Şimdi Ara

-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.587
Cevap
119
Favori
261.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falovmi -- 11 Şubat 2016; 15:47:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• falovmi kullanıcısına yanıt
    Bende bugün gördüm birçok sitede gördüm i7li modelleri gördüm mesaj attım faceden hala gelisme yok subat sonu stoklara getirmeyi planliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SoMaLiLiGeNç

Bende bugün gördüm birçok sitede gördüm i7li modelleri gördüm mesaj attım faceden hala gelisme yok subat sonu stoklara getirmeyi planliyorlar

hangi sitelerde i7'li modelleri gördün ?
    i5 ' mi bekliyorsun sebebini öğrenebilirmiyim ?
    İlk sayfada i5 'li modelin soğutmasının iyi olduğundan bahsediliyor. Farkı nedir ?
    Açıklarmısınız lütfen
  • Fascism kullanıcısına yanıt

www.bizdeuygun.com
    Bizdeuygun.com - Güvenli ve Uygun Alışveriş
    http://www.bizdeuygun.com/DELL-7559-B70W81C-INS7559-I7-6700HQ-8-1TB-4GB-15-6-W10_388764.html

(bunuda gördüm ama biraz karışık ben yine paylaşım)

http://www.demirkocavm.com/dell-inspiron-7559-7559-b70w81c-ins7559-i7-6700hq-8-1tb-4gb-15.6-w10.html

www.webdenal.com
    Dell Inspiron 15 7559 Gaming Laptop - B70W81C
    http://www.webdenal.com/dell-7559-b70w81c_823189.html

internette gezerken gördüklerim bunlar tasarım falan aynı görünüş benzerler ama aynı değiller galiba türkiyeye farklı özelliklerde girecekler bilmiyorum tam

i5 ile i7nin arasındaki soğutma farkına bende okudum ama hatırlamıyorum konuda yazıyor neden olduğu laptobu takip ediyorum inşallah gelince alacam

• i5 ve 250 gb ssd li modeli ebay da 800 dolar + % 20 vergi le 2800 tl ye gelse, hadi 3000 tl olsun süper olmamı?
  • madem ssd'siz 1tb modeli getiriyorsunuz bare 7200rpm olarak getirin
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    aldıktan sonra ssd şart zaten
    hddler artık yavaş geliyor

böyle de iyi 256 gb m.2 sata ssd alacaksın

ondan çalışacak bu 1 tb lik te depolama vb amaçlı
    gayet guzel bır bılgısayar olur

http://www.hepsiburada.com/asus-gl752vw-t4015t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602006?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CjwKEAiA__C1BRDqyJOQ8_Tq230SJABWBSxnOjC1fb3YLbrh44jAMgivXfTcv-dsLwcFXqyMtsA1xhoCMU7w_wcB
    bununda fıyatı guzel
    tr ye gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

aldıktan sonra ssd şart zaten
    hddler artık yavaş geliyor

böyle de iyi 256 gb m.2 sata ssd alacaksın

ondan çalışacak bu 1 tb lik te depolama vb amaçlı
    gayet guzel bır bılgısayar olur

http://www.hepsiburada.com/asus-gl752vw-t4015t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602006?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CjwKEAiA__C1BRDqyJOQ8_Tq230SJABWBSxnOjC1fb3YLbrh44jAMgivXfTcv-dsLwcFXqyMtsA1xhoCMU7w_wcB
    bununda fıyatı guzel
    tr ye gore

Evet hocam hatta çok iyi ama işte ne bileyim 4 milyarda çok uç noktada oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

madem ssd'siz 1tb modeli getiriyorsunuz bare 7200rpm olarak getirin

7200 lü modeli yokki yurtdışı modeli de 5400 rpm .. ama sshd olarak geçiyor içinde biraz ssd bölümü var,, 7200 lere yakın bir disk.. zaten boş m2 slotuna ssd alınmazsa yazık olur laptopa, diskin 5400 seçilmesi bence biraz da az ısınsın demişler zaten bileşenler güçlü, bence yeterli bir disk normal 5400 lere göre.. alan boş slota ssd takıp bunu 2. disk olarak kullanırsa 7200 e gerek kalmaz bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

madem ssd'siz 1tb modeli getiriyorsunuz bare 7200rpm olarak getirin

7200 lü modeli yokki yurtdışı modeli de 5400 rpm .. ama sshd olarak geçiyor içinde biraz ssd bölümü var,, 7200 lere yakın bir disk.. zaten boş m2 slotuna ssd alınmazsa yazık olur laptopa, diskin 5400 seçilmesi bence biraz da az ısınsın demişler zaten bileşenler güçlü, bence yeterli bir disk normal 5400 lere göre.. alan boş slota ssd takıp bunu 2. disk olarak kullanırsa 7200 e gerek kalmaz bence..

