Acele bir bilgisayar almam gerekiyor ve en uygun fiyatlı ve iyi özellikli 13inç bilgisayar olarak bunu buldum. Sadece vatanda var. Acaba kullanan ya da nasıl bir ürün olduğunu bilen var mı? Sorunları var mı? Kasası dayanıklı mı? vs.
Yardımcı olan olursa çok sevinirim. Dell'in kendi sitesinden baktım bulamadım modeli. Vatan'ın koyduğu fotodan da pek bir şey anlaşılmıyor.
Donanımına göre fiyat normal, tercih edilebilir. Kasa kalitesi , kronik sorunlar için kullanan birinden yardım almanız gerekir
Ürün Vostro modeli
DELL kurumsal ürünlerin giriş seviyesindendir.
Özellikleri ve fiyatı çok uygun malzeme kalitesi yerindedir. Bileşenleri son derece uyumludur. Ve cihazda ısınma fan sesi gibi hissetmyeceksin.
Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsin. iki rengi var kırmızı ve siyah
Bu ürünü 1-2 saat kullandım bende alacağım.
Peki kırmızı renginin satıldığı bir yer var mı? ben sadece vatanda buldum o da siyah. daha doğrusu kardeşime alıcazda o yüzden kırmızıyı sordum.
Kırımızı renkte
Özellik p8600 4gb 320gb o/b Vista basic 1049usd
Mağazalarda henüz yok Armada Bil.daha detaylı öğrenebilirsin.
12'' modeli gelcek haberinde ola
13" için gelir mi bir bilgin var mı? Yoksa hemen alıyım diyorum daha süre varsa. Görünüşü nasıl bu arada aletin görme şansın oldumu ben henüz göremedim. Çok kaba duran bir bilgisayar mı yoksa ince mi?
Ne kaba ne ince arada bir cihaz
12'' Teknosaya gireceğini öğrendim. 13'' Vatan bil.'de var gör öyle karar ver.
Merhaba arkadaşlar. Üstteki konuşmalar sonucunda vatan'a kırmızı olarak 1320 elinize gelecek mi diye sordum. Bu modelin kırmızısı Türkiye'ye girmeyecek dediler. Dell'in distribütörünü aradım onlar'da aynen vatan'ın dediği gibi Türkiye'ye girmeyecek dedi.
Ve dün bilgisayar kardeşimin eline ulaşmış. Bir bakmış kırmızı. Vatan'ı aradım sordum bizde kırmızı model yok hemen değiştirebiliriz. Bizede heralde yurtdışından yanlış geldi dediler. Böyle hayırlı bir hata olamaz heralde. Teşekkürler Vatan. Sayende kardeşim beni her yerde aradım buldum O'nun için kırmızı olan bilgisayarı aldım zannediyor.
Arkadaşlar Dell 1320 ile ilgili güzel bir inceleme buldum bakmanızı tavsiye ederim.