Şimdi Ara

DELL 120L 1.73 512DDR2 80HDD 15.4 WXGA DVDRW XPH BILGI PLATFORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DELL 120L 1.73 512 80 15.4 WXGA DVDRW XPH

CPU Cinsi - HIZI
    Intel® Pentium® M İşlemci 740 (1.73GHz, 2MB L2 cache, 533 Mhz. FSB)

Ekran Boyu(Inch)
    15.4"

Ekran Tipi
    WXGA TFT LCD Ekran, 1280x800 Çözünürlük

Ekran Kartı
    Intel® GMA 900 paylaşımlı maks. 128MB ekran kartı

Bellek(MB)
    512MB

Bellek Tipi
    DDR2 533Mhz bellek

Sabit Disk
    80GB 5400rpm sabit disk

Optik Sürücü
    DVD-RW Sürücü

Faks-modem
    VAR

Ses
    MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör

Network
    10/100 ethernet kartı, Dell™ Wireless 1370 802.11b/g

Port
    3xUSB 2.0 port

Pil Ömrü
    4 Hücreli Li-Ion pil 3 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)

Ağırlık(KG)
    2.9 kg

Yazılım
    Microsoft® Windows® XP Home

Ek Özellikler
    Klavye - Mouse: Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse
    Yonga seti: Intel® 910GML chipset

FIYAT 799$+KDV

ARKADASLAR BU MODEL ALMAK ISTEYENLER YADA SAHIBI OLANLAR ICIN BU BASLIK ALTINDA + VEYA - ÖZELLIKLERINI KONUSALIM. BENDE YAKINDA BU MODELDEN ALACAGIM. FORUMDA BU MODEL HAKKINDA PEK BILGI BULAMADIM. BU MODELI ARASTIRANLAR ICIN IYI BIR ALTERNATIF OLACAGINI DÜŞÜNÜYORUM

• BU FIYATA ALINACAK EN IYI MODEL. BENDE TAKIP EDIYORUM FAKAT OLUMLU OLUMSUZ KIMSE YORUM YAPMIYOR. OYUN PERFORMANSI NASIL MESELA? ISINMA SORUNU VARMI? BILGI LAZIM BIRAZ DAHA..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alessandro

BU FIYATA ALINACAK EN IYI MODEL. BENDE TAKIP EDIYORUM FAKAT OLUMLU OLUMSUZ KIMSE YORUM YAPMIYOR. OYUN PERFORMANSI NASIL MESELA? ISINMA SORUNU VARMI? BILGI LAZIM BIRAZ DAHA..

ewt haklısın. bende bugun birkac yere gittim satıcıların bana dediği şuanda bu fiyata satılan en iyi laptopmuş. stokları erimek üzereymiş. birkere markası Dell diğer ürünlerden cok daha güven veriyor. kasası diğer cihazlara göre daha az estetik fakat cok saglam oldugunu görebiliyoruz. önemli olanda zaten saglamlıgı bana göre. çok estetik ince bir cihaz olupda ufak bir darbede bozulacagına daha kalın fakat saglam olması daha iyi. arkadaslar bukadar cok satan bir modeli kullanan kimse yokmu? tecrübelerinizi aktarırsanız alacaklar içinde bir klavuz olur bide bu modelin pentium 1,66 olan modeli var onun fiyatı ise 720$civarında. acaba 1,73 ile arasında cok fark varmıdır?

• ewet
    fiyat super
  • quote:

Orjinalden alıntı: froyds

ewet
    fiyat super

• bencede fiyatcok iyi ozellikelre gore
  • DVD-RW bile var ayrıca arkadaslar bunun linux yuklu olanını bulumazmıyız malum fiyatı dahada düşer ozaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kendi aranızda süper süper demişsiniz ama bu fiyata çok da iyi bir sistem değil,Dell kalitesine en ufak bir şey söyleyemem(bkz.imzam) ama eski olan birşeyi ucuza almak çokta iyi birşey değil.Aynı fiyata Benq r23 bakmanızı tavsiye ederim mavi bilgisayarda indirime girmiş.En azından işlemcisi 64 bit. Ayrıca Dellin pili 4 cell bu pille 3 saat biraz zor gibi geliyor
    Ayrıca 1.66 olan 400mhz liktir buda performansa eksi yönde etki eder.
  • arkadasım yorumun için saol. arastırma yaparken Benq r23 modelinede bakmıstım fakat onun fiyatı daha yuksekti ve dell markası ile karsılastırmak istememiştim. mavi bilgisayar indirime gitmiş haklısın senin tavsiyenle şimdi gördüm. peki bu model piyasadada bu fiyata inermi? biraz daha beklesek heryerde 799+kdv olurmu ne düşünüyorsunuz? ayrıca kullanan varmı? laptop alırken böyle tavsiyelerde bulunursanız en iyisini en makul fiyata alırız yardımlasmak önemli.
  • Benq r23 ile oyun oynanmaz maalesef ekran kartı yetersiz..
  • peki delldeki ekran kartı nasıl? Intel® GMA 900 paylaşımlı maks. 128MB ekran kartı

512ram ile birlikte hangi oyunlarda başarılı acaba?
  • Örneğin Need For Speed Underground Oynayabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Restoratör

peki delldeki ekran kartı nasıl? Intel® GMA 900 paylaşımlı maks. 128MB ekran kartı

• quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Örneğin Need For Speed Underground Oynayabilirsiniz.

quote:

peki delldeki ekran kartı nasıl? Intel® GMA 900 paylaşımlı maks. 128MB ekran kartı

yorumun için saol.. makina hakkında herhangi bir düşüncen varmı peki?

ayrıca Need For Speed Underground 2 mi yoksa Most wantedmi?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Örneğin Need For Speed Underground Oynayabilirsiniz.

quote:

yorumun için saol.. makina hakkında herhangi bir düşüncen varmı peki?

ayrıca Need For Speed Underground 2 mi yoksa Most wantedmi?

ooopppss sorry most wanted - Makina fiyatını hakediyor. Gayet iyi bütçesi kısıtlı olanlar için iyi bir seçenek

• bende öyle düşünüyorum fakat kullananlardan + yada - yönlerini duymak lazım.
  •  DELL 120L 1.73 512DDR2 80HDD 15.4 WXGA DVDRW XPH BILGI PLATFORMU

Buda Resmi
  • vermiş oldugun linkdeki cihaza baktım

Centrino teknolojisi diyor. Dell ile arasındaki Farklar neler? Centrino oldugu zaman ne avantaj saglar? bu cihaz daha iyi sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.