Şimdi asıl soru bu laptop nasıl olacak acaba kronik sorunları çıkar mı vs vs sonra bi n551vw vakası daha yaşanmasın

sanmam, asus bu donanımı tek fanlı kasaya koymuş, ısınmaya bağlı sorun olmaz bunda, 3 aydır i5 lisini kullanıyorum memnunum. amazon yorumlarında da kronik bir sorun görünmüyor şimdiye kadar.. birebir modeli getirmişler tr ye bence sorun olmaz.
  • quote:

sanmam, asus bu donanımı tek fanlı kasaya koymuş, ısınmaya bağlı sorun olmaz bunda, 3 aydır i5 lisini kullanıyorum memnunum. amazon yorumlarında da kronik bir sorun görünmüyor şimdiye kadar.. birebir modeli getirmişler tr ye bence sorun olmaz.

Tek eksisi ddr4 olmuş yeni nesil yapılmış fakat ddr4 kullanılmamış onun harici güzel duruyor size göre eksisi olmadı mı hocam şu 3 ayda
    beklentilerimin fazlasını karşıladı verdiğim paraya göre (2650tl) .. ultra da gta5 onuyorum, o fiyata bu donanım, daha ne olsun, ekran full hd .. mesela fifa 16 da farkı görmek için 720 p ye indiriyorum çözünürlüğü , 1080p ye alışınca çamur gibi geliyor,zevk vermiyor... ısınma sorunu falan yok... harici 2 tb usb3.0 disk aldım içini açıp buna takarım diye, ama tomb raider yükledim 15 gb hariciden usb 3.0 olduğu için sorunsuz , yükleme beklemeden oynatıyor...

amazonda 3 aydır yok satan ürün,anormal sorunu olsa çıkardı şu ana kadar,tutulmazdı... ben bi laptopa 3500 tl vermem tabi o ayrı.. maksimum 2500 verecektim eski model intelli b laptopa, yeni nesil bunu görünce 2650 ye getirdiğim için almıştım, 3500 tl bandında ne alınır daha yüksek bilemem tabi şuanda...
  • quote:

beklentilerimin fazlasını karşıladı verdiğim paraya göre (2650tl) .. ultra da gta5 onuyorum, o fiyata bu donanım, daha ne olsun, ekran full hd .. mesela fifa 16 da farkı görmek için 720 p ye indiriyorum çözünürlüğü , 1080p ye alışınca çamur gibi geliyor,zevk vermiyor... ısınma sorunu falan yok... harici 2 tb usb3.0 disk aldım içini açıp buna takarım diye, ama tomb raider yükledim 15 gb hariciden usb 3.0 olduğu için sorunsuz , yükleme beklemeden oynatıyor...

amazonda 3 aydır yok satan ürün,anormal sorunu olsa çıkardı şu ana kadar,tutulmazdı... ben bi laptopa 3500 tl vermem tabi o ayrı.. maksimum 2500 verecektim eski model intelli b laptopa, yeni nesil bunu görünce 2650 ye getirdiğim için almıştım, 3500 tl bandında ne alınır daha yüksek bilemem tabi şuanda...

Anladim hocam yani ısınma gibi felan hic bir şikayetiniz yok peki ilave ram takmak ve ssd takmak için arkada yerleri kolay mı yoksa kasayı felan mi acmamiz gerekiyor sonucta garanti dışı kalır ürün birde üründe ışıklandırma var mıydı klavyede

tek vida ile alt kapak açılıyor,herşeye ulaşılıyor.... klavye ışıklı
  • quote:

tek vida ile alt kapak açılıyor,herşeye ulaşılıyor.... klavye ışıklı

Hocam son soru olarak malzeme alimünyum mu

• http://www.hepsiburada.com/asus-gl552vw-dm463t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602035

bu model de iyi duruyor
    yakın ozelliklerde ddr4 ram var
    asus rog
    usb c var
    ama pili iyi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadecenotebook.com a da geldi gözüküyo ama renk olsun diye eklemişte olabilirler, açıklama kısmında dokunmatik var yazmışlar
    Tr ye gelen cihazlar ips tir inşallah.

• Arkadaşlar bu laptopu 800$ lık fiyatıyla Amazon'da gördüğümden beri Türkiye'ye gelmesini bekliyordum. Bilgisayarın bütün özellikleri çok hoşuma gitmişti, ben de disk yavaşlığından çok çekmiş biri olarak kesinlikle SSDli bir bilgisayar (1 TB HDD + 128 SSD de olabilir ama tercihen sırf SSD) almayı istiyordum.

Model dendiği gibi Türkiye'ye gelmiş ancak nedense SSD yok hiçbirinde. Zaten yurtdışı fiyatının 1.5 katına, allaha emanet (internetten) satın alabiliyoruz (2400 tl => 3500 tl). Bu durumda önceden ne kadar fikir hoşuma gitmiş olsa da sanırım almaya yönelmeyeceğim.

SSD konusunda kendimizin takıp çıkarabileceği söyleniyor, ama zaten bilgisayarlar çok pahalıyken bir de SSD alıp bir de onu takmakla uğraşmak bana pek cazip gelmiyor.

Fikir vermek isteyen olursa teşekkür ederim. Bir de Avrupa'daki laptop fiyatlarından haberi olan var mı, seneye orada olma ihtimalim var, TR ve ABD ye kıyasla nasıldır?

• Ne desen haklısın kardeşim ama TR'ye i7li modeli geldi yani i5li modeli 2400 ediyor.Genede pahalı ama bu dolar kuru,TR de garanti 2 Yıl+Vergiler ile normal karşılıyoruz artık napalım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.