını bugun başladı yada bugun patlak verdi. Ram : 1GB ekran kartı 128

• Ekran kartını değiştirmeni tavsiye ederim . . .
  • Şu charı bir satim format + ekran kartı allah izin verırse çok zorluyor bu bilgisayar ...
  • Aynı kaderi paylasıyoruz..

Benimde ekran kartım cok kötü
  • Bnmde ekram kartım 128 ama öyle bir sorun yaşamıyorum pc temiz ve sadece silkroad var başka oyun yok.
    ve yer kaplayacak programlarda yok formatla yada gereksiz programları sil virüs taraması yap düzelir diye umuyorum
  • ekran kartım 512 ama çok fazla ram isteyen bölümlerde benim pc bile oyunu kapatıyor aniden.

fotressde kalbe dalarken biraz fazla insan oluyor ve biraz fazla skill
  • bendede aynı özellikte pc vardı , ben tamamen değiştirdim ancak ekran kartına 100 ytl'ye yakın masraf yaparak donma vb çilelerden kurtulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugun yaşadığınız olumsuzluklar internet bağlantısı ile ilgili büyük ihtimalle..Bugun herkeste lag sorunu vardı..
    Gelelim bilgisayar konusuna.. ekran kartının 256 veya 512 olması durumunda vereceği performans görecelidir..kartların ramleri, çekirdek hızları ve bit'leri vereceği performansı etkiler..bu halde 256'lık bir kart 512'liği geçebilir..Kartın hafızasına fazla takılmamak gerekiyor..
    bu oyunda işlemci-ekran kartı ve ram bir bütün olarak düşünülmeli çünkü kalabalık alanlarda işlemci ve ram isteği çok artıyor..Haliyle Fps düşüyor..ekran kartınızı yükselterek kasarken rahatlık sağlayabilirsiniz ancak town'da pvp'de, fw gibi alanlarda işlemci ve rami'iniz düşükse güç durumda kalabilirsiniz..
  • Kartın modelini yazman lazım. Üstteki arkadaş gerekli açıklamayı yapmış. 128 diye kesip atamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.