Ek Özellikler Klavye - Mouse: Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse Yonga seti: Intel® 910GML chipset
FIYAT 799$+KDV
ARKADASLAR BU MODEL ALMAK ISTEYENLER YADA SAHIBI OLANLAR ICIN BU BASLIK ALTINDA + VEYA - ÖZELLIKLERINI KONUSALIM. BENDE YAKINDA BU MODELDEN ALACAGIM. FORUMDA BU MODEL HAKKINDA PEK BILGI BULAMADIM. BU MODELI ARASTIRANLAR ICIN IYI BIR ALTERNATIF OLACAGINI DÜŞÜNÜYORUM
BU FIYATA ALINACAK EN IYI MODEL. BENDE TAKIP EDIYORUM FAKAT OLUMLU OLUMSUZ KIMSE YORUM YAPMIYOR. OYUN PERFORMANSI NASIL MESELA? ISINMA SORUNU VARMI? BILGI LAZIM BIRAZ DAHA..
quote:
Orjinalden alıntı: Alessandro
BU FIYATA ALINACAK EN IYI MODEL. BENDE TAKIP EDIYORUM FAKAT OLUMLU OLUMSUZ KIMSE YORUM YAPMIYOR. OYUN PERFORMANSI NASIL MESELA? ISINMA SORUNU VARMI? BILGI LAZIM BIRAZ DAHA..
ewt haklısın. bende bugun birkac yere gittim satıcıların bana dediği şuanda bu fiyata satılan en iyi laptopmuş. stokları erimek üzereymiş. birkere markası Dell diğer ürünlerden cok daha güven veriyor. kasası diğer cihazlara göre daha az estetik fakat cok saglam oldugunu görebiliyoruz. önemli olanda zaten saglamlıgı bana göre. çok estetik ince bir cihaz olupda ufak bir darbede bozulacagına daha kalın fakat saglam olması daha iyi. arkadaslar bukadar cok satan bir modeli kullanan kimse yokmu? tecrübelerinizi aktarırsanız alacaklar içinde bir klavuz olur bide bu modelin pentium 1,66 olan modeli var onun fiyatı ise 720$civarında. acaba 1,73 ile arasında cok fark varmıdır?
ewet fiyat super
quote:
Orjinalden alıntı: froyds
ewet fiyat super
bencede fiyatcok iyi ozellikelre gore
DVD-RW bile var ayrıca arkadaslar bunun linux yuklu olanını bulumazmıyız malum fiyatı dahada düşer ozaman
Arkadaşlar kendi aranızda süper süper demişsiniz ama bu fiyata çok da iyi bir sistem değil,Dell kalitesine en ufak bir şey söyleyemem(bkz.imzam) ama eski olan birşeyi ucuza almak çokta iyi birşey değil.Aynı fiyata Benq r23 bakmanızı tavsiye ederim mavi bilgisayarda indirime girmiş.En azından işlemcisi 64 bit. Ayrıca Dellin pili 4 cell bu pille 3 saat biraz zor gibi geliyor Ayrıca 1.66 olan 400mhz liktir buda performansa eksi yönde etki eder.
arkadasım yorumun için saol. arastırma yaparken Benq r23 modelinede bakmıstım fakat onun fiyatı daha yuksekti ve dell markası ile karsılastırmak istememiştim. mavi bilgisayar indirime gitmiş haklısın senin tavsiyenle şimdi gördüm. peki bu model piyasadada bu fiyata inermi? biraz daha beklesek heryerde 799+kdv olurmu ne düşünüyorsunuz? ayrıca kullanan varmı? laptop alırken böyle tavsiyelerde bulunursanız en iyisini en makul fiyata alırız yardımlasmak önemli.
Benq r23 ile oyun oynanmaz maalesef ekran kartı yetersiz..