Şimdi Ara

Delitilki PHILIPS HTL2163B 2.1 Bluetooth Soundbar Ev Sinema Sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
4.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Aynısının LG si 199 tl ye Gold ve HBurada satıldı.O dönemki 75 çekle 124 e mal ettim.Güzel fırsattı.

iyide o lg lere sesi berbat vs diyorlardı, şimdi buna güzel diyorlar

sizin aldığınızın ses kalitesi nasıl???

Valla 5.1 1000w ses ses sistemi beklentisi olanları bilemem ama berbat çok abartı bir yorum olur. Benim beklentim inanılmaz yüksek ses değil. Kaliteli ses. Bence o paraya oldukça iyi ses veriyor. Kaldı ki oldukçada yüksek ses veriyor. Receivera optik bağlantı ile bağladım harika. Bt. İle teli bağlıyorum. Harika. Yine diyorum berbat yanlış bir yorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Aynısının LG si 199 tl ye Gold ve HBurada satıldı.O dönemki 75 çekle 124 e mal ettim.Güzel fırsattı.

Valla 5.1 1000w ses ses sistemi beklentisi olanları bilemem ama berbat çok abartı bir yorum olur. Benim beklentim inanılmaz yüksek ses değil. Kaliteli ses. Bence o paraya oldukça iyi ses veriyor. Kaldı ki oldukçada yüksek ses veriyor. Receivera optik bağlantı ile bağladım harika. Bt. İle teli bağlıyorum. Harika. Yine diyorum berbat yanlış bir yorum.

300tl yi buna vermeye gerek yok o zaman

• Aldım bi tane inşallah lg50lb670v ile sorun çıkarmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

300tl yi buna vermeye gerek yok o zaman

O üründen hala bulabilirseniz o fiyata, gerek yok.

• www.dijitalevren.com olarak aldım ve gidip çok yerde sesini test ettim süper. wifi bağlantı özelliği olmaması tek eksisi. Şu an da 200 TL indirimle hızlı alda kampanya var...
  • ucuzlasa da alsak ya, 100 tl artmış fiyatı.
  • http://www.shop90.com/htl2163b12-120w-bluetooth-hdmi-usb-soundbar-ev-sinema-sistemi-detayi-1012322

199tl world kartiniz varsa 20tl de puan veriyor, 179tl ye geldi.. Aldik bakalim :)

• merhaba iyi günler philips htl2163 uzaktan kumanda lazym satmak isteyen olursa haber verin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.