Şimdi Ara

BU SİNİR BOZUCU ŞEY SİZEDE OLMUYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela bir kitabınız var OBEB-OKEK'ten konu çalıştınız daha sonra üstüne bi 80-100 soru çözdünüz diyelim aradan 2 ay felan geçti şuan aynı kitabın Fonksiyonlar bölümünü çözüyorsunuz ve bi' bakmışsınız OBEB-OKEK özelliklerini unutmuşsunuz, kitaptaki OBEB-OKEK sorusunu 2 ay önce rahat bir şekilde çözerken şimdi sorunun mantığını unuttuğunuz için artık çözememeye başlıyorsunuz sizede olmuyor mu? Ben kafayı sıyıracam nerdeyse araya zaman girince bi bakmışım yarısını unutmuşum. Ama şöyle bişey var mesela ben obeb-okeke çalıştıktan sonra kitabı açıyorum 80-100 soru çözüp sırada artık hangi konu varsa ona geçiyorum. Birdaha obeb-okek konusuna yeni bir kitap alana kadar bakmıyorum örneğin şuan 345 çözüyorum bu bittikten sonra acile başlıyacam acile başlayana kadar obeb-okekten soru çözmüyorum daha 12.sınıfa yeni geçtim ne yapmamı önerirsiniz?

• Obeb okek pkob hain konulardır. Olasılık bir tık daha vefalıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluyordu bana da
    Eski konuları unutmamak için bol bol deneme çözmen gerek
  • daha önce ilgili konudan yeterli soru çözmediysen 80-100 az gelebilir bence hocam ondan dolayı böyle oluyordur bir örnek vermek gerekirse üslü,köklü sayıları unutmazsınız ama obeb okeki unutursunuz çünkü daha önce ortaokulda lisede bolca soru çözmüşsünüzdür ancak obeb okek az soru çözülen bir konu olduğundan böyle sıkıntılar olabiliyor aynı durum geçen sene benimde başıma gelmişti benim sorunum bundan kaynaklıysı çok soru çözünce unutkanlığım bayağı azaldı umarım sizin de azalır
  • İşte bunu yaşamamanız için konularınız bitmese bile deneme çözmeniz önerilir.
  • Anahtar olan Küçük küçük notlar al ve ve haftanın 1 günü onları tekrarla o tekrar dan sonra deneme çöz o günü öyle değerlendir kolay kolay unutmazsın sonra şahsen bende işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtar olan Küçük küçük notlar al ve ve haftanın 1 günü onları tekrarla o tekrar dan sonra deneme çöz o günü öyle değerlendir kolay kolay unutmazsın sonra şahsen bende işe yarıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• EBOB EKOK matematiğin en zor konusudur.Aksini iddia eden bu seneki rengarenk integral sorularına bakabilir.
  • okanmercan1 kullanıcısına yanıt
    bolum denemeleri mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • havarkorkmaz3400 H kullanıcısına yanıt
    Bölüm denemeleri de olur genel denemede.Amaç tüm konular karışık iken çözebiliyor musun görmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.