Şimdi Ara

Bu Sorun Beni İyice Bunalttı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • b]merhaba arkadaşlar....geçen gün ilk defa windows7 yükledim....yeni aldığım harici harddiski windows7 tanıdı ve sürüceleri ototmatik olarak yükledi ve okeyledi...fakat harici harddiskteki dosyalara girmek istediğim zaman içini göremiyorum...aşağıdaki hata mesajını veriyor....forum sitelerinde regedit çözümü ve "werfault.exe" yi silme çözümünü denedim ama olmadı...(werfault.exe yi nasıl sileceğim?,normalde silinemiyor).....umuyorum donanımhaberde bunun kesin çözümünü bilen arkadaşlar vardır...cevaplarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkür ederim.

HATA MESAJI

Bu Sorun Beni İyice Bunalttı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 5 Nisan 2011; 17:59:12 >

• sanki virüs gibi geldi bana ama bilemiyoum..
  • evet bir combofix ile tarat istersen.
  • sistemi yeni kurdum arkadaşlar....virüs olamaz...bu win7 engellemeleri ile ilgili bir şey ama ne ?
  • sorun şimdi ne oyunlar.exe çöküyor oyun açarken mi bu oluyor yoksa herhangibir E sürücüne girince mi bu oluyor eğer direkt sürücüye girerken bu oluyorsa autorun virüsü bulaşmış olabilir bi kontrol etmekte fayda var (ilgili sürücüye winrar benzeri programla girin kök klasöründe autorun.inf varmı bakın varsa içine bakın nereye yönlendiriyor gerekirse autorun.infi silin) ama gidip bir oyun açarken bu sorun varsa oyunda windows7 uyumsuzluğu vardır belki uyumluluk kısmında başka işl sistemini seçerseniz düzelir orda ayrıntılar sekmesinde ne var
  • sanırım brontok virüsü bulaşmış.Bir taratın derim.
  • 2.sebep olarak birden int açılıp abuk sabuk(yeşil) bir sayfa açılıyorsa kesin brontokdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